jano Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Nefiindu-mi de un real folos, urmatoarele piese sunt prezentate pentru instrainare.Preturile le faceti domniile voastre, eu oferindu-va numai amanunte in caz de nelamuriri. rama de far ce dimensiuni are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Rama este pentru far mic de IJ 56 / IJ Jupiter. Nefiindu-mi de un real folos, urmatoarele piese sunt prezentate pentru instrainare.Preturile le faceti domniile voastre, eu oferindu-va numai amanunte in caz de nelamuriri. Eu vreau ornamentul acela cu clapeta culisanta ce acopera contactul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Te rog să-mi faci un preț pe cele încercuite De la setul de comenzi mă dezabonez, să meargă cu bine la cine le-a comandat că Âştiu sigur că are nevoie de ele (ce să-i fac dacă nu Âştie să lele un releu de încărcare... Âşi unu de putere... ) dar la restul rămîn interesat Editat Aprilie 25, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Rama este pentru far mic de IJ 56 / IJ Jupiter. Eu vreau ornamentul acela cu clapeta culisanta ce acopera contactul. Cer scuze, Cristi80 a fost mai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Nene, ai un mesaj privat Âşi de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Cer scuze, Cristi80 a fost mai rapid. Am scris ca am nevoie de acel ornament deoarece Cristi nu a scris nimic despre asta (am crezut ca vrea doar contactul). Bine ca ajunge la el. O sa echipeze un IJ 56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 dar fierul ăsta negru, se-nțelege, are harul inefabil de a monta cu maximă uÂşurință un rânjet enorm - cât o lună în primul pătrar - pe fețele celor plimbați. Oh daaaaa Da' să vezi ce pumn în cap îți trîntesc io ție! Pentru că Joaca de-a baba oarba cu papucul de pe borna negativă a bateriei a continuat... Noi am făcut din cauza asta o fabuloasă oprire ilegală pe acostamentul interior al giratoriului de după pod, prilej nimerit să ne uităm încântați unul la altul (Vali cam alarmat, fiindcă încerca să se dumirească de cauza opririi neaÂşteptate) Să vezi ce frumos o să se înfingă într-un sens giratoriu prin Buc, un conservar manelar în voi, Âşi pe bună dreptate! Pune mîna Âşi fă Âşulfăreala aia de fire într-o idee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Iar rămîn pe dinafară? Âştiu cine dă berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 salutare,vand urmatoarele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Piese Jawa-CZ Cit m-ar costa piesele incercuite neica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 salutare,vand urmatoarele: cat vrei pe gresoarele alea? si capacul ala de mascare de la ce tip de ij este ? le ai pe ambele stg-dr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 scot si eu la vanzare 2 Telescoape carpati Ghidon carpati nu are nevoie nimeni de piesele astea? nu restaureaza nimeni carpati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 400euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Salve! Foarte faina piesa ,doar in prima parte la partile mai joase solistul vocal oscileaza usor. Oricum,se scoate mai tarziu,cand arata ca are potential si timbru deosebit. E cantata in forta,ritmul e bun si pastrat pe toata durata piesei. Linia melodica si textul is destul de interesante. Foarte fain,bravo! De ce nu aud de aceasta formatie?Chiar merita,o spun cu sinceritate. Numai bine si spor la vanzare! Adrian Rosca,Barlad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 cat vrei pe gresoarele alea? si capacul ala de mascare de la ce tip de ij este ? le ai pe ambele stg-dr? salut gresoarele 50 ron ambele si capacul e de ij planeta 5 am st-dr.40 ron salut gresoarele 50 ron ambele si capacul e de ij planeta 5 am st-dr.40 ron s-a dat gresoarele,restul valabile,numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Valabil in continuare : -motorul de Carpati de la Pagina 450 , post : 4492 Pret:60lei -cutiile de masca de gaze de la Pagina 444 , post: 4440 Pret:40lei/buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 ANUNTZ VALABIL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daryus76ify Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 m-ar interesa pe mn carburatoru , ai ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 ...pai trebe sa te intorci in timp vreo 4-5 ani ca sa poti continua discutia asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poki Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Salut Vand urmatoarele piese:vezi foto. tot pachetul e la 130 RON. Piesele sunt in cluj. Sau schimb cu piese pt Ural Tel:0765622111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 mai am o carte de vanzare:DIN ISTORIA AUTOMOBILULUI 50 ron numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 27, 2012 Autor Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) De pe Jupiterul ăsta s-au dat furca Âşi aripile. Rezervor Ij, 40 lei. Un alt Jupiter pentru piese, cereți Âşi vi se va da. Capace carburație, 20 de lei. AtaÂş Ij. Cam 200-250 lei. Prețurile nu includ taxa poÂştală Se trimit în țară cu PoÂşta/curier rapid, în sistem ramburs. Livrarea în Cluj pentru piese poate fi gratuită, cu excepția ataÂşelor. AtaÂş Ij/Simson/Mz/altele-- 250 lei. (stopul de pe aripă s-a dat). De pe Ijul ăsta s-au vândut cutiile laterale. Restul, valabil. Un motor, preț la propunerea voastră..încercați unul mai mare decât dau colorații care colectează haluminiu. Filtru aer, nu Âştiu dacă e de 49 sau 56, 20 lei. Multe piese in continuare de vanzare. Cred ca mai sunt si astea de MZ125, dar trebuie sa verific. http://www.flickr.com//photos/retromotor/sets/72157629549769256/show/ Cateva poze din linkul de mai sus, mai multe piese gasiti in slideshow-ul de mai sus. Editat Aprilie 27, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) mihai, cutia de la foaia spate, de pe ijul 56 exista?da-mi un pret te rog. Editat Aprilie 28, 2012 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Vandut ! Ptr carcotasi,nu lui dortumund... Topicul se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 scot si eu la vanzare 2 Telescoape carpati Ghidon carpati Valabile si se mai adauga niste Piese de Mz TS 250/0 Bancheta Motor instalatie electrica 6 V instalatie electrica 12 V Semnalizatoare ,intrerupatoare comenzi,Stop etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate