foxbat Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 one day trip! eu merg cu capra(yamaha 660) deci vitezanele..mai usor:) V1 - Bucuresti - Giurgiu - Veliko - intoarcere pe Alexandria - Turnu Magurele Ferry V2 - Bucuresti - Giurgiu - Silistra - Dobrici - Shabla - intoarcere pe NEgru Voda - Medgidia anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 anyone? Rong number,tot rumânu' e la miting... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 one day trip! eu merg cu capra(yamaha 660) deci vitezanele..mai usor:) V1 - Bucuresti - Giurgiu - Veliko - intoarcere pe Alexandria - Turnu Magurele Ferry V2 - Bucuresti - Giurgiu - Silistra - Dobrici - Shabla - intoarcere pe NEgru Voda - Medgidia anyone? maine sigur nu, duminica poate, desi pare cam lung traseul. cate ore ar fi, totusi, just in case? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2017 Autor Share Postat Februarie 3, 2017 Mitingul este dupa amiaza. eu vorbesc de mersul pe zi. undeva de ~ 500 km round trip. si la intors ne oprim la Victoriei in parcare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Esti nebun? La Dragnea-n batatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 3, 2017 Admin Share Postat Februarie 3, 2017 Fox, pentru 500 kilometri iti trebuiesc minim 8 ore, la ce ora ai de gand sa pleci in asa fel incat : -sa te intorci pe lumina -sa eviti mazga care nu se usuca inainte de ora 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2017 Autor Share Postat Februarie 3, 2017 mazga nu mai e. eu merg zilnic pe 2 roti. singura pauza a fost de 10 zile in ianuarie. ma rog, eu am Honda. stiu ca la bmvv e nevoie de alte conditii:) plec pe la 9..9:30. ma intorc in tara pana la ora 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 as zice ceva de pesedistule, mue, ba eshit nebun, rahat pe pereti si tot tacamaulda nu o sa fac astaEnjoy the ride ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2017 Autor Share Postat Februarie 3, 2017 as zice ceva de pesedistule, mue, ba eshit nebun, rahat pe pereti si tot tacamaul da nu o sa fac asta Enjoy the ride ! deci te ai prins ca s pesedist. si ce i rau in asta ? uite cati bani au aia si cate bmmuri dincolo de dialectica momentului inteleg ca nu prea sunt mobristi fara fitze, doar "de vara". okii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Eu nu pot sa ma abtin: sunteti nebuni care mergeti pe vremea asta! Dar macar nu sunteti singurii! Drum bun si asfalt cat mai uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 cum a mers? o poza, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 6, 2017 Autor Share Postat Februarie 6, 2017 neah. Daca a fost de "lupta"tovarasi apai am bagat. Romania pe primul plan, plimbarile pe planul 2. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate