judas Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 cumpar amortizor pt.atas Jupiter 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mk1gti Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 De vanzare: rezervor JAWA -30 lei aripa JAWA -30 lei far JAWA -40 lei stator JAWA -30 lei pinion JAWA -15 lei roata IJ -30 lei rotor IJ -30 lei toba MOBRA -30 lei salut vreau eu toba de mobra daca mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 De vanzare: rezervor JAWA -30 lei aripa JAWA -30 lei far JAWA -40 lei stator JAWA -30 lei pinion JAWA -15 lei roata IJ -30 lei rotor IJ -30 lei toba MOBRA -30 lei Salut, ma intereseza un far complect (rama ,sticla si oglinda+suport bec) daca merge pe o yawa din 61 .Da-mi te rog un nr de tel sa povestim restiul detaliilor. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 Salut, ma intereseza un far complect (rama ,sticla si oglinda+suport bec) daca merge pe o yawa din 61 .Da-mi te rog un nr de tel sa povestim restiul detaliilor. Mersi Ar fi ceva la asta. Dar ca ara sau nu suport de bec, nu stiu, ca nu am umblat pe acolo. Mai am un model, cu rama mai lata in partea de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 cumpar amortizor pt.atas Jupiter 5 Costa 60 de lei sau ceva de genul.. nou de la Gaspar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 salut vreau eu toba de mobra daca mai este Este toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 Ar fi ceva la asta. Dar ca ara sau nu suport de bec, nu stiu, ca nu am umblat pe acolo. Mai am un model, cu rama mai lata in part Lasa-mi te rog un nr de tel sa stabilim si restiu detaliilor daca zici ca ai ce imi trebuie in stare buna, nu e o problema daca e mai lat ,important sa stea bine cromul, mersi (0744835877 e nr meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Ai idee daca cozorocul ăla de la far merge la ij 56? Modelul mare de far!» Post actualizat in 16 Oct 2017 07:32Vând 2 cutii partea stanga ptr ij 56. Cea verde 40 lei, mai trebuie puțin lucrat la ea! Este reparabila! Cea neagra, 50 lei! Cutia albastra nu e la vânzare! salut.as vrea cutia cea neagra.iti trimit adresa pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 salut.as vrea cutia cea neagra.iti trimit adresa pe pmSalut!Aștept, nu am primit nimic momentan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 imi poate trimite cineva prin PM nr. lui Gaspar? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 0744 472 055 Este peste tot pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_hellrider Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Salutare tuturor! am si eu nevoie de cricul central de Dnepr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 salutare.merci pt.nr. lui Gaspar...Cumpar aripa spate de Jupiter 5 in stare cat mai buna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 De vanzare: rezervor JAWA -30 lei aripa JAWA -30 lei far JAWA -40 lei stator JAWA -30 lei pinion JAWA -15 lei roata IJ -30 lei rotor IJ -30 lei toba MOBRA -30 lei Salut, mai e sau nu de vandut far stare buna la crom ? Un nr de tel ai? Ma intereseza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 0726 26 83 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Salut, mai e sau nu de vandut far stare buna la crom ? Un nr de tel ai? Ma intereseza Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Salut shashka, daca mai este roata de IJ o vreau eu. Cum poti trimite la Caransebes ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Salut shashka, daca mai este roata de IJ o vreau eu. Cum poti trimite la Caransebes ? M-a sunat un domn din Bucuresti sa i-o trimit, dar zicea ca prin posta e cam scump. A ramas sa o trimit cu un autobuz, dar se face ca eu nu sunt in localitate can pleaca autobuzul, iar dumnealui nu este cand ajunge, si tot asa... Fapt este ca mie mi-ar fi mai usor sa o trimit prin posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 M-a sunat un domn din Bucuresti sa i-o trimit, dar zicea ca prin posta e cam scump. A ramas sa o trimit cu un autobuz, dar se face ca eu nu sunt in localitate can pleaca autobuzul, iar dumnealui nu este cand ajunge, si tot asa... Fapt este ca mie mi-ar fi mai usor sa o trimit prin posta. OK, eu nu vreau sa ma bag peste nimeni dar in cazul in care nu ajungeti la o intelegere, eu ramin interesat. Pentru mine posta este perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Carburatorare de Honda cb 550 cu 2 perecehi de flanse de prindere,functionale,au fost montate cindva pe un MT 11 . restu ce se vad se doneaza( coturile sunt date) oferta aici sau in privat.Cu bine! » Post actualizat in 23 Oct 2017 10:09 Carburatorare de Honda cb 550 cu 2 perecehi de flanse de prindere,functionale,au fost montate cindva pe un MT 11 . restu ce se vad se doneaza( coturile sunt date) oferta aici sau in privat.Cu bine! se mai dau si aceste semnalizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Salut la ce bani ai carburatoarele si sunt ok ptr dnpr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Carburatorare de Honda cb 550 cu 2 perecehi de flanse de prindere,functionale,au fost montate cindva pe un MT 11 . restu ce se vad se doneaza( coturile sunt date) oferta aici sau in privat.Cu bine! » Post actualizat in 23 Oct 2017 10:09 se mai dau si aceste semnalizari Salutare.As prelua eu semnalizatoarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 carburatoarele sa s-au dat, semnalzirile sunt de pe Honda shadow 1100 Ace , le-am postat unde trebuie, merg desigur pe orice mobra, dar ca idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Mai sunt disponibile cateva bucati. Numa bune pentru comunistele. Sunt de aluminiu. Pret nou: 100 lei /buc 110 lei bucata Trimit oriunde in tara cu Posta, Curier sau predare in Cluj. La mai multe bucati mai las ceva la pret . castii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 @Fishy ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate