iulian2225 Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Bună ziua, caut șoferul unei motociclete honda cbr f3, neagra cu numărul de înmatriculare B 42 God, vreau sa ii dau restul de acte, sa poate sa înmatriculeze motocicleta, am pierdut toate datele de contact Intre timp. Si nu știu cum sa dau de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Stai liniștit, te caută el când are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 E de prin Zona Radautiului,Suceava daca nu ma insel.Daca aflu ceva il anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrik Ionutz Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 (editat) buna sunt fostul proprietar al motocicletei. bine nu in acte dar a fost a mea. si am dato si eu. momentan e la un prieten si el ia cam dat ambreiaju peste cap. scapa si nu mai trage deloc. Nu cred ca mai trebuie atata efort dat fiind ca motoreta e in reparatie momentan si deja e foarte foarte urmarit de prietenii nostrii cu uniforma iar motoreta cred ca e data si in urmarire prin radauti. deci nu cred ca ar merita efortul acesta, iar proprietarul actual nu are decat 17 ani si e si minor deci nu mai vorbim de talon. Merge cum merge... ar fi tot una sa aiba acte sau nu dar oricum il intreb si o sa las raspuns aici pe forum maine. Multumesc oricum de efortul depus pentru asta. Editat August 18, 2016 de Petrik Ionutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 (editat) Eu nu imi dau seama daca trollezi sau nu Nu prea pare, daca e sa ne uitam dupa posturile sale din topicul de prezentare. Iar pe forumul "paralel" chiar a si postat poze cu motorul in cauza. Editat August 18, 2016 de omu79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 o sa-l gasesti la rubrica accidente , fi pe pace ! btw, poti sa arunci actele, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Eu nu imi dau seama daca trollezi sau nu Iti dai seama ca acum cu atat mai mult vrea sa dea de el, mai ales daca motocicleta care e pe numele lui e cumva urmarita de politie Totul e pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Eu..eu nu pot sa inteleg cum puteti fi asa naivi sa vindeti ceva...fara sa vindeti efectiv!! Cum naiba sa nu o radiezi..daca calca un copil? Daca ia 100 de amenzi?? Daca daca daca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 buna sunt fostul proprietar al motocicletei. bine nu in acte dar a fost a mea. si am dato si eu. momentan e la un prieten si el ia cam dat ambreiaju peste cap. scapa si nu mai trage deloc. Nu cred ca mai trebuie atata efort dat fiind ca motoreta e in reparatie momentan si deja e foarte foarte urmarit de prietenii nostrii cu uniforma iar motoreta cred ca e data si in urmarire prin radauti. deci nu cred ca ar merita efortul acesta, iar proprietarul actual nu are decat 17 ani si e si minor deci nu mai vorbim de talon. Merge cum merge... ar fi tot una sa aiba acte sau nu dar oricum il intreb si o sa las raspuns aici pe forum maine. Multumesc oricum de efortul depus pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 bun asa, worst-case scenario ... nici nu se putea mai bine... in plus ce a scris "prietenul" aici pe forum unde citeste toata lumea ... mirific. nu cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate