yusuf Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Plimbare de sâmbătă careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Urmeaza topicri cu "am plecat de o ora pe cheia, mai vine careva?"... Nu o lua personal, chiar nu e, dar pt mine cel putin un anunt de genul trebuie sa vina cu vreo zi inainte. Sau sa am intamplator deja un plan sa fac drumul respectiv. "A, uite, acum voiam sa ies pe usa sa ma duc pe Siriu si tocmai a postat si Yusuf ca se duce! Ce tare! Hau sa ii dau PM dacă nu o fi deja in sa" Editat Septembrie 17, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Septembrie 17, 2016 Autor Share Postat Septembrie 17, 2016 ) am fost mai spontan, jegurile cu care trebuia să merg încă se iubesc cu perna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Pe mine doar ma frustreaza ca nu ma pot plia atat de spontan. Deh, familie, responsabilitati. Plus ca nu-s in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Lasă că sunt ok și topicurile astea. Câteodată îmi beau cafeaua și nu știu încotro, așa că mai arunc cate un ochi p-acilea. Plimbare plăcută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Septembrie 17, 2016 Autor Share Postat Septembrie 17, 2016 (editat) La ora 12:10 o să mai verific telefonul,dupa am plecat n lume, un weekend plăcut ! Editat Septembrie 17, 2016 de yusuf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Septembrie 17, 2016 Autor Share Postat Septembrie 17, 2016 sa fie si ud , de soferi cu prioritate sa nu dau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 sa fie si ud , de soferi cu prioritate sa nu dau ) prioritate de garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Io as merge maine pe Siriu... s-a reparat si Cheia, n-am mai fost din primavara si atunci erau ceva gropi rpin acele de par. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Ce iesire este aia la 10 sau 11, cind incepe caldura, aglomeratia? jumatate buna a zile este dusa, asa ca mai bine amini pe miine, si asa mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Ce uameni... daca zice prea din scurt nu e bine, daca zice prea din timp iar nu e bine, daca ploua nu e bine, daca e prea racing nu e bine, daca e cu incepatori nu e bine, daca is prea multi nu e bine, daca nu vine nimeni nu e bine... Cel mai bine e sa... NU ZICI NIMIC. Te duci, si gata... P.S: Eu am plecat la ora 13... conform unora de aici am pierdut cea mai faina parte a zilei... inclusiv traficul aferent. Imi place sa plec la ore ciudate. Siriu - Brasov, Cheia, cu pranz si lalaiala cu poze. Editat Septembrie 18, 2016 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 eu am plecat ieri la o ora si mai ciudata 15 ( unii mai si muncesc sambata deh ) , am luat-o prin Dascalu , Fierbinti ( acuma ma oftic ca nu m-am dus sa vad si localul lu' Bobita) , Adancata , Urlati , Calvini , Cislau , SIriu , si m-am intors pe Buzau ca nu mai era timp de Cheia , la baraj am avut parte de niste nuntasi cam ametiti care in goana dupa poze erau sa sa faca sky diving fara costume sau parasute de acolo de sus ...ce face bautura asta din om atentie in prahova la prunele cazute pe carosabil din copaci , am evitat cu greu o zona din asta si la limita tot era sa o patesc ... a inceput sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 atentie in prahova la prunele cazute pe carosabil din copaci Ma batea un gand sa opresc sa culeg cateva, aratau misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate