cip11xx Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 salut.cu ce se poate curata niste solutie de ignifugare scapata pe unele parti cromate ale motorului.merci,o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Poti incerca cu Autosol Metal Polish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 din cand in cand eu imi curat partile cromate cu steel wool....este de diferita finete...nu stiu daca merge la tine, dar eu am reusit sa curat si o punga de plastic care mi-a atins galeria in mers, s-a topit si s-a lipit....am curatat bine si grundul/asfaltul/sacazul negru de pe drum...se gaseste de cumparat destul de usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Este vre-un magazin in Bucuresti care comercializeaza polish Autosol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Este vre-un magazin in Bucuresti care comercializeaza polish Autosol ? Gasesti si in Dedeman » Post actualizat in 19 Dec 2016 13:35 din cand in cand eu imi curat partile cromate cu steel wool....este de diferita finete...nu stiu daca merge la tine, dar eu am reusit sa curat si o punga de plastic care mi-a atins galeria in mers, s-a topit si s-a lipit....am curatat bine si grundul/asfaltul/sacazul negru de pe drum...se gaseste de cumparat destul de usor Punga lipita pe galeriile de evacuare se curata foarte usor cu un burete din sarma/span ptr.curatat vase ,dupa ce s-a racit. Ptr. urmele de asfalt / gudron ,reziduri adezive ,se curata foarte usor cu DecaFlash spray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Cola + folie de aluminiu. Chiar merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 cu benzina sau nitrodiliuant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Gasesti si in Dedeman » Post actualizat in 19 Dec 2016 13:35DecaFlash spray. Sau nitrodiluant, benzina, wd40 si alti solventi... mai mult sau mai putin puternici. Cola + folie de aluminiu. Chiar merge. Sau apa + folie de aluminiu, e fix acelasi lucru. Cola e doar un mit... plin de zahar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 ... plin de zahar ) Sau aspartam, în exemplul de mai sus Posibil să meargă și cu apă. Eu știam de cola, și că acidul din cola ajută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Cu apa am facut eu... a functionat f ok. Pt rugina de pe spite am inlocuit apa cu detartrant, a fost o combinatie f buna, cu apa nu rezolvam mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 http://colindetailing.ro/Autosol-Metal-Polish-75-gr?search=autosol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate