Sari la conținut

Doamna Si Vagabondul


Fester
 Share

Postări Recomandate

Mi-am luat motor dupa un an jumate de asteptari si de balit tastatura uitandu-ma pe net dupa motoarele altora. O facui ieri cand am adus-o de la Ploiesti pe o vreme destul de schimbatoare si care mi-a dat emotii. Hai sa nu vb prea mult si sa vad dau niste poze.... asta e jucaria

post-49-1084646393_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E vorba de un Zuzuki SV 400s de 53 de cai la 10500 rpm, model pt Japonia, an 99. Am gasit-o acum vreo luna moment in care am dat si un mic avans ca sa mi-o retina. Am achitat-o acum o saptamana si pana am inmatriculat-o am facut 13-14 de nu mai puteam sa dorm noaptea, asa incat am ajuns in ziua cand trebuia sa ma duc dupa ea ,ieri, rupt de oboseala dupa atatea insomnii.

 

Alta poza eu luandu-mi casca din masina si tragand aer in pept pt prima iesire in trafic (scoala romanesca moto e nula din pct asta de vedere)

post-49-1084647136_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si aici pornisem la drum. Un drum care mi-a dat sa traiesc una din cele mai socante experiente pe care le-am trait. Nici nu mai stiu ce sat era, eu pe banda a doua, pe banda intai doua carute cu tigani una dupa alta cand la un moment dat o vad pe aia din spate ca o apuca dorul de depasire si eu aveam peste suta(si eu tampit), am franat prea tare cu fata de a iesit fum (mi-a zis fraimiu din masina din spate) si a incept motorul sa vibreze in draci. Pardon de expresie, dar m-am Kakat pe mine, deja ma uitam unde aveam sa cad. Dupa prima fractiune de secunda cand motocicleta si-a revenit nu-mi venea sa cred ca sunt intreg. DON'T TRY THIS AT HOME! Multumesc lu D-zeu ca sunt in viata si intreg. Dupa aia am mers cu 70 la ora pana in bucuresti. Atinsese-m pana atunci 145/h (idiot twisted fuck )

post-49-1084648247_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari tizule, si s-o stapanesti sanatos cu multi kilometri parcursi ! Interesanta povestea, mai ales faza cu carutele - ala a fost avertisment, sa stii: prudenta si iar prudenta, ca am bagat de seama ca-i mult mai neiertatoare motocicleta (practic: ma gandeam la nu stiu ce, cand faceam jaloane, si instant m-am trezit cu unul in brate :( ).

 

145 km/h zici ? la primul drum cu motorul ? :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tata Fester te-a ferit sa n-o iei cu ea prin balarii . D-abia ai luat-o si vrei s-o distrugi , las-o si tu mai usor ? S-o folosesti sanatos ! Fii atent ca aceste carute au o vopsea sthealth pe ele!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tata Fester te-a ferit sa n-o iei cu ea prin balarii . D-abia ai luat-o si vrei s-o distrugi , las-o si tu mai usor ?  S-o folosesti sanatos !  Fii atent ca aceste carute au o vopsea sthealth pe ele!

Hehe, au fuselaje rectangulare sa nu le detecteze radarul.

 

Acum ca m-am ars am s-o las mai incet, dar asta cred ca pana uita creierul senzatia aia de spaima nebuna pe care am trait-o, mai ales dupa ce a trecut faza. Pe moment parca eram imun la emotii, am facut totul sa nu ajung pe jos.

Oricum am devenit mai constient de pericolele care pandesc oricat de tentat as fi sa o calc, m-am maturizat din punct de vedere motociclistic :ph34r:

 

Noroace baieti si sa auzim numai de bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-o stapanesti sanatos  :ph34r:

 

Repede: manusi & restul de echipament !!  :(

Trebe trebe ca imi clantane dintii ca mitraliera, am crezut ca-i gluma cu frigul si umezeala pe motocicleta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru achizitie si alegere. :(

Intr-un fel e bine ca ai avut ocazia sa realizezi ce te asteapta pe sosele inca din prima zi, inainte de a prinde curaj sa ii dai in gura cat poate...da-i numai cat poti tu, nu cat poate ea.In primele 2-3000 km nu e deloc indicat sa o sari de 100 kmh, chiar daca ti se pare ca esti stapan pe ea.E doar o parere...data viitoare cand mai iesi, alege o masina oarecare din fata...incearca sa-ti imaginezi ca ala face cea mai tampita,ilogica si inutila manevra din lume, pune in ecuatie viteza ta si timpul/felul in care stii ca iti poti manevra fierul... ruleaza mental filmul...poti sa il eviti ???Daca raspunsul e "nu" sau "nu stiu" , las-o mai moale :ph34r: .La un moment dat te vei intalni pe bune cu situatia...trebuie sa fii pe faza.

 

Plimbari frumoase, asfalt uscat si...Cya on the road :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Grea e viata de motorist, of of ! In cateva zile de cand merg, belea si cu ploile astea, am intalnit:

 

- soferi simpatici care asteptandu-ma sa trec eu pt ca ei sa faca stanga se bagau in ultimul moment putin mai in fata ca sa imi dea palpitatii.

 

- femei tampite care ies de dupa autobuz cu plodul in brate direct in fata mea desi o claxonasem din timp pt ca-i vedeam picioarele.

 

- soferi care accelereaza in nesimtire pe banda a doua in dreptul meu cand eu sunt pe prima si autobuzul din fata mea opreste in statie.

 

- soferi care imi taie fata ocolind gropile, desi astia cred ca nu ar trebui sa-i trec ca sunt prea numerosi.

 

Merci Axo de sfaturi si ma bucur ca nu sunt singurul motociclist din bucuresti si ca mai trec si altii prin ce trec eu :ph34r: :( :(, te reconforteaza gandul ca nu esti singur la greu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mare atentzie la aderentza!!!!!

vezi cum mergi pe carosabil umed, sau pe portziuni cu nisip sau pamant sau pietrish! (imagineaza-ti ca ai 100/h si vrei sa incetineshti, din diverse motive, si urmeaza o suprafatza cu nisip!!! te duci de nu te vezi!!!MARE ATENTZIE) !

drumarii au cam racait peste tot!!! au mai uitat o bordura de-a curmezishu' ! au aruncat o lopata de pitrish in alta parte.. etc!

la sate - balega, oameni cu coasa pe marginea drumului....

totzi merg pe carosabil, trotuarele sunt cultivate.....

Mare Atentzie si MULTA CUMPATARE!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fester, felicitari omule si s-o stapanesti sanatos! E tare frumusica :ph34r: Aveti grija unul de celalalt si la mai multi km fara incidente!

 

Ride Safe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...