HondaSan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Cine o vrea gratis??? Eu nenea.Da nu e la sto.?Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 iti dai seama ca e la sto!Eram curios sa vad daca o dau gratis sare cineva sa o ia.Da degeaba e FOAME MARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 dar un set nou de voshod vrea cineva? contine segmenti noi, bolt, piston si cilindru ! aolo fane...zi-mi tata mie primu eu vreau set de voshod... fa poze si pret si ptr set si ptr carburator!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 cumpar alternator pentru Ij pe 12v imi trebuie pentru monocilindru O723165275 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 niste "ce" de izh 56? stopuri? Salut ! Da stopul din spate care lumineaza si numarul( este .....cam oval...ca sa spun asa) Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 vand blocaj ghidon. nu stiu exact de la ce moto e,dar "ivan pedala zice ca e de CZ.la pret ne intelegem Mesaj completat vand blocaj ghidon. nu stiu exact de la ce moto e,dar "ivan pedala zice ca e de CZ.la pret ne intelegem taxe postale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Ăi l-aÂş lua chiar io, dar nu la prețul afiÂşat inițial de tine! Ca Âşi comparație, află că am luat o furcă de față, tobe si coturi, cu 80 lei toate. Sau două roți complete, cu cauciucuri noi, cu 60 lei...Âşi multeee altele care au avut prețuri decente! Ei, ce zici, afiÂşezi aici să vadă tot poporul un preț decent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Am patru rezervoare;Dnepr,MZ ES,MZ RT,Tula,daca doreste cineva sa cumpere, sa faca un pret . Mai am si vreo 3-4 roti de Misk ,tot la vanzare, pune-ti pretul si sunt ale voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 vand blocaj ghidon. nu stiu exact de la ce moto e,dar "ivan pedala zice ca e de CZ.la pret ne intelegem pt jawa350 un blocaj? dar sa blocheze si roata fata este? (cum e blocajul pe disc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 am comandat o toba noua pentru "mandretea" mea si am primit un alt model este mai mica din toate punctele de vedere :lungime,diametru... cred ca este pentru ETZ 150 o vand cu 100.00 ron transport inclus prin curier rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Ăi l-aÂş lua chiar io, dar nu la prețul afiÂşat inițial de tine!Ca Âşi comparație, află că am luat o furcă de față, tobe si coturi, cu 80 lei toate. Sau două roți complete, cu cauciucuri noi, cu 60 lei...Âşi multeee altele care au avut prețuri decente! Ei, ce zici, afiÂşezi aici să vadă tot poporul un preț decent? il dau moca.platesti tu taxele postale.sa imi trimiti adresa pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 il dau moca.platesti tu taxele postale.sa imi trimiti adresa pe PM Nu stiu daca-i pe bune sau la misto, dar daca e asa cum zici, atunci dai dovada de o revenire si un caracter la care sincer, nu ma asteptam! Jos basca! Io nu prea imi doresc nimic moka (in afara de sanatate), ca apoi sa nu mi se strige, cei cu care am mai facut "afaceri" moto ma stiu, asa ca ma gindesc, ca poate ai si tu nevoie de ceva piese, sau altceva...spune si in limita posibilitatilor o sa te servesc! Ai pe PM datele cerute, si alte citeva vorbe, care sper sa te motiveze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adilache Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 cumpar alternator pentru Ij pe 12vimi trebuie pentru monocilindru O723165275 ma intereseaza si pe mine sa schimb dinamul meu de 6 V / 45W (de la un IJ 56k/1962 monocilindru) cu un alternator de 12 V are cineva cunostinta de vreo posibilitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentziu Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Ultima strigare sau intr-o saptamana ajunge la fier vechi. Si o rectificare: proprietarul nu este mort dar trebuie cautat, locuieste undeva in Timisoara. Vand Jupiter 4 complet dar desfacut bucati pentru restaurare si inca un motor si ceva piese rezerva. Motocicleta are acte dar proprietarul este decedat. Motocicleta se vinde doar intreaga si nu pe bucati, celelelate piese rezerva se dau si pe bucati. Preturile se negociaza la fata locului. Tel: 0722179565, Laurentiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 ma intereseaza si pe mine sa schimb dinamul meu de 6 V / 45W (de la un IJ 56k/1962 monocilindru) cu un alternator de 12 V are cineva cunostinta de vreo posibilitate? trebuie facuta o flansa la strung.am eu undeva o schita.daca il gasesc il postez,dar daca vezi ca nu apar da un pm ca atatea am pe cap..... si si instalatia elctrica pt a modifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 ma intereseaza si pe mine sa schimb dinamul meu de 6 V / 45W (de la un IJ 56k/1962 monocilindru) cu un alternator de 12 V are cineva cunostinta de vreo posibilitate? Cred ca asta este flansa pt. modificare care iti trebuie sa pui alternator pe 12 v , dar mai intereseazate eu nu am folosito si o am tot de aici de pe forum de la altcineva care a folosito . Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 piese si acesorii pt ij, jawa, dnepr, mt, ural, tula, minsk, voshod, muravei Va astept pt comenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 ma intereseaza si pe mine sa schimb dinamul meu de 6 V / 45W (de la un IJ 56k/1962 monocilindru) cu un alternator de 12 V are cineva cunostinta de vreo posibilitate? vezi ca are gaspar flanse gata facute. eu am pe al meu aprindere de minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 vezi ca are gaspar flanse gata facute. eu am pe al meu aprindere de minsk de ce e nevoie ca sa se faca trecerea la aprindere de minsk? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2009 Pentru cei care vor sa cumpere un MZ ETZ interesant. okazii.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 piese si acesorii pt ij, jawa, dnepr, mt, ural, tula, minsk, voshod, muraveiVa astept pt comenzi /index.php?showtopic=372448 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 de ce e nevoie ca sa se faca trecerea la aprindere de minsk? merci iti trebuie flansa, generator complet de minsk, napolitana (regulatorul) si schimbari in instalatia electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 iti trebuie flansa, generator complet de minsk, napolitana (regulatorul) si schimbari in instalatia electrica multam ma interesez de piese.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 (editat) ambielaj nou-70lei set nou cota 1-50lei carburator k65-30lei cartere +ambreiaj+cutie-70 lei cadru-30lei rezervor izh-10lei jenti danuvia-30lei nr de tel-0768980640-Ion nu pot vb pe forum despre piese deoarce postez pentru un prieten Editat Noiembrie 10, 2009 de mihai_prd piese voshod de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 /index.php?showtopic=372448 aduc numai piese noi ma intresez si-ti dau pm cu pretul.Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate