ianachim Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 o iesire de placere..... am vazut ca nu mai este ulei de masline in camara asa ca dau o fuga scurta sa ma aprovizionez de iarna plecare 6.00 sambata retur pe seara duminica cazare la ce gasesc fara figuri mancare 2 eugenii daca au manat turistii toate caracatitele..... DOAR PLOAIE SA NU FIE .... ca e pacat de drum si nu plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 S-o zic... Sa n-o zic... Io... cre' ca o sa ploua Nu vrei sa amanam cu o saptamana? Te imprumut eu cu niste ulei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Salut Cristi! Interesat de insula, lasa-ma pana maine sa vad ce fac la munca ca sambata la ora aia normal trebuie sa fiu la job dar poate schimb directia. Care este punctul de plecare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2016 Autor Share Postat Octombrie 25, 2016 S-o zic... Sa n-o zic... Io... cre' ca o sa ploua Nu vrei sa amanam cu o saptamana? Te imprumut eu cu niste ulei! uleiul ca uleiul.... da ma scapi si de nevasta la curs..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Si asa din scurt anunti si tu? Ca doar nu a aflat nevasta azi ca are curs wkd-ul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Hm...imi iei si catelul pe bmm? sau vin cu conserva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 BINE AI REVENIT COLEGU' !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Am rezolvat cu liber pentru sambata, vremea dupa cate am vazut se anunta frumoasa si insorita cu maxime de13-17 grade atat la noi cat si la vecini. - ora 6 care benzinarie? - pe Makaza? - si ai rabdare sa alimentam pana in maxim 300 km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 26, 2016 Autor Share Postat Octombrie 26, 2016 Am rezolvat cu liber pentru sambata, vremea dupa cate am vazut se anunta frumoasa si insorita cu maxime de13-17 grade atat la noi cat si la vecini. - ora 6 care benzinarie? - pe Makaza? - si ai rabdare sa alimentam pana in maxim 300 km ? cum iesi din bucuresti pe dreapta prima dupa calea ferata, casele tiganilor cu turnulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Foarte probabil sa particip si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Salut, ca sa nu mai deschid alt topic postez aici:-) La vara cand am concediul vreau sa merg si eu cu inca un prieten 2 motociclete in total ,doar ca nu am mai fost in bulgaria si greci si nici sa trec cu feribotul asa ca nu știu nimic despre ruta,bineinteles pe gps am 2 rute dar probabil voi mergeti pe o ruta mai buna scurta si fara gropi deranjante,tinand cont ca sunt 2 motoare de strada Imi puteti da niste ponturi despre plaje traseu cazare preturi si program pt feribot Oricum pana la vara mai este si poate faceti din nou o drumetie si cine stie poate ne vom intalni pe drum. Ianachim am incercat sa iti scriu in privat dar nu poti primi mesaj probabil e plin boxul Seara faina la toti :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 Programul la ferry. As fi venit, dar am alte obligatii in weekend. 24-30_October_2016.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 27, 2016 Autor Share Postat Octombrie 27, 2016 Programul la ferry. As fi venit, dar am alte obligatii in weekend. multam de info next time.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Salut, Imi puteti spune va rog in ce ritm o sa se mearga? Macar ora plecarii si ora cand preconizati ca o sa fim la feribot, ca sa imi fac o idee , sa vad daca o sa fie o placere pentru mine , sau un chin sa ma tin dupa voi. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 28, 2016 Autor Share Postat Octombrie 28, 2016 (editat) http://www.booking.com/hotel/gr/blue-dream-palace.ro.html?aid=339530;label=3091_header_searchbox_v2-;sid=cd3136012dac93ea8364f5c09a39bdf0;checkin=2016-10-29;checkout=2016-10-30;room1=A,A;matching_block_id=29613301_88566067_0_33_0;m_occ=2 ca si cazare am optat pentru asta iar ca ritm..... 120-140 km/h localitati 80-90 km/h curbe largi 160 km/k opriri 0 km/h 6.15 plecare nu stiu cand ajungem.......ajunge Editat Octombrie 28, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Si mai zi-le ca inapoi o sa se mearga destul pe intuneric, mai ales ca se schimba si ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Eu voi fi prezent in benzinarie, fara sa am pretentii de vreun fel. Doar sa nu ma trezesc singur acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Eu renunt. Vremea de afara nu ma indeamna la o plimbare asa lunga. Timp frumos sa aveti, si distractie maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 28, 2016 Autor Share Postat Octombrie 28, 2016 vremea este PERFECTA pentru moto nu transpir in echipament motorul trage mai bine peisaje de toamna mai putini berbeci pe strada insula pustie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Noroc !! Ne vedem dimineata !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 28, 2016 Autor Share Postat Octombrie 28, 2016 (editat) Noroc !! Ne vedem dimineata !!bossmergem in THASSOS nu in SANTORINI..... ca nu mai am zile de concediu.... Editat Octombrie 28, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Nici eu nu mai am zile de concediu, dar alta poza cu Mythos, fery si insula nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2016 Autor Share Postat Octombrie 29, 2016 de sezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Frumos...! Pândesc o tură dintr-asta! Poftă bună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 ... ne fac in ciuda ... Bravo baieti, distractie placuta si sa va intoarceti sanatosi. Sunteti de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate