robert bk350 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 are gaspar vasile kit reparatie carb k68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Un prieten are cate ceva piese de comuniste de vanzare, la unele piese am poze, la altele nu. Asadar: motor Mobra cu cilindru alezat si piston de scuter 200 de lei, motor Zundapp lipseste aprinderea, in rest complet pret nespecificat inca, cutii laterlae mobra 50, aripa fata mobra 50, furca fata cu bascula Mobra 50, ghidon cu cablu de acceleratie Mobra 50, motoreta Riga (mai are piese pentru inca una). Pentru piesele fara pret si poze o sa revin cu poze, si pret, eventual faceti voi oferta pentru ce va intereseaza si nu are pret. Pozele sunt cam proaste calitativ, sunt facute cu un telefon slab. Editat Aprilie 22, 2013 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 are un baiat,motorul asta de mobra,cu aprindere carburator,adica bun de urcat pe cadru si plecat la drum.pretul este 350 lei.el nu intra pe aici,asa ca daca intereseaza pe cineva,pm ori 0744565274...am pe undeva si un filmulet cu motorul care alearga pe izlaz,sa vad cum il atasez!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Caut 2 coturi stare f.buna pt IJ 56.Eventual cu tobe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 niste piese pentru jawa babetta 210 roto:5 lei piston nou(are o ciupitura jos):5 lei aripa fata spate:10 lei ambielaj fara bataie:15 lei 2 lanturi:10 lei 2 carburatoare :20 lei 2 carburatoare(un dellorto si unul necunoscut cu unele lipsuri):5 lei bucata ax facut pentru adaptare cutie de hoinar la alt motor cu fulie de pompa de apa de dacie:10 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Vînd: - pistoane K750, cota 1, preţ - 150 lei - supape K750 - 100 lei - axa came K750 - 170 lei - platină K750 - bonus la una din ele - contact (fără cheie) Preţurile uşor negociabile. Vînd: - arbore K750, folosit dar în stare impecabilă - 900 ron - pistoane K750, cota 1, preţ - 150 lei - supape K750 - 100 lei - axa came K750 - 170 lei - platină K750 - bonus la una din ele - contact (fără cheie) Preţurile uşor negociabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Mz Rt 125/3,an 1961,fara acte.Defapt proprietarul era decedat,si dupa ce am radiat cu tanti motoreta de la primarie,i-am lasat talon ca nu mai prezenta interes. Lipsesc stopul,cheia si arcul de cric. Motorul e usor gripat.I-am ridicat cilindrul atat cat mi-a permis pozitia,fara sa dau jos motorul de pe cadru. Pret;-415euro anunt valabil Editat Aprilie 24, 2013 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Cumpăr rotor alternator Dnepr-11 (pinion lat). Neîntrerupt, logic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 aha...l-ai dibuit? nu gasesti firul intrerupt sa-l lipesti? aseara am bagat doua sticle de oja pe el.suna-ma Paule sa ne lamurim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Da' cine dracu îţi ştie nr ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 niste piese pentru jawa babetta 210... Sefu', ai niste preturi "jos palaria"! Pacat ca n'ai nimic de nipra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Rezervor M72- 150 Lei ultimul pret ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 aha...l-ai dibuit? nu gasesti firul intrerupt sa-l lipesti? aseara am bagat doua sticle de oja pe el.suna-ma Paule sa ne lamurim. Nu este buna oja este pe baza de acetona poate ataca izolatia este un lac special pentru bobinatori dar se vinde numai in cantitati mari eu foloseam lac de parchet bio. adica cu apa fara diluant si era super( drept ca se usca mai greu) Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Era pus ceva anunt acum 3-4 saptamani cu un MZ RT Rosu de vanzare... Nu mai stiu cine a pus anuntul , sa imi dea vanzatorul un PM daca vede acest mesaj .Multumesc ! Editat Aprilie 24, 2013 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Fishy lasa Mz-ul acolo! Il ia fratemiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Fishy lasa Mz-ul acolo! Il ia fratemiu! La acel mz nu o sa poata omul sa va dea fiscal. A fost al meu dar respectiva persona nu l-a mai bagat la financiar. Daca il cumpara cineva si vrea sa il ajut cu fiscalul cu mare placere numai sa am timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Sper sa il iau eu! Pt fratemiu! Cred ca il cunosc pe propietar! E din Buzau! Am luat piese de rt de la el! Cilindrii , pistoane si altele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Nu este buna oja este pe baza de acetona poate ataca izolatia este un lac special pentru bobinatori dar se vinde numai in cantitati mari eu foloseam lac de parchet bio. adica cu apa fara diluant si era super( drept ca se usca mai greu) Numai bine Nu-i bai sefu! am dat si cu un lac rapid(spray) tocmai pentru treaba asta cu acetona care ataca izolatia,emailul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Sper sa il iau eu! Pt fratemiu! Cred ca il cunosc pe propietar! E din Buzau! Am luat piese de rt de la el! Cilindrii , pistoane si altele! Da este din Buzau dar mi l-a vandut mie, el nu mai are nici o treaba cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 E bine de stiut! Te sun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Da..Mircea il cheama pe cel care l-a luat , dar nu s-a ocupat de el, era bine sa il bage macar la impozit, acum il vindea cu toate actele in regula.Ar fi bine daca s-ar mai putea face ceva pentru moto aia, e pacat de ea, ca mai avea si acte noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Vroiam doar sa ajut. Daca o sa pot cu ceva si sunt solicitat vedem cum facem cu fiscalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Poi o luam noi! si e posibil sa vina la Focsani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Acte noi cu fiscal la zi de rt daca va trebuie am eu am si motocicleta disponibila ,doar ca e in alt oras,dar acest lucru nu e o problema, pt alte infor pm sau tel 0744835877 . Asa arata cand era in lucru (cand schimbam piesele ce nu erau originale),e complecta si originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vwb16 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) vand mz 175 cu atas.an 1962. ofer fiscal pe loc.motocicleta este originala 90 %. pret 400 E neg. tel 0727713228.aveti aici un link cu poze: PUNE POZELE AICI PE FORUM, LINKUL PE CARE L-AI PUS, L-AM STERS, IMI SPUNE ANTIVIRUSUL CA NU-I OK VALABIL !!! Editat Aprilie 26, 2013 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate