Cristif Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 salut! am niste gume de cross, purtate, 2 buc pe 17, si 2 buc pe 22,,,,,cele pe 22 sunt chiar bunicele e cineva interesat? pot fi contactat la nr 0749 275812 andrei numa bine Salut! mai ai cauciucurile alea pe 17? daca da, cam cat de sterse sunt? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) Se doneaza : * NUMAI pentru ochelari OAKLEY (din cate stiu eu, la alte marci nu se potrivesc) - 4 geamuri si 2 prelungiri/aparatori * 2 cozorocuri pentru casca HJC: PM, va rog. Nu intru des pe topic. Mesaj completat Lentila neagra s-a dat. Mesaj completat Se doneaza :* NUMAI pentru ochelari OAKLEY (din cate stiu eu, la alte marci nu se potrivesc) - 4 geamuri si 2 prelungiri/aparatori * 2 cozorocuri pentru casca HJC: DONATE. Editat Mai 28, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Se dau 2 gume Metzeler Tourance din 2006, cu 3-4 mm profil pe mijloc. 100/90-19 fata si 130/80-17 spate. Editat Iunie 3, 2010 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Se dau 2 gume Metzeler Tourance din 2006, cu 3-4 mm profil pe mijloc. 100/90-19 fata si 130/80-17 spate. 19-le n-ar fi bun pe un Domi de 2-jumate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 ntz... pt ala trebe 90/100 nu 100/90 Mesaj completat 100/90-19 fata a plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 (editat) Se doneaza : * NUMAI pentru ochelari OAKLEY (din cate stiu eu, la alte marci nu se potrivesc) - 4 geamuri si 2 prelungiri/aparatori Salut Mihai. Multumesc pentru lentile, insa nu se potrivesc la modelul CROWBAR......asa ca le donez si eu la randul meu. Deci lentilele sunt disponibile pentru cine vrea sa le incerce.... Editat Iunie 16, 2010 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 (editat) daca se potrivesc la ochelari SMITH sau FOX le iau eu Salut Mihai. Multumesc pentru lentile, insa nu se potrivesc la modelul CROWBAR......asa ca le donez si eu la randul meu. Deci lentilele sunt disponibile pentru cine vrea sa le incerce.... Editat Iunie 16, 2010 de Daaaaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 daca se potrivesc la ochelari SMITH sau FOX le iau eu Nu stiu daca se potrivesc. Daca vrei sa le incerci, trimite-mi un PM cu adresa ta si ti-le trimit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Se dau 2 gume Metzeler Tourance din 2006, cu 3-4 mm profil pe mijloc. 100/90-19 fata si 130/80-17 spate. gone. odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 mai bine le las pt cineva care chiar are nevoie de ele... Nu stiu daca se potrivesc. Daca vrei sa le incerci, trimite-mi un PM cu adresa ta si ti-le trimit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Salut Mihai. Multumesc pentru lentile, insa nu se potrivesc la modelul CROWBAR......asa ca le donez si eu la randul meu. Deci lentilele sunt disponibile pentru cine vrea sa le incerce.... Lentilele vor pleaca maine la Comanesti la Marius Anastasiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusMKV Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Se dau 2 gume Metzeler Tourance din 2006, cu 3-4 mm profil pe mijloc. 100/90-19 fata si 130/80-17 spate. Mai ai spatele ? oare merge pe tuareg de 125 Editat Iulie 13, 2010 de MariusMKV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 nu mai e nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 donez set de anvelope mitas E09(mai au carnita cred ca vreo 60-65%) 90/90/21 si130/80/18..PM me Mesaj completat donez set de anvelope mitas E09(mai au carnita cred ca vreo 60-65%) 90/90/21 si130/80/18..PM me s-au dus la switch la bucaresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Saru'mana fain de tot! Chiar daca nu o sa ajunga pe o vaca, vor face treaba minunata pana ajung (si astea) slickuri Inca odata, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Manual de reparatie Yamaha XT 600 model 3TB, in germana. 0722190813 Mark mark.kvcs@yahoo.com Bucuresti Mesaj completat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 am un regulator de tensiune ptr africa twin. il ofer contra 1buc sticla bere si eventual plata transportului. doar ptr cine are neaparat nevoie, nu ptr cine are nevoie de unul in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 pick me, pick me!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 confuzie, piesa ramasa este cdi-ul, nu regulatorul de tensiune. atasez o poza. cine are nevoie, il va primi, cum am mai spus, contra 1 buc bere plus eventualele taxe de expediere. daca sunteti din bucuresti, expedierea se poate face fara nici un cost. doar celor care au nevoie de ea, nu care vor una in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 confuzie, piesa ramasa este cdi-ul, nu regulatorul de tensiune. atasez o poza. cine are nevoie, il va primi, cum am mai spus, contra 1 buc bere plus eventualele taxe de expediere. daca sunteti din bucuresti, expedierea se poate face fara nici un cost. doar celor care au nevoie de ea, nu care vor una in plus Salut Ti-am scris PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 confuzie, piesa ramasa este cdi-ul, nu regulatorul de tensiune. atasez o poza. cine are nevoie, il va primi, cum am mai spus, contra 1 buc bere plus eventualele taxe de expediere. daca sunteti din bucuresti, expedierea se poate face fara nici un cost. doar celor care au nevoie de ea, nu care vor una in plus daca mai ai CDI am un tovaras cu Transalp ce cauta un CDI si cred ca se potriveste la el, da el si mai bine de o bere plus transport si mai ce e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 confuzie, piesa ramasa este cdi-ul, nu regulatorul de tensiune. atasez o poza. cine are nevoie, il va primi, cum am mai spus, contra 1 buc bere plus eventualele taxe de expediere. daca sunteti din bucuresti, expedierea se poate face fara nici un cost. doar celor care au nevoie de ea, nu care vor una in plus daca mai ai CDI am un tovaras cu Transalp ce cauta un CDI si cred ca se potriveste la el, da el si mai bine de o bere plus transport si mai ce e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Se doneaza: * 1 papion pentru roata de 18" si unul pentru roata de 21" (numai impreuna) * o camera 21" * 2 camere 18" * 2 aripi de la ceva model enduro-touring (habar nu am de la ce sunt) Pentru poze: /index.php?...t&p=2717352 Daca va intereseaza ceva, PM va rog! Mesaj completat Se doneaza:* 1 papion pentru roata de 18" si unul pentru roata de 21" (numai impreuna) * o camera 21" * 2 camere 18" * 2 aripi de la ceva model enduro-touring (habar nu am de la ce sunt) Daca va intereseaza ceva, PM va rog! Donate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 pot oferii cuiva care are nevoie asa: - o pereche de cisme 44 model Diadora GT2 purtate nu mult in stare buna ca in linkul de mai jos http://www.motomail.co.nz/estore/style/dibogt2wp.aspx - o pereche de ghete Icon field armour tot marimea 44 purtate un pic prafuite dar in stare f buna ca in lunkul de mai jos http://magazin.masini.acasa.ro/catalog/454...ield-armor.html - o furca de bicla RST Gila T8 1-1/8" 100mm w/ preload ca noua de pe bicicleta din link http://www.konasports.com/trek-4300-2009-m...tte-orange.aspx nu stiu din ce motiv nu pot atasa poze de aia am dat link daca vrea cineva din ele sa dea un semn pe PM sau la tel le pot preda personal in zona Obor sau prin curier oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 pot oferii cuiva care are nevoie asa: - o pereche de cisme 44 model Diadora GT2 purtate nu mult in stare buna ca in linkul de mai jos http://www.motomail.co.nz/estore/style/dibogt2wp.aspx - o pereche de ghete Icon field armour tot marimea 44 purtate un pic prafuite dar in stare f buna ca in lunkul de mai jos http://magazin.masini.acasa.ro/catalog/454...ield-armor.html - o furca de bicla RST Gila T8 1-1/8" 100mm w/ preload ca noua de pe bicicleta din link http://www.konasports.com/trek-4300-2009-m...tte-orange.aspx nu stiu din ce motiv nu pot atasa poze de aia am dat link daca vrea cineva din ele sa dea un semn pe PM sau la tel le pot preda personal in zona Obor sau prin curier oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate