Bogdan Gavrila Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Salut! vreau sa dau de permis (a1) având 16 ani și as vrea sa îmi achizitionez o motocicleta : Suzuki intruder 125cc sau Honda shadow 125cc ? Îmi puteți da va rog niște sfaturi precum: care e mai buna , pe care a-ți cumpara-o voi ! Sunt la început și nu mă pricep ,însă aceste doua motociclete mă atrag oarecum. Va rog sa mă ajutați cu sfaturi dacă puteți ! Va mulțumesc anticipat ! Editat Ianuarie 24, 2017 de Bogdan Gavrila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Salut, Din punct de vedere tehnic nu vad mari diferente intre ele astfel incat totul se rezuma la care dintre ele iti place mai mult (estetic) si costul efectiv al motocicletei. Fara sa verific cred ca Honda va fi mai scumpa penru ca....Honda. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Gavrila Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2017 Da , intr-adevăr Honda e puțin mai scumpa și ca diferența e sistemul de răcire : la Honda pe apa la suzuki pe aer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei0912 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Da , intr-adevăr Honda e puțin mai scumpa și ca diferența e sistemul de răcire : la Honda pe apa la suzuki pe aer... Mai bine pe aer, scapi de cateva complicatii si un cruiser de 125cc nu cred ca se incinge el prea mult (asta doar daca nu stai mult in oras). Oricum, discutii pe tema asta, apa vs aer pot sa apara cu gramada si la final alegi tot ceea ce iti place tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Avand in vedere ca e prima ta mobra, alege in functie de ce oferta vei gasi tu mai buna. Si cum au zis colegii, pt inceput e ok pe aer ( vor fi mult mai putine lucruri ce se pot strica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Un 2V pe aer, mai ales un motor mic si care va merge turat, va ucide rapid cilindrul dinspre spate din cauze de incalzire excesiva. Merge si aer dar daca te dai cu el mai mult in afara orasului si e de 1000cmc+ si nu trebuie sa-i dai blana ca sa mergi cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Daca il folosesti in oras, racire pe apa. Intruder-ul se incinge repede la mersul de oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 eliminator 125? aer si un singur cilindru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoadChan Biker Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Eu zic sa mergi pe honda..chiar am vazut un model si mi se pare awesome. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad2963 Postat Mai 4, 2020 Share Postat Mai 4, 2020 Care este mai mare dintre cele 2 motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate