mihai_prd Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 De ce sa ma supar, primul care da banii este cumparatorul. Nici mie nu mi-ar convenii ca sa vb cu cineva si apoi sa fie vandut produsul la altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anghelus Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 (editat) Salut la toti! Piese de vanzare de pe un IJ 350(cel din poze) si piese dintr-un motor de mobra(nu am poze). tel: Vodafone 0732097592 Cosmote 0768025421 Editat Iunie 13, 2010 de anghelus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 vreau eu furca completa( daca este functionala) cu aripa far ghidon si comenzi spune te rog un pret aici sau in pm multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Da, te rog, pune o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puerco Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Cumpar un Kilometraj pentru Ij. Sau. pentru o suma de bani, as dori sa imprumut unul pentru ITP. 0723 312 394 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Cumpar un Kilometraj pentru Ij. Sau. pentru o suma de bani, as dori sa imprumut unul pentru ITP.0723 312 394 0723172823,,,,,,,0762260449. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 MT9 din '74; 90% original, 90% complet, PENTRU RESTAURARE; fara itp; este inmatriculat, serii ok; mai multe informatii la cerere; 650e; se vinde si motoreta URAL SOLO 750 din 2002trebuie sa spun de la inceput ca rezervorul din poza nu mai este pe ea, a fost pus ca sa vad cum arata in varianta respectiva; asa cum si farul a fost pus tot de mine, si tobele, si ghidonul... motoreta se va livra cu TOATE piesele originale astfel incat va putea fi "facuta la loc" in cateva ore de munca, pentru cei care doresc asta; pe numele meu, itp valabil, perfect functionala; cu proba, bla bla bla 18.000km reali, furca Paioli, nu curge gram, confort maxim frana fata Brembo, placute noi SBS comenzi Domino alternator Nippon Denso aprindere Ducati Energia, CDI distributie germana Herzog roti rotunde ( ), cu anvelope Heidenau 120 de croaziera pana la capatul lumii 6,5% consum Nippon, Ducati, Herzog, Heidenau, cumparate toate prin reteaua oficiala, absolut noi. ii dam cuvantul lui Drobu acum? sau? poze mai multe cateva pagini mai in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Cumpar 40-50 piulite de spite pentru dnepr sau o roata distrusa de pe care sa recuperez piulitele. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Spitele astea sint speciale, adica nu pot fi de la alte modele? Ce dimensiuni au, cum arata in detaliu? Intreb ca poate te pot ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 2000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 nu am nevoie de spite ci doar de piulite, sunt de 5 si se lucreaza usor cu cele de nipru fiindca au cap de cheie nu surubelnita. ms! caut in continuare, piulite pt spite de nipru, sau o roata de nipru completa chiar si cu inelul/butucul distrus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 are cineve piesa asta in stare buna a mea a"pierdut " 2 filete..si arcurile daca aveti .. lant pinion primar si oala ambreaj cumva si tija care actioneaza .is vitale pesele aste pt mine ca nu mere jawra si trece vara ..ms Uploaded with ImageShack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Salut la toti! Piese de vanzare de pe un IJ 350(cel din poze) si piese dintr-un motor de mobra(nu am poze). tel: Vodafone 0732097592 Cosmote 0768025421 salut, ai cumva si un ataj de vanzare in orice stare ar fi? daca da 0744835877 e nr meu de tel sa vorbim restul de detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 caut in continuare sa cumpar o roata de nipru in orice stare, chiar si cu inel/butuc distrus destul de urgent, Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 De vanzare 2 buc far de camuflaj de la o senileta blindata Ruseasca ce a apartinut armatei Romane. Farurile sunt complete . Pret 100 lei bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Salut. Niku hai sa vedem cum facem sa te ajut cu o roata. Gasesti nr. meu de telefon la profile. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) Vand diverse piese de Dnepra: Cutie de viteze: 300lei; Are in jur de 6000KM, desfacuta de mine sa vad ce are inauntru si este in stare perfecta, am montat-o foarte greu pentru ca este stransa, rulmentii originali fara pic de joc (dar cred ca merita niste SKF) nu mai tin bine minte dar parca am schimbat toate simeringurile si garniturile, nu are ulei in ea dar cred ca nu a ruginit pentru ca am spalat piesele cu motorina. Sta de vreo 5 ani in garaj pentru ca imi place cum arata!!! Bloc motor cu "arbore cotit inside": 200 lei; Un far: 50 lei; Nu este in stare excelenta dar... vezi pozele. Aprindere de Voshod: 50lei Cred ca lucreaza, nu am folosit-o niciodata; Diverse din motor si nu numai, cred: pret - chiar nu stiu - le dau odata cu blocul motor? sau faceti voi o oferta la ce va trebuie. Mai am un ambreiaj complet (placi, arcuri), tije impingatoare, surubaraie, etc Contact voicateodor AROND gemail PUNCT com sau PM Editat Iunie 20, 2010 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) Cat doriti pe cele 3 piese incercuite?+ cele 2 garnituri . Editat Iunie 20, 2010 de voshodij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 21, 2010 Autor Share Postat Iunie 21, 2010 Cumpar roti de Ural, din alea cu floare. 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Salut. Niku hai sa vedem cum facem sa te ajut cu o roata. Gasesti nr. meu de telefon la profile. Asfalt uscat numai sub roti. Multumesc, imi trimisese si Aleko un pm pentru roata. Am reusit sa fac rost sambata de la cineva din Ploiesti, maine trebuie sa imi ajunga acasa. dar va multumesc inca odata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 ÂŞtie cineva ce silenziatoare merg băgate-n țevile de Jawa? Are cineva? Eu am reuÂşit de am pierdut unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) Salutare baiatul de la care am luat eu mz-ul are de vanzare: - un MZ 125 RT 60' (acte vechi, prop cunoscut) mici lipsuri pret 6 mil. - MZ 250 ANII 60' zice ca e cel mai bun mz vazut de el (ca pastrare) totul original ....pret 4-500 e , acte vechi. Poze nu sunt insa cine este interesat sa incerce la telefonul urmator: 0768834730 ILIE .Precizez ca mai multe nu stiu si nu tin legatura cu el, am pus anuntul sa il ajut pe el. Moto se pot vedea in bolintin ( 20 km de buc ) iesirea pe autostrada buc pitesti. Editat Iunie 21, 2010 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 De vanzare 2 buc far de camuflaj de la o senileta blindata Ruseasca ce a apartinut armatei Romane. Farurile sunt complete . Pret 100 lei bucata Farurile s-au dat se poate sterge . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Salutare! am de vanzare o roata spate (janta , fara cauciuc) de ij planeta (are 4 spite mari) . Astept o oferta decenta si am dat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra86 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Salutare! am de vanzare o roata spate (janta , fara cauciuc) de ij planeta (are 4 spite mari) . Astept o oferta decenta si am dat-o. ativix.....roata e originala planeta???.......o poza sa ne minunam si noi de roata de planeta cu 4SPITE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate