ggobi Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 Pare sa fie soare si maine pe munte, ma cheama ursu' din Podeanu in vizita. Traseu B-Salatrucu-Podeanu, sau B-Vidraru-Podeanu. Trebuie cel putin gume mixte. Eventual pot lua o remorca, sa nu ne killerim aiurea prin frig 300km. Careva...? » Post actualizat in 25 Nov 2016 12:44Update. Ramane partea de sosea pe remorca, mai este un loc pentru o moto, ideal ar fi una maxim cat XR-ul meu (150kg). Plecare pe la un 7-7.30 din zona Amzei, spre autostrada de Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Deci transportul este gratis si nici un amator? Ocupata mai e lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2016 Deci transportul este gratis si nici un amator? Ocupata mai e lumea! Nu chiar gratis, dar sigur confortabil. Ma ingrozesc gandindu-ma cum mergeam acu' cativa ani pe roti la o tura ca asta, mai ales pe intoarcere era criminal. Si deoarece e clar ca m-am bosorogit (sau poate desteptat?) si aveam o jena sa merg singur, l-am corupt din nou p' acest proaspat choperist (il vedeti mai jos exersand pozitia specifica ) Nu am ajuns in Podeanu, oricum ursu' era ascuns de spaima taietorilor de lemne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Multumesc colegilor mei academicienii pentru sustinerea acordata la acest final de sesiune universitara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Bravo mai baieti. A treia poza este de "vedere", adica de "carte postala". Cred ca iti "lua ochii" peisajul. Sunt convins ca pozele nu spun totul (ex., aerul tare). ... Si nu s-a terminat anul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 (editat) Ce fain ! @zigzag: Vad ca ai făcut una dintre cele mai bune combinații - big trail-ul (1150) și enduro-turismul super practic (Dr-ul). Felicitări! Editat Noiembrie 27, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 @zigzag: Vad ca ai făcut una dintre cele mai bune combinații - big trail-ul (1150) și enduro-turismul super practic (Dr-ul). Felicitări! Merci, dar chiar n-ai de ce. Si sa-ti explic. DR-ul a fost de imprumut (multumesc Viorel!!!) iar benbeu' cel mai probabil va avea un alt stapan. In conditiile astea eu raman doar cu Shadow-ul si ma fac chopperist amator Visez la un DRZ pentru ocazii ca cea de acum dar e doar un vis. Momentan poate ma mai ajuta prietenii cu mobrele lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Octombrie 7, 2019 Autor Share Postat Octombrie 7, 2019 pare ca e ok vremea miercuri 9, e careva interesat si disponibil sa mergem spre Podeanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate