bach Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Rezervor M72= 250lei Rezervor Simson Sr2=50lei-fara buson si robinet Ghidon 22mm=50Lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) vand canistra de 20l 50 ron si un cilindru cu piston de mz ts la 130ron.mai vand ambielaj de JAWA ts350 nou la 250 ron vand canistra de 20l 50 ron si un cilindru cu piston de mz ts la 130ron.mai vand ambielaj de JAWA ts350 nou la 250 ron Editat Ianuarie 29, 2013 de comunistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 ts=ul cred ca 150 dar nu sunt sigur,la ce sa fac masuratori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 O aripa fata de Simson nu vinde nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 cauciuc heidenau K 36 3.25 - 16 55P Reinforced pret 100lei este nou noutz,cumparat dar nu pentru janta respectiva 100lei fix,trimit in tara prin fan curier 0742117479 nu intru pe forum des! brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 ce capacitate cilindrica are ts-ul in cauza? 350 cmc... e de 638TS fără discuţie, cacumă-n ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 350 cmc... e de 638TS fără discuţie, cacumă-n ele... Ce inseamna sa fii paralel si sa te bagi ca musca-n oala cu laptic! Tu ai auzit de MZ 150 TS? Ia de-aici si mai cultiva-te, ca de la atita ger si viscol ti-a inghetat bietu' neuron! http://www.google.ro/search?q=mz+150+ts&hl=ro&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=hAsJUdflBaj24QSXwYGICg&ved=0CDAQsAQ&biw=1024&bih=677 Si vorbeste frumos de cumatra Jawa 350TS, ca daca la tine n-a mers (nu te-a cunoscut si recunoscut drept stapin!) nu inseamna ca nu-i buna! Ori vupoiu' care n-ajunge la struguri zice despre ei ca e acri! Anu' asta sigur o sa ai o roata made in Cehoslovacia dupa ceafa! ..., cacu-mă-n ele... Asa cred ca ai vrut sa scrii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Cred că trebuie făcute niște precizări gramaticale. Forma corectă este "căca-m-aș în ele" și vine de la "[eu] m-aș căca în ele" scris inversat. Spor la cumpărături. Totuși o aripa față de Simson nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Corect! Dar am vrut sa folosesc regionalismul molovinesc, di la Husi cetire... care suna si cred ca se scrie cum am scris io! Aripa fata de Simson, n-am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Ce inseamna sa fii paralel si sa te bagi ca musca-n oala cu laptic! Tu ai auzit de MZ 150 TS? Ia de-aici si mai cultiva-te, ca de la atita ger si viscol ti-a inghetat bietu' neuron! http://www.google.ro/search?q=mz+150+ts&hl=ro&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=hAsJUdflBaj24QSXwYGICg&ved=0CDAQsAQ&biw=1024&bih=677 Si vorbeste frumos de cumatra Jawa 350TS, ca daca la tine n-a mers (nu te-a cunoscut si recunoscut drept stapin!) nu inseamna ca nu-i buna! Ori vupoiu' care n-ajunge la struguri zice despre ei ca e acri! Anu' asta sigur o sa ai o roata made in Cehoslovacia dupa ceafa! Asa cred ca ai vrut sa scrii! Ivane, nu te mai obosi sa ceri minte de la un cap de unde nu-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 da' cine cacumă-n palma ta eşti tu să faci astfel de aprecieri? am beut apă din palmele tale ca să-mi iei măsura acu' ? BĂĂ romînime v-aţi dat cu mucii-n fasole vîrtos. Apăi 150TS ăla arată a DOUĂ biele, cum văd eu ???!?!?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Vulpoiule ai diaree ma? nu te mai tin matzele ? Hai mai bine sa-ti dau un motor sa-l pui pe nipru tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) ... Apăi 150TS ăla arată a DOUĂ biele, cum văd eu ???!?!?!?!?! Ala este un ambielaj de Jawa 350 TS, drept este, dar inaintea ambielajului ai un set motor de MZ TS, despre care se face vorbire...dar la frigul di la Husi, nu-i de mirare ca reactionezi asa vehement si murdar la gura! Asa ca, inca vezi bine, dar totusi...parca ar merge un control de specialitate! ...Sau astepti pina ne intilnim ca sa privesti fix in ochi roata aia, sau o lupa de far cehesc, pe faza lunga! Robinetul de CZ este cu titlu informativ (nu il vind), pentru amicul Adi, ca sa imi confirme daca se potriveste pe rezervorul lui. Voltmetru 0-300Volti curent alternativ, nou, 70lei...transport inclus (dimensiuni ~96mm/96mm/60mm). Editat Ianuarie 30, 2013 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 "nea" Ivane nu iti prinde mintea cu vulpoiul ca nu are rost ii doar un sfat prietenesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Multumesc Ivan.Multumesc mult! Confirm ca robinetul care lipseste de pe Cz-ul meu este acela din imaginea de mai sus.IKOV! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 "nea" Ivane nu iti prinde mintea cu vulpoiul ca nu are rost ii doar un sfat prietenesc. Mai bine-i dadeai lui sfatu' asta! Poate ii folosea! ... Confirm ca robinetul care lipseste de pe Cz-ul meu este acela din imaginea de mai sus.IKOV! Perfect, inseamna ca robinetul Jikov pleaca zilele aste spre tine! Garniturile vezi tu cum le aranjezi, ti-am zis, nu garantez ca-s bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saharian Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 350 cmc... e de 638TS fără discuţie, cacumă-n ele... Corect se zice Cancun ma-n ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Mai bine-i dadeai lui sfatu' asta! Poate ii folosea! i l am mai dat si se pare ca i l am dat degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 da' cine cacumă-n palma ta eşti tu să faci astfel de aprecieri? am beut apă din palmele tale ca să-mi iei măsura acu' ? BĂĂ romînime v-aţi dat cu mucii-n fasole vîrtos. Apăi 150TS ăla arată a DOUĂ biele, cum văd eu ???!?!?!?!?! Ma intreb cata vreme acesti moderatori ai forumului vor mai inghiti tampeniile scrise de tine. In afara de a strica diferite topicuri ai facut ceva util aici pe forum ? Din felul vorbirii tale reiese educatia ta de moldovean cu OLCIT (mai bine schimba rablamentu ala cu un Trabant ca macar Trabi e mult mai elegant) Nu am mai vazut alt user sa intre si sa injure atat de frecvent ca tine. Vezi-ti taica de treaba ta ca nu esti tu aici buricu rahatului sa faci show contra tuturor in oricare topic vrei. Hai noapte buna in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Phai da' ce plini de acreală elegantă-s unii! Numai cu treaba donle! Bine că sunteţi voi deştepţi!...şi se vede ce-i în ţara asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Salutare! Se vinde una bucata simson sr ....... Fratilor, pretul ei este de 500 ron. FIX. si pe bune, cred ca merita. un piagio este 180-200 de euro. deci pentru un proiect de iarna - motoreta este ideala pentru ca nu se investeste in ea S-a vandut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 mansoane Mobra-Hoinar stg+dr 25ron NOI piston MOBRA-HOINAR -segment cromat+bolt+sigurante 70 ron NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Totuși o aripa față de Simson nu are nimeni? Salve! O aripioara de Simson Sport, de touren nu am. 0748.982858,Adrian Rosca,Barlad. Numai bine! Foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 mansoane Mobra-Hoinar stg+dr 25ron NOI piston MOBRA-HOINAR -segment cromat+bolt+sigurante 70 ron NOI Mansoanele astea se potrivesc pe IJ 56 cu acceleratia pe sanie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ditroit Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Ma poate ajuta cineva cu un buson rezervor hoinar? sau nu stie cineva daca e compatibil de la un alt tip de motor, rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate