bachus_21 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 E gros praful pe ele... - aripa spate Mobra - 20 lei; - aripa spate Mobra - 40 lei; - aripa fata Carpați - 35 lei; - aripa spate Jawa-CZ - XX lei; - plasticuri Hoinar (este si capacul, dar fără închizătoare) - 30 lei; - furca Jawa 350 - 80 lei; - toba Mobra - 20 lei - telescoape Mobra - 20 lei - telescoape Mobra - 40 lei - sa - 25 lei - portbagaj Mobra - 45 lei - aripa Mobra 30 lei - stop Mobra 40 lei - claxon moped - 15 lei - claxon Mobra - 20 Lei; - claxon Jawa (altul mai bun, cel din poza e vândut)- 30 lei - claxon MZ-Simson (altul mai bun, cel din poza e vândut) - 30 lei - claxon IJ (altul mult mai bun, cel din poza e vândut) - 30 lei - far CZ - 100 lei - semnalizatoare - XX lei - comanda ambreiaj+ claxon si semnalizare - 45 lei - stop CZ - 60 lei - carburator moped - 20 lei - contact Jawa - 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 cat e aripa spate jawa cz ca ai scris XX vad ca e ruginta dar nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 cat e aripa spate jawa cz ca ai scris XX vad ca e ruginta dar nu conteaza E XX sau XY, cum (cat) vrea cumparatorul, sau bonus la alte cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 E XX sau XY, cum (cat) vrea cumparatorul, sau bonus la alte cumparaturi. m-am uitati si la celelalte piese pe care la ai dar nu imi trebuie altceva la care sa fie aripa bonus asa ca iti dau 10 lei pe aripa mi-ar fi trebuit aparatoare de lant pentru jawa cz din 1960 sau modelul 356 pentru jawa sau modelul 450 pentru cz adica un motor de 175 cmc m-am uitati si la celelalte piese pe care la ai dar nu imi trebuie altceva la care sa fie aripa bonus asa ca iti dau 10 lei pe aripa mi-ar fi trebuit aparatoare de lant pentru jawa cz din 1960 sau modelul 356 pentru jawa sau modelul 450 pentru cz adica un motor de 175 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danikon Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Vand acte pt motociclete comuniste dupa cum urmeaza: 1.talon ,carte numar nou pentru MZ 125 RT 1959 pret 100 euro negociabil 2.Talon si numar nou pentru MZ 175 gat de lup pret 100 euro negociabil 3.Certificat radiere si fisa inmatriculare pentru MZ 175 gat de lup pret 50 euro negociabil 4.Talon nou,carte si numar nou pentru Simson Sport pret 100 euro negociabil Pentru alte detalii la telefon 0721710101 sau mail ninatutulescu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 3, 2012 Autor Share Postat Octombrie 3, 2012 Daca-s facute cu poze la RAR, auguri, nu mai ai ce face cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 iti dau 10 lei pe aripa mi-ar fi trebuit aparatoare de lant pentru jawa cz din 1960 sau modelul 356 pentru jawa sau modelul 450 pentru cz adica un motor de 175 cmc Asa sa fie. Astept o adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil34ro Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Sunt de vanzare, nu exista acte la nicicare dintre ele Etz ul e facut cu magnetou si la Mz e la fel detali pe PM sau mail locatia e resita.Detali pe mail sau va pun in legatura directa cu proprietarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danikon Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Poate are omul si cadrele , bonus pe langa taloane Vanzatorul detine motocicletele intregi, cine este interesat sa il contacteze intrucat dupa data de 23 octombrie acestea vor ajunge in Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 E gros praful pe ele... - claxon Jawa (altul mai bun, cel din poza e vândut)- 30 lei - claxon IJ (altul mult mai bun, cel din poza e vândut) - 30 lei Sunt interesat de un claxon 6V sa functioneze bine. Ma intereseaza in special cel de IJ . Astept un nr de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 (editat) schimb dinam BSA LUCAS MADE IN ENGLAND E3L-LI-O 200009F 6V<2 52 pe o cutie de DNEPR functionala Editat Octombrie 5, 2012 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_bojin Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 (editat) Cumpar rama far mic IJ 1961. Editat Octombrie 6, 2012 de cosmin_bojin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Sunt interesat de un claxon 6V sa functioneze bine. Ma intereseaza in special cel de IJ . Astept un nr de contact. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XssK8lU2gC8 Cred ce are nevoie de un reglaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Asa sa fie. Astept o adresa. ai pus aripa la posta? nu stii cine are aparatoare de lant pentru jawa de 175 din 1960? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 (editat) Cumpar rama far mic IJ 1961. asta merge? are niste zgaroeturi superficiale.contact cu asfaltu.presupun.dar o pasla face minuni.cromul se prezinta bine Editat Octombrie 7, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 ai pus aripa la posta? nu stii cine are aparatoare de lant pentru jawa de 175 din 1960? cum arata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 http://www.youtube.c...e&v=XssK8lU2gC8 Cred ce are nevoie de un reglaj. OK ! adjudecat Adresa in pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 ai pus aripa la posta? nu stii cine are aparatoare de lant pentru jawa de 175 din 1960? Nu am pus-o inca. E impachetata si dimineata pleaca. Nu am aparatoare de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Nu am pus-o inca. E impachetata si dimineata pleaca. Nu am aparatoare de lant. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Cumpăr semnalizatoare metalice Âşi comenzi de ghidon complete (manete ambreiaj / frână Âşi prinderile lor) de Izh Jupiter 4. Plătesc, cinstesc Âşi/sau ridic în slăvi, după caz . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 ...unde bați? Răbdare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Cioc, cioc, cioc la poarta raiului . Răbdare să fie Âşi mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 (editat) deci: rezervorul rosu este original de Ij, cel mov de ij latit foarte putin si inaltat pe cadru, cel kituit(nu stiu exact de ce este)este putin mai lung si mai patratos decat cel de ij. jugurile sunt de Tula(potrivesc la diametru jambe de ETZ), aripa de ETZ scurtata. inaltatoare telescoape fata ETZ,maneta ambreiaj+ maneta frana hidraulica ETZ. 2 semnale japo... cilindru+piston Simson AWO(cilindrul are rupte 2 aripioare) am facut poza mai de aproape farul mic cu kilometraj(nu stiu de la ce provine)daca va puteti da seama din poze scarite pilot Simson sport sticla,oglinda,rama pt far de: minsk,voshod,nipru...etc stop de voshod tel:0743907050 Editat Octombrie 8, 2012 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whisperx.22 Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 (editat) vand piese de ij . mai sunt si alte piese in afara de cele din poze. preturile dupa cele ale pietei. tel.0761697978 My link vand piese de ij . mai sunt si alte piese in afara de cele din poze. preturile dupa cele ale pietei. tel.0761697978 My link -magnetou Ducati (MOBRA) - 65 lei; -rezervor IJ - 70; -aripa spate Hoinar - 40 lei; -aripa spate IJ - 40 lei; -aripa IJ - 25 lei; -claxon IJ - 15 lei; -cutie laterala IJ - 30 lei; -far IJ +kilometraj- 60 lei; -toba Hoinar - 40 lei; -2 roti de Ij 56 pe 19 -100 lei - carburator si filtru aer 80 lei -ambielaj de ij motor intr-un piston - 30 lei -2 tobe originale 50 lei - aparatori telescoape fata 30Lei - capace laterale de carburator ij 56 = 50 lei Editat Octombrie 8, 2012 de whisperx.22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 8, 2012 Autor Share Postat Octombrie 8, 2012 Pune o poza cu farul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate