CrashTestPilot Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Pinionul s-a dat. Se dovedeste ca nu mergea pe LC4 in cauza, dar si-a gasit stapan.Placutele nu aveau martor, deci nu stiu sigur cat mai merg. Daca totusi le vrea cineva din Bucuresti, PM. daca mai ai foaia si placutele te scap eu de ele am un prieten nevoias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 salut! dau michelino anakee 90-90/21 si 120-90/17 sunt uzate dar decat deloc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Donez rezervor de Husaberg FE450 an 2002. Am pus radiator si a trebuit schimbat din motive de spatiu. E galben. Da-ti-mi PM daca aveti nevoie ca nu verific topicul. Editat August 7, 2009 de Daan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 (editat) Chiar daca nu sunt pentru enduristi, poate un endurist cunoaste un alt motociclist ce are nevoie de asa ceva. Sunt marimea S si sunt in perfecta stare. Sunt cele cu albastru, alb si rosu din poza. Modelul exact este AXO KK4R Editat August 11, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Chiar daca nu sunt pentru enduristi, poate un endurist cunoaste un alt motociclist ce are nevoie de asa ceva. Sunt marimea S si sunt in perfecta stare. Sunt cele cu albastru, alb si rosu din poza. Modelul exact este AXO KK4R cam am eu nevoie de ele..sunt tot din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Mi-ar fi trebuit si mie asa ceva ca deja le-am omorat pe ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Chiar daca nu sunt pentru enduristi, poate un endurist cunoaste un alt motociclist ce are nevoie de asa ceva. Sunt marimea S si sunt in perfecta stare. Sunt cele cu albastru, alb si rosu din poza. Modelul exact este AXO KK4R eu nu am avut niciodata manusi cu protectii ca lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Chiar daca nu sunt pentru enduristi, poate un endurist cunoaste un alt motociclist ce are nevoie de asa ceva. Sunt marimea S si sunt in perfecta stare. Sunt cele cu albastru, alb si rosu din poza. Modelul exact este AXO KK4R Iti spun eu ca in lipsa de altceva, sunt dumnezeiesti manusile astea si pentru un endurist. Ce, ma prefac si eu c-as avea roti de supermoto si sunt perfecte manusile Iar la iarna, pe langa ce aveam eu, sunt mai mult decat perfecte Mii de multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) Iti spun eu ca in lipsa de altceva, sunt dumnezeiesti manusile astea si pentru un endurist. Ce, ma prefac si eu c-as avea roti de supermoto si sunt perfecte manusile Iar la iarna, pe langa ce aveam eu, sunt mai mult decat perfecte Mii de multumiri! Sa fii sanatos ! Norocul tau. Celorlalti carora le-am dat telul meu ca sa ne putem intalni, cred ca nu le-a mers telefonul. Editat August 13, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velociraptor2 Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Cauciuc fata 90,90/21 uzat 50%Cauciuc spate 150,70/18 uzat 60% Amindoua sint Pirelli scorpion. Salut , mai ai cauciucurile ? mi-ar cam trebui mie ca de mult visez la niste creste pentru motoreta mea , da un semn , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Dau spre adoptie prinderi de handguard (Acerbis) pt ghidon de 22"...dar nu am la ele si diblurile conice care intra in ghidon, din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Dau spre adoptie prinderi de handguard (Acerbis) pt ghidon de 22"...dar nu am la ele si diblurile conice care intra in ghidon, din pacate Le dai si spre Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Le dai si spre Bucuresti? le dau si spre bucuresti...numa ca te costa curierul vreo 25 de lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zilahiszilard Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 anvelopa spate daca are nevoie cineva: metzeler 140/80/17 daca nu sa abonat nimeni ptr anvelopa as putea sa ma folosesc de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 am ceva plastice pentru o yamaha wr 450 an 2007 ,cateva pt ktm exc an 2000 si 2003 sunt folosite dar ....poate ajuta pe cineva la cerere le fac si poze mai am si cateva cauciucuri cross pe 18 tot folosite primul venit primul servit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Ceva aparatoare fatza de KTM sau Yamaha zici ca ai, cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 cred ca mai am si de yamaha si de ktm ! mentionez ca nu sunt noi plasticele ! sunt ce am dat noi jos dar mai sunt bune printre ele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 cred ca mai am si de yamaha si de ktm ! mentionez ca nu sunt noi plasticele ! sunt ce am dat noi jos dar mai sunt bune printre ele ! ma inscriu si eu pentru o aripa fata , dupa Switch , daca mai este . Dau o bere cu proxima ocazie . Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 cred ca mai am si de yamaha si de ktm ! mentionez ca nu sunt noi plasticele ! sunt ce am dat noi jos dar mai sunt bune printre ele ! Ok, ma abonez la una de KTM. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) Daca se poate, contra cost deoarece nu am gasit nicaieri aparatoarea latarala dreapta spate(cea de deaspura evacuarii) pentru ktm din 2000(poate sa fie si rupta se repara). Te rog lasa-mi un P.M. Editat Noiembrie 8, 2009 de Vladutz26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Donez Loctite 518 (jumatate de tub de 50 ml) /index.php?...p;#entry2183842 de preferat din zona BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 cred ca mai am si de yamaha si de ktm ! mentionez ca nu sunt noi plasticele ! sunt ce am dat noi jos dar mai sunt bune printre ele ! Salut ti-am dat PM in legatura cu niste plastice de WR,ma intereseaza codita si lateralele din spate. Mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velociraptor2 Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 am ceva plastice pentru o yamaha wr 450 an 2007 ,cateva pt ktm exc an 2000 si 2003 sunt folosite dar ....poate ajuta pe cineva la cerere le fac si poze mai am si cateva cauciucuri cross pe 18 tot folosite primul venit primul servit !!! salut, te rog frumos nu imi dai mie cauciucurile, sunt interesat de ele.... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 cred ca mai am si de yamaha si de ktm ! mentionez ca nu sunt noi plasticele ! sunt ce am dat noi jos dar mai sunt bune printre ele ! ai pm si de la mine pt niste plastice de WR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Aparatori radiator EXC (4T) -facute intr-un atelier (nu de mine). Le-am luat impreuna cu motorul si nu mi-au placut ca trebe sa mesteresti un pic la ele ca sa poti sa le montezi. Merg sigur pe modelele din 2004 -poate si la altele. Protectii Prosafe pt geaca - umeri si coate -noi. Cine are drum prin Targoviste sa dea un semn 0722190813 *- Mark Mai vin si prin bucuresti saptamanal. Mesaj completat Aparatorile de radiator s-au dat. Mesaj completat Aparatorile de radiator s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate