Supa La Plic Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Salut, Tocmai ce mi-a zis un coleg de munca ca a vazut un accident in Bularga cu o tipa blonda, din ce a vazut ar fi vorba de un Ducati Monster negru cu cadru rosu, alte detalii nu cunosc, dar cica parea urat accidentul, casca sparta. Neacordare de prioritate viraj la stanga :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 https://www.facebook.com/groups/1702178653376103/1765971940330107/?notif_t=group_activity¬if_id=1475492755406243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Nu cunosc detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 /index.php?/topic/181704-accidente/page-29&do=findComment&comment=4247459 Am postat eu în Iași. Înseamnă că am văzut prost că BMW-ul era lovit în stânga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 http://www.bzi.ro/exclusiv-motociclista-accidentata-in-dreptul-liceului-cfr-foto-video-574460# E vorba de un Kawasaki nu un Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soranescu Cosmin Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Cred ca stiu cine,daca e un ER-6 e clara treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 (editat) Cred ca stiu cine,daca e un ER-6 e clara treaba! Salut, Nu o cunosc personal, doar ne-am intersectat uneori in trafic, e o domnisoara micuta de inaltime, am vazut-o oprita si ajungea cu varfurile jos. Daca ai ceva informatii anunta-ne, si daca putem ajuta cu ceva. Editat Octombrie 3, 2016 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Inca un "intelectual" cu bembeu pe drumurile patriei. De unde stiu ca este "intelectual"? - bembeu - checked - culoare negra - checked - nr de inmatriculare cu BMW - checked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Inca un "intelectual" cu bembeu pe drumurile patriei. De unde stiu ca este "intelectual"? - bembeu - checked - culoare negra - checked - nr de inmatriculare cu BMW - checked Simteai nevoia sa faci comentariu in plus?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Asa e el prost, daca era alta marca, il cataloga la fel. Catalogatul omul, nu brandul masinii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Totusi, cum e fata? Cat de grav este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SjukskĂśterska Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Din cate am inteles, este stabilizata, are cateva fracturi (niste coaste, clavicula) isi revine. Nu stiu insa daca va mai urca pe moto, mai ales ca e fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Simteai nevoia sa faci comentariu in plus?! Da, de ce, iti este ciuda? Asa e el prost, daca era alta marca, il cataloga la fel. Catalogatul omul, nu brandul masinii... Sa-mi bag (cuvant urat) daca am inteles ceva din ce ai vrut sa spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Iti fac eu rezumatul,a zis ca esti prost. Sanatate fetei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Sa-mi bag (cuvant urat) daca am inteles ceva din ce ai vrut sa spui. Catalogati* , am scris in graba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 https://www.facebook.com/uzzy.rider/videos/303931623319666/ "lecopter" wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Da, de ce, iti este ciuda? Sa-mi bag (cuvant urat) daca am inteles ceva din ce ai vrut sa spui. Si tu esti smardoi de tastatura? Admini/moderatori, avem pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 (editat) Si tu esti smardoi de tastatura? Admini/moderatori, avem pe aici? Cu siguranta sunt. Ai treaba cu ei?Sanatate fetei si poate nu isi pierde curajul. » Post actualizat in 04 Oct 2016 04:57 Iti fac eu rezumatul,a zis ca esti prost. No shit. Editat Octombrie 4, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Nu stiu insa daca va mai urca pe moto, mai ales ca e fata. da' de unde stii ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Din cate am inteles, este stabilizata, are cateva fracturi (niste coaste, clavicula) isi revine. Nu stiu insa daca va mai urca pe moto, mai ales ca e fata. E prea dimineata pentru discriminare de gen cunosc niste motocicliste de care chiar imi e frica )) daca imi da una imi rup ele mie clavicula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Fata pare fragila... Sper sa nu scape prea usor dobitocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Octombrie 4, 2016 Autor Share Postat Octombrie 4, 2016 Mai stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate