simson.timisoara Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 vand MINSK 125 fara acte,pret 450 euro. dati pm sau mail simson.timisoara@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) misto rau jucaria ! Cred ca ar merita un topic separat ... nu reusesc neam sa identific modelul / an de fabricatie, tot caut pe net si ce suspensie are pe fata !!!! Sa nu zici ca e Minsk primul model, din 1945 ! Editat Octombrie 20, 2009 de RaduI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) Primul model de Minsk. Productia a inceput in anii 50, exemplarul vandut de Simson_timisoare are niste "modificari", le observati si voi. Minsk-MMVZ. Citam din Motorlife : Fabrica care producea Minsk-uri (MMVZ, Minsk Moto-Velo Zavod) a fost construita de catre nemti in Belarus in ultima perioada a ocupatiei naziste din 1945 ca sa produca motociclete si biciclete. Primul model a fost DKW RT 125 ( o motoreta care a inspirit si alti producatori din Italia, Marea Britanie si Japonia, poza din stanga-sus). Dupa razboi fabrica a fost nationalizata ( ca toate celelalte lucruri de altfel!) si s-a inceput producerea in 1951 a modelului M1 Moskva, cu suspensie frontala pe telescoape. Modelul asta, cu cateva modificari a continuat sa fie produs pana in anii 70 si a constituit singurul model produs dupa tipica organizare sovietica. Editat Octombrie 20, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Primul model de Minsk.Productia a inceput in anii 50, exemplarul vandut de Simson_timisoare are niste "modificari", le observati si voi. Minsk-MMVZ. Citam din Motorlife : Fabrica care producea Minsk-uri (MMVZ, Minsk Moto-Velo Zavod) a fost construita de catre nemti in Belarus in ultima perioada a ocupatiei naziste din 1945 ca sa produca motociclete si biciclete. Primul model a fost DKW RT 125 ( o motoreta care a inspirit si alti producatori din Italia, Marea Britanie si Japonia, poza din stanga-sus). Dupa razboi fabrica a fost nationalizata ( ca toate celelalte lucruri de altfel!) si s-a inceput producerea in 1951 a modelului M1 Moskva, cu suspensie frontala pe telescoape. Modelul asta, cu cateva modificari a continuat sa fie produs pana in anii 70 si a constituit singurul model produs dupa tipica organizare sovietica. Minscul asta din poza ta este leit cu DKW-ul mau de 125.Ca si schimbare ,observ la suspensia fata ca are un arc in timp ce DKW-ul are niste inele de cauciuc.Si are kilometraj.Al meu nu are din nascare.Foarte ,foarte interesant.Am putea face la anu o expozitie in care sa prezentam modele de baza si cele copiate dupa ele.E? Ce zici Mihai?Provocarea nu este numai pentru Mihai ci si pentru ceilalti pasionati.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 Bunu, furca ta este cea corecta, furca si aripile de pe minskul oferit la vanzare nu au c cauta acolo. Hai ma, ca de asta v-am pus si poza cu Minskul albastru, sa faceti comparații. Plus ca modificarile de care vorbeam sunt telescoapele de pe spate, care nu au ce cauta acolo, deci cadru modificat pe spate. ÂŞi alte chestii minore. In schimb, ceea ce imi place, ete strangatorul de la ghidon, e f. fain nenea motociclistu de acolo. Gata cu off-topicul, deja am vb pentru expozitie. Ne auzim la un telefon, la inceputul lunii noiembrie sunt 4 zile de expus, cine are chef sa expuna motorete de epoca ma contacteaza pe PM. PS: mai vreau nr lu nenea ataÂşatu, ca nu stiu pe unde l-am ratacit. Plus ca astept berile alea de la iju lu Marian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 curiozitate: ce sunt placutele alea aproximativ romboidale de pe lateralele cilindrului ? ce acopera ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 cumpar: cutie laterala pt baterie pt un cz 175 din '61 in stare buna manere pt ghidon cu sistemul de acceleratie functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 vand MINSK 125 fara acte,pret 450 euro. dati pm sau mail simson.timisoara@yahoo.com frumos exemplar pacat ca o vinzi.spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) Se vinde jawa-cz 250/471 sport din 1975.... pretul este 900euro usor negociabil.. Rog Seriozitate, tel 0726005131 Aprindere electronica cu avans variabil(IMFSOFT) , turometru, instalatie electrica noua facuta de mine , comenzi schimbate, (le am si pe cele originale) semnalizarii noi, far cu bec halogen, instalatie electrica 12V alternator jawa 350ts, cauciucuri noi, consumabile noi, motor stock cota 2 in stare excelenta, motorul functioneaza impecabil, SE VINDE 900 EURO....Din nou rog seriozitate, accept orice fel de test .... numar de contact:0726005131 sau 0728403955 Editat Octombrie 20, 2009 de dns7ate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Se vinde jawa-cz 250/471 sport din 1975.... pretul este 900euro usor negociabil.. Rog Seriozitate, tel 0726005131 un mare UP de la mine cumparati fratilor ca e motor adevarat si ff rar .la banii astia motor ca asta nu mai gasiti .e om serios proprietarul a pus suflet la motorul asta .nu-l dezamagizi facandu-i oferte aiurea .asfalt uscat pana nu da zapada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 un mare UP de la mine cumparati fratilor ca e motor adevarat si ff rar .la banii astia motor ca asta nu mai gasiti .e om serios proprietarul a pus suflet la motorul asta .nu-l dezamagizi facandu-i oferte aiurea .asfalt uscat pana nu da zapada . Se vinde Jawa 350 completa necesita alezaj pistoane si segmenti ambielaj fara bataie cutia de viteza buna eventual dezmembrez daca sunt doritori Pret propuneti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) Cumpar bascula, grup de atas si cadru de atas de MT16, adicatelea tractiunea pe atas. Care aveti asa ceva, dati-mi PM sau tel la 0723565973. Editat Octombrie 22, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 cumpar compartiment baterie pt MZ RT 125/3 cea din poza sa imi dati PM, ca e mai usor de gasit pt mine.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Inca mai am piese de Mobra 50S Super(aproape orice piesa) -Rezervor IJ56(fara robinet) in stare destul de buna=40 de lei. -Furca fata(de ceva vitezana,se nimereste de minune la IJ Jupiter/planeta)=40 de lei -Crashbars Planeta5(merg puse si pe altele,facute prinderi)=50 de lei -Cauciuc MITAS 3.50 cu 18,uzat 25-30%=50 de lei Detalii pe PM sau 0768160523-Mihai. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janes_ionut Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 dezmembrez nipra an 1986, aproape completa. telefon 0769743111 sau 0721437628 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) vand ce-a mai ramas pe aici rezervoare IJ 56 50 lei cel original 40 lei cel latit furca fata minsk=30 lei furca fata ij in stare foarte buna=50 lei roata ij + capac si ferodouri de franare=40 lei(crom in stare buna) roata subtire nu stiu de ce este, dimensiunile gumei sunt cele de simsoneta/carpati=30 lei cu cauciuc cablu de kilometraj simson=20 lei pinion de voshod cu dinti mai putini "tuning"=20lei, o sa numar dintii sa stiu mai exact + alte marutisuri din poze si mai fac la ce mai gasesc spuneti daca va intereseaza ceva si mai vedem si de preturi. Editat Octombrie 26, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 vand ce-a mai ramas pe aici rezervoare IJ 56 50 lei cel original 40 lei cel latit furca fata minsk=30 lei furca fata ij in stare foarte buna=50 lei roata ij + capac si ferodouri de franare=40 lei(crom in stare buna) roata subtire nu stiu de ce este, dimensiunile gumei sunt cele de simsoneta/carpati=30 lei cu cauciuc cablu de kilometraj simson=20 lei pinion de voshod cu dinti mai putini "tuning"=20lei, o sa numar dintii sa stiu mai exact + alte marutisuri din poze si mai fac la ce mai gasesc spuneti daca va intereseaza ceva si mai vedem si de preturi. Salut un cardan de Simson nu ai? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Salut un cardan de Simson nu ai?Numai bine posibil sa am decat tija, cruce mai mult ca sigur nu mai am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 m-ar interesa furca de ij,desigur daca-i asa cum spui tu,adica in stare buna,fara joc in bucse, ai cumva si pantalonii de la furca? bascula spate cu bucse si ax ai? multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Inca mai am piese de Mobra 50S Super(aproape orice piesa)-Rezervor IJ56(fara robinet) in stare destul de buna=40 de lei. -Furca fata(de ceva vitezana,se nimereste de minune la IJ Jupiter/planeta)=40 de lei -Crashbars Planeta5(merg puse si pe altele,facute prinderi)=50 de lei -Cauciuc MITAS 3.50 cu 18,uzat 25-30%=50 de lei Detalii pe PM sau 0768160523-Mihai. Numai bine! UP!!! Rezervorul,furca de vitezana,crashbars-urile VANDUTE! -Cauciuc MITAS 3,50+18,uzat 25-30%=50 lei. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 m-ar interesa furca de ij,desigur daca-i asa cum spui tu,adica in stare buna,fara joc in bucse, ai cumva si pantalonii de la furca? bascula spate cu bucse si ax ai? multzam. o sa-i fac poze, cromul arata bine, nu are joc in bucse "ba chiar functioneaza k o furca", adica nu doar arcuri ci si telescoape.pantaloni si furca spate nu am. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 o sa-i fac poze, cromul arata bine, nu are joc in bucse "ba chiar functioneaza k o furca", adica nu doar arcuri ci si telescoape.pantaloni si furca spate nu am.numai bine! astept cu nerabdare poza! sunt interesat 99%! .. si mai mult ca sigur ti-o cumpar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 m-ar interesa furca de ij,desigur daca-i asa cum spui tu,adica in stare buna,fara joc in bucse, ai cumva si pantalonii de la furca? bascula spate cu bucse si ax ai? multzam. Astia sint pantalonii pe care ii am . Daca sunt buni pt. tine da-mi un PM cu adresa si ii trimit prin curier . Bafta , ma bucur ca te-am putut ajuta . Mesaj completat m-ar interesa furca de ij,desigur daca-i asa cum spui tu,adica in stare buna,fara joc in bucse, ai cumva si pantalonii de la furca? bascula spate cu bucse si ax ai? multzam. Astia sint pantalonii pe care ii am . Daca sunt buni pt. tine da-mi un PM cu adresa si ii trimit prin curier . Bafta , ma bucur ca te-am putut ajuta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Astia sint pantalonii pe care ii am . Daca sunt buni pt. tine da-mi un PM cu adresa si ii trimit prin curier . Bafta , ma bucur ca te-am putut ajuta .Mesaj completat Astia sint pantalonii pe care ii am . Daca sunt buni pt. tine da-mi un PM cu adresa si ii trimit prin curier . Bafta , ma bucur ca te-am putut ajuta . ionele tati,care e pretul, ce-ti dau in schimb? nus mocangiu! oricum... toata stima si respectul cuvenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate