Crazy-devil Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Ma indreptam aseara spre Cluj, iar la intrare in Campulung Moldovenesc era un accident in care era implicata o motocicleta. Din ce-am inteles, ar fi fost vorba de o neacordare de prioritate, dar distanta de unde era masina oprita (botita) si pana la motocicleta, era cam mare (100-150metri) Am inteles ca pasagerul a cazut intai si pilotul dupa aia. Langa casca era o pata de sange.Cand am ajuns eu, traficul era oprit si se faceau masuratorile. Jandarmul si politistul cu care am reusit sa schimb cateva cuvinte, au spus ca ii luase deja ambulanta cand au ajuns ei, si ca unul ar fi fost mai grav.pe partea din fata a motocicletei, era scris Nomands daca nu ma insel, iar cand am oprit, am vazut un tip cu vesta pe care era inscriptionat acelasi mesaj, dar nu l-am mai vazut dupa aia. Accidentul s-a produs la vreo 2-300metri inainte de calea ferata spre Gura Humorului. Pe Tihuta mai era un TIR rasturnat, plin cu carne de porc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Ai luat si tu de-un gratar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 23, 2016 Autor Share Postat August 23, 2016 Mneah. Am vrut sa opresc sa vad care e situatia, dar eram in graba si n-am mai stat. Era un camion parcat langa si vreo 10 oameni cu carcase de porc in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Unul dintre f. putinele accidente pe care le vad in care nu e implicata o vitezana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 1. sanatate si recupreare usoara colegului! Pe Tihuta mai era un TIR rasturnat, plin cu carne de porc. amu cativa ani, pe Topa s-a rasturnat un TIR cu Stella......, soferii vindeau berea cu 1 leu sticla, ne-am intors in CJ dupa duba, si am luat o duba de bere am avut bere pana dupa sarbatorile de iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 amu cativa ani, pe Topa s-a rasturnat un TIR cu Stella......, soferii vindeau berea cu 1 leu sticla, ne-am intors in CJ dupa duba, si am luat o duba de bere am avut bere pana dupa sarbatorile de iarna! Asta-i spiritul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 nu se intelege nr moto din poza. poti sa il postezi scris clar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Nu pare numar de RO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 25, 2016 Autor Share Postat August 25, 2016 nu se intelege nr moto din poza. poti sa il postezi scris clar? Din ce-mi aduc aminte, era numar de Spania (E) 3371 FCC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate