Papino Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 buna ziua cunoaste cineva exemplarele ?multumesc http://www.olx.ro/oferta/yamaha-r6-ID6YDf0.html#c19bf15c8e http://www.olx.ro/oferta/yamaha-yzf-r6-2003-limited-edition-okazie-ID6CwmA.html#32a454f3fa m-ar interesa pt achizitie dar nu ma pricep asa de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 nu cunosc nici una...dar eu unul as evita-o pe cea din onesti...(descrierea din anunt spune tot), plus ca a fost revopsita si se vede pe maneta ambreiaj ca a fost trantita(se vede o urma de frecare...sau asa mi se pare mie dupa 2 cafele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papino Postat Septembrie 14, 2016 Autor Share Postat Septembrie 14, 2016 si mie mi s-a paruta cazut ce-a din onesti dar am zis ca nu vad asa bine,ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Nu le cunosc dar sigur sunt nu sunt motociclete pentru nepriceputi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 De ce daca au fost cazute inseamna ca sunt proaste neaparat? Mie mi-a cazut de pe cric si mi s-a rupt levierul de frana, de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Nu ma pricep la genul asta de motoare dar uite cum arata una cam la fel scoasa la repezeala de pe net: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=230167516&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=MB&minPrice=1500&maxPrice=2500&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=yzf+600&pageNumber=1&fnai=prev 2100 € negociabil. Cu 1.900 sunt convins ca este a ta. Mai pui 250-300€ pentru adus acasa + 100€ pentru RAR si gata. Total: 2.250 -2.300 € Compara ce gasesti pe OLX cu ce mai exista prin UE. Posibil si in Italia sa le gasesti la preturi f.bune. Daca nu o iei de la un cunoscut este posibil ca comoditatea de a o lua de aici sa te coste scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Nu ma pricep la genul asta de motoare dar uite cum arata una cam la fel scoasa la repezeala de pe net: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=230167516&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=MB&minPrice=1500&maxPrice=2500&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=yzf+600&pageNumber=1&fnai=prev 2100 € negociabil. Cu 1.900 sunt convins ca este a ta. Mai pui 250-300€ pentru adus acasa + 100€ pentru RAR si gata. Total: 2.250 -2.300 € Compara ce gasesti pe OLX cu ce mai exista prin UE. Posibil si in Italia sa le gasesti la preturi f.bune. Daca nu o iei de la un cunoscut este posibil ca comoditatea de a o lua de aici sa te coste scump. Pamflet: No dom'le sigur e facatura. Sunt prelucrate pozele in futoshop de arata asa bine si la 2100 euro sigur are probleme. Nu vezi ca bajetii pe OLX isi vand cazanele cu atat cum naiba sa fie alea in Germania mai ieftine. On topic: Uita-te pe siteurile din afara ca sa ai grad de comparatie....cum arata si cat se cere pe ele. Italia - http://www.moto.it/moto-usate Germania - http://www.mobile.de/ Din pacate multi motoristi romani nu sunt dispusi sa bage bani in intretinerea mobrelor si multe din ele arata de parca au facut razbelul. Sunt oameni, chiar aici pe forum, care se ocupa cu tot ce inseamna acte din Italia/Germania si adusul lor acasa. Cand mi-m luat motocicleta am cautat ceva timp si pana la urma m-am hotarat sa mi-o aduc din Germania. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 [...] [...] Decat sa va faceti de ras mai bine taceti din gura si nu mai comparati R6 generatia a 2-a cu Thundercat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Decat sa va faceti de ras mai bine taceti din gura si nu mai comparati R6 generatia a 2-a cu Thundercat... Nu te aprinde asa, am spus ca nu ma pricep. (ca tot m-ai certat: care din ele este aia mai bengoasa? Nu rezulta din text.) Doream sa ii sugerez omului sa caute pe diverse site-uri in ideea ca piata este mare si are de unde alege. Din pacate @Adixgl are perfecta dreptate: prea putini au grija de intretinerea motoarelor. Nici la auto nu este situatia mai buna. P.S. daca tot te pricepi, in loc sa ma certi pentru nestiinta mea, mai bine ii dai omului un sfat constructiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papino Postat Septembrie 14, 2016 Autor Share Postat Septembrie 14, 2016 Am avut r6 carburație,deci am habar ce înseamnă doar ca nu ma pricep la achiziționat să mă uit la Carene la cadru de bord etc da stiu ce sa caut ideea era ca daca le cum cineva dintre colegi » Post actualizat in 14 Sep 2016 10:49 Am avut r6 carburație,deci am habar ce înseamnă doar ca nu ma pricep la achiziționat să mă uit la Carene la cadru de bord etc da stiu ce sa caut ideea era ca daca le cum cineva dintre colegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Decat sa va faceti de ras mai bine taceti din gura si nu mai comparati R6 generatia a 2-a cu Thundercat... Unde vezi ca am comparat eu cele doua modele de motocicleta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 @Adixgl, pai ai facut o comparatie directa intre cele de pe olx si cea din Germania. R6 si Thundercat sunt din doua clase diferite. Eu zic ca pretul e rezonabil la cele de pe olx, daca vrei sfatul meu. Ca sa iti si raspund la intrebare, din pacate nu cunosc motocicletele, nu stiu ale cui sunt si ce istoric au, dar pot sa iti spun ca obsesia cu motocicletele cazute e putin exagerata. Sigur, nu as putea recomanda o motocicleta lovita frontal, cu cadrul stramb, dar e o diferenta ENORMA intre o motocicleta cazuta si una lovita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 HAHAH. ..avem cele mai mici preturi din EUROPA la motociclete și tot se găsește un oligofren sa spună ca afara e mai ieftin boss. La noi sunt cele mai ieftine, păcat doar ca este greu de găsit una buna, pentru ca își cumpără toți săracii motociclete, nu se pricep la ele și le repara pe la toți neavizații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 HAHAH. ..avem cele mai mici preturi din EUROPA la motociclete și tot se găsește un oligofren sa spună ca afara e mai ieftin boss. Sunt și excepții VFR800 sau 1200GS de exemplu poți găsi mai ieftine în IT. Am auzit că și-n Polonia dar acolo nu m-am interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 HAHAH. ..avem cele mai mici preturi din EUROPA la motociclete și tot se găsește un oligofren sa spună ca afara e mai ieftin boss. La noi sunt cele mai ieftine, păcat doar ca este greu de găsit una buna, pentru ca își cumpără toți săracii motociclete, nu se pricep la ele și le repara pe la toți neavizații. Stai sa pricep...motocicleta eftina din RO + bagat bani sa o aduci cat de cat gata de drum vs motocicleta din DE intretinuta si care arata bine si din punct de vedere optic, tu spui ca o alegi pe cea din RO? Succes iti doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Ma refer la ce se vinde...adică vitezane de duzina. La cruisere și alte jucării care își țin prețul este alta discuție. Întradevăr, când vrei un BMW Harley sau altceva cauți toate sursele, dar vorbim de 5000+ euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate