Axel_Sniper Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Salutare tuturor!Dupa cum am o manera ibanutaia de a povesti si descrie, va dati seama ca va urma ceva interesant! Istoria incepe asa:Eram student. anul 1, la Academia de Studii Economice din Chisinau.Intr-o zi m-am cunoscut cu un amigo, care era pasionat de motociclete clasice, am schimbat cu el cateva vorbe in cafenea, despre motociclete, despre fete, etc Apoi mi-a spus ca si-ar dori un drandulet, ceva rar, si frumos, si obligatoriu - sa i-o restaurez EU.Eu clar lucru i-am spus ca aceasta procedura costa multi bani, si nici nu-i pot promite ca o sa-i realizez proiectul in scurt timp.Peste un scurt timp el ami aduce o suma considerabila de bani, si ami spune: "Realizeaza-mi visul, eu asa vreau" Asa sa inceput cosmarul meu.Eu in momentul prezent, si pe parcursul realizarii proiectului am suferit multe "coate" in viata. Shimbari radicale, plecari -reveniri, succese, conflicte, boli, traume, probleme financiare, insuccese, etc. dar aceasta persoana pana si acum se comporta cu mine de parca ai sunt un rob, si indiferent de problemele mele, ma impune sa ii termin proiectul nepasand ca sunt in alta tara, am un job, nu pot sa plec de aici curand sau cand ii place lui, eu nu pot risca cu viitorul meu doar din motiv ca cuiva ii arde poponeata si nu mai are rabdare sa i sa fie construita jucaria. Asta e injositor si credeti-ma ca in momentul in care o sa finisez Pannonia, "prietenia" noastra va expira.Așă, sî înșepim! P.S. poze sunt extrem de multe. asa ca postarea va trai o viata lunga si frumoasa bleati!Eu i-am gasit o Pannonia. in stare foarte buna! Sper ca va plac postarile mele. Stay awesome bros! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Da pune-i motoreta in brate si gata. Daca ai luat bani in avans, returneaza-i si nu te mai plangi ca esti sclavul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2017 Da pune-i motoreta in brate si gata. Daca ai luat bani in avans, returneaza-i si nu te mai plangi ca esti sclavul lui. Prostia mea - nu am luat de la inceput nici-un avans. dar am un plus extrem de mare. Motocicleta e inscrisa pe mine. sunt eu stapanul pe motocicleta. si doar in momentul in care o termin, o voi da-o, voi primi plata serviciilor, si nu mai vreau sa aud de el in veci vecilor. Stiu ca o sa strigati in gura mare, "NU I-O DA SI GATA! UITA DE EL, I-ATI MOTOCICLETA SI DA-L IN PPP!" Dar nu vreau sa-mi vina la poarta cu vre-o cati-va amici. vreau sa am o viata linistita. » Post actualizat in 28 Jan 2017 21:09 Am adus acasa pannonia, am desasamblat-o, sa incapa in masina unui amic, care ma ajutat sa o transportez. \ » Post actualizat in 28 Jan 2017 21:30 Uite ca am scos motorul de pe ramă si l-am desfacut in bucati Avea toti rulmentii uciși! sareau bilele din ele!! » Post actualizat in 28 Jan 2017 23:30 MULTE PIESE LIPSEAU! LA INCEPUTUL PROIECTULUI EU NU CUNOSTREAM CHIAR SUPER-BINE CE POATE SA LIPSEASCA, SI CE TREBUIE DE SCHIMBAT, NU ERAM TARE CUNOSCUT CU STRUCTURA SI CONSTRUCITA PANONIILOR! IN ASA CAZ, M-AM CONSULTAT CU CEL MAI CUNOSCUT RESTAURATOR DIN RUSSIA, CARE ESTE SPECIALIZAT DOAR PE RESTAURAREA MOTOCICLETELOR UNGARE! ROMAN SAZONOV! SI L-AM GASIT PE JAWAOLD.SU. PE PARCURS, EL AMI DADEA SCHEME SI VIDEO, CE SI CUM FUNCTIONEAZA. ACUM CUNOSC PANONIILE DIN BEC PANA-N SPITA DUPA ASTA AM FACUT O EXPERTIZA GENERALA SI AM CREAT O LISTA ENORMA DE PIESE CE TREBUIAU SCHIMBATE, RESTAURATE SAU PIESE CE LIPSEAU. » Post actualizat in 29 Jan 2017 01:32 Intre timp am decis sa restaurez si lustruiesc plasticurile de la semnalele de stop ale Pannoniei si asta e prima lustruire, ROUGH ONE adica Si urmatorul plastic Si asta tot e doar prima lustruire, rezultatul nu ma satisfacea ACUM E CEEA CE VREAU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 I-ati un aerograf din ala simplu si pe plasticele astea zgariate, le dai cu putin smirghel fin si dupa le dai cu lac auto. Eu am avut facute niste stopuri asa, prin 2009 si vad ca inca rezista... Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Interesant . Restaureaza motocicleta si pune-i rusului nota de plata in brate : 3000 de euro , spasiba ! Eu astept continuarea . Editat Ianuarie 29, 2017 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Intr-o zi m-am cunoscut cu un amigo, care era pasionat de motociclete clasice, am schimbat cu el cateva vorbe in cafenea, despre motociclete, despre fete, etc Apoi mi-a spus ca si-ar dori un drandulet, ceva rar, si frumos, si obligatoriu - sa i-o restaurez EU.Eu clar lucru i-am spus ca aceasta procedura costa multi bani, si nici nu-i pot promite ca o sa-i realizez proiectul in scurt timp.Peste un scurt timp el ami aduce o suma considerabila de bani, si ami spune: "Realizeaza-mi visul, eu asa vreau" Asa sa inceput cosmarul meu.Eu in momentul prezent, si pe parcursul realizarii proiectului am suferit multe "coate" in viata. Shimbari radicale, plecari -reveniri, succese, conflicte, boli, traume, probleme financiare, insuccese, etc. dar aceasta persoana pana si acum se comporta cu mine de parca ai sunt un rob, si indiferent de problemele mele, ma impune sa ii termin proiectul nepasand ca sunt in alta tara, am un job, nu pot sa plec de aici curand sau cand ii place lui, eu nu pot risca cu viitorul meu doar din motiv ca cuiva ii arde poponeata si nu mai are rabdare sa i sa fie construita jucaria. Asta e injositor si credeti-ma ca in momentul in care o sa finisez Pannonia, "prietenia" noastra va expira. Dacă nu-l băgam eu de unde a ieșit.....cu tot cu jucăria lui в пизда мамий луй де прост !Acum că ai intrat în horă trebuie să joci....vorba ta,te trezești cu indivizii la poartă! Dupa cum am o manera ibanutaia de a povesti si descrie, va dati seama ca va urma ceva interesant! Ehe,de când aștept topicul,bagă mare cu tupeu! Editat Ianuarie 29, 2017 de Adrian Frigo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Un mare plus si pentru stilul aparte de a povesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Si daca nu va plati motocicleta cand e gata, si zice ca nu o mai vrea? Zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 @OP: si ce te face sa crezi ca dupa ce termini nu vine la tine cu cativa amici si o ia fara sa iti dea un ban? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 @OP: si ce te face sa crezi ca dupa ce termini nu vine la tine cu cativa amici si o ia fara sa iti dea un ban? nu prea cred,a specificat ca motocicleta este pe numele lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2017 Cum intotdeauna adevarul este pe undeva la mijloc, sa-l lasam sa-si faca treaba...sa ne bucuram ochii de realizarile lui . In rest...este baiat mare...se descurca el si fara motosticlism.ro ma voi descurca, la fel cum m-am descurcat si cu amicul caruia i-am restaurat IJ-ul 56 si se targuia cu mine pina la ultimul banut. Eu doar solicit de la voi o sustinere morala, doar atat. Fiindca, altii, si nu numai altii, ci si membrii familiei mele in loc sa aprecieze rezultatul si efortul depus, ei ma critica, si ami spun sa incetez sa ma ocup de restaurari, fiindca, in sfera asta sunt doar șarlatani si aferiști. si ca intr-o buna zi o sa dau de raul cel mare si etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Eu doar solicit de la voi o sustinere morala, doar atat. Fiindca, altii, si nu numai altii, ci si membrii familiei mele in loc sa aprecieze rezultatul si efortul depus, ei ma critica, si ami spun sa incetez sa ma ocup de restaurari....si etc etc... Știu cum e... Dar știi tu vorba aia cu câinii latră,ursul trece?Urmează-ți pasiunea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Ianuarie 30, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2017 uite ca am gasit la un mosnegel carcasa asta de la vre-un far de bicicleta veche, si am decis sa fac un stopsemnal din el pentru sidecar-ul pannoniei si apropo, am vrut sa-i fac acestui stopsemnal o platforma, care il va fixa pe aripa sidecarului. si deja am decis sa desenez marimile la o conexiune sferica intre sidecar si motocicleta care lipsea, dar comandata din ucraina, ar costa un car de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Ma abonez si la restaurarea asta Faci treaba faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Ianuarie 31, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2017 Mai baieti! am ucis o saptamana pana am gasit aceasta metoda. bu Roman Sazonov mi-a dezvaluit-o. ci chiar eu am dedus CUM SA PUN UN SIMERING BRAND-NEW IN ACEASTA CARCASA DE ALUMINIU CU MODIFICARI MINIMALE!!Well, uite ca am scos simeringul vechi, dupa cum vedeti el este inconjurat de o carcasa de fier, apoi carcasa de fier se include in carcasa de aluminiu, apoi cea de aluminiu deja se vîră în motor apoi am chilit un pic peretii carcasei pe dinountru, fiindca simeringul nou era doar cu un mm mai mare in diametru.Si dupa ce am luat o bucata de teava larga, si i-am pizdanit una ca un haiduc peste simering, acum stea mort in carcasa, si destul de TIGHT sea pe axul arborelui cotit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Hai ca-i bine! Imi place, ca se pare ca ai si ceva cunostinte si o gandire mai dezvoltata ca majoritatea in domeniu. Ti-as sugera totusi sa nu te complici cu toate, tine-o cat mai simplu, scutesti nervi si timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Si mie imi place cum lucrezi.mai ales cum lustruesti ^^. Sincer ar trebui sa fii mult mai apreciat de catre toti si cred ca ai putea face bani frumosi din restaurat. Doar sa gasesti niste clienti ok care stiu ce inseamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Ianuarie 31, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2017 Heyyya! piese din Polonia! » Post actualizat in 01 Feb 2017 19:29Am ucis vre-o 3 ore sa slefuiesc si sa lustruiesc carcasa asta. Apoi am gasit aceasta sticla reflectoare, de la un K-750. Dar deja trebuia sa inventez ceva ca sa le fixez impreuna, si inca sa arata toata constructia frumos! Iarasi am ucis ore ca sa iau masuri si sa desenez schema la un "inel" de tranzitie care va fi facut la strung » Post actualizat in 05 Feb 2017 17:26Salutare tuturor! !hai sa continuam aventura!Daca mai tineti minte, am proiectat o platforma, care va sustine carcasa stopsemnalului de pe aripa la caleaska. Si uite ca a venit de la strung! Apoi, daca si asta mai tineti minte, trebuia sa fac o copie la o conexiune sferica, care lipsea, dar sa o cumpar era pizdet scump.Si asta tot a venit de la strung! arata foarte bine, si apropo, eu stiu ce șocuri și greutate trebuie sa suporte aceasta conexiune, asa ca am solicitat de la strungar sa mi-o faca din metal calit! Dupa asta, fericit, am polisat suruburile furcii. » Post actualizat in 06 Feb 2017 19:55FIRST TRY SA LUSTRUIESC NISTE PIESE..... = rahat cu pierje...mai am sa-i dau cu slefuitul.... » Post actualizat in 11 Feb 2017 01:28AM CUMPARAT INCA O PANNONIE! .. deja cu documente... prima era pt piese )))))))))))))) 4 SI SA CĂTĂIT PANA LA MINE ACASA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabron Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 continuarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Februarie 12, 2017 Autor Share Postat Februarie 12, 2017 inca o portie de ghinătăț venite din Polonia » Post actualizat in 13 Feb 2017 00:28si dupa ce am primit motocicleta, mi-am adus aminte ca:Prima - are motorul deja reparatA doua - pla mea stie ce e cu ea.Asa ca! am decis sa cracăn motoarele in doua, cel al doilea cu documente sa fie reasamblat cu piesele din primul motor » Post actualizat in 15 Feb 2017 23:26bogatia mea Țîța ce stea in botul atașului si un capac decorativ de la brake drum Aripioarele decorative ce tot stau in botul atasului Apoi ALELUIA! mi-a venit inelul de tranzitie dintre carcasa stopsemnalului cela si sticla reflectoare Schema re-desenata de sute de ori Si rezultatul! : » Post actualizat in 15 Feb 2017 23:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Februarie 19, 2017 Autor Share Postat Februarie 19, 2017 Asa se incepe durerea in spate mai aveam oleaca de lucrat.. dar eram prea ucis... » Post actualizat in 23 Feb 2017 23:33Au mai venit niste piese din Polonia! Apoi am trimis niste piese la sandblasting!au meritat-o! primele rezultate! Si deja restul sau intors pe parcurs! Seara nu eram chiar mort de obosit, asa ca am decis sa mai lustruiesc niste zapceasti Nu am nevoie de vopsea reflectoare sau crom!Ia uiti cum sî fași triabî bunî! eu am mai lustruit-o inca de vre-o 5 ori dupa asta!Bodaprosti de apreciere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Esti nebun omule!!!! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Februarie 24, 2017 Autor Share Postat Februarie 24, 2017 Stopeee!Asta inca nu e tot! UITE CE MI-A VENIT DIN SANKT-PETERSBURG! TWO DAYS AFTER (cuvant urat) MASII DE LUSTRUIRE! Apoi am mai avut viata in mine sa mai lustruiesc un capac de la brake drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 amesteca putina vopsea rosie cu lipici din ala bicomponent clar/incolor si astupa si crapatura aia de pe stop. in rest... extraordinar! de acord cu titisor, iti lipsesc niste suruburi ) spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate