Lucian_M Postat Martie 9, 2020 Autor Share Postat Martie 9, 2020 Bucurie de la anvelopemoto.eu! Și un pic de work in progress de prin garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 16, 2020 Autor Share Postat Martie 16, 2020 Rulmenți și simering roată față, discuri și plăcuțe Brembo, curățat etrieri. E altă treabă la adăpost, cu scripete și muzică bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 merge si cu cric auto si curu pe stander dar e mai safe asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 16, 2020 Autor Share Postat Martie 16, 2020 Mult mai sigur. Sufa e groasă, scheletul de lemn e din brad din stejar. Pe spate stă pe un stander. Lucrez ușor, comod, am ridicat și mai mult fața, nicio problemă. Important e că nu mă mai bate vântul, cum pățeam sub o extensie a casei. Era bun dacă era cu măcar 50 cm mai lat garajul, dar zic bogdaproste și de atât (1,95 m). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 Ăla roșu e pistol de impact cu acumulator? Dă și tu niște detalii despre el că s-ar putea să fiu interesat de unul în viitorul apropiat, pe pm eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 16, 2020 Autor Share Postat Martie 16, 2020 E din setul Einhell. Nu te aștepta la minuni, că nu-i brushless. Dar cu tubulare de impact bune, prestează fain. Recomand acumulatori de 3Ah sau mai mare. Pentru chestii mai serioase am un Parkside de 320 Nm (chipurile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20, 2020 Autor Share Postat Martie 20, 2020 (editat) Din ciclul "n-am permis", episodul... naiba știe. Am descoperit că nu se poate scoate bascula fără să scot eșapamentul. Și că senzorul de pe eșapament are hexagon de 22. Cheie nu aveam, mi-a adus tata. S-a desfăcut neașteptat de ușor, mă gândeam că e înțepenit cu spume. Îi pun vaselină cu cupru când îl montez înapoi. Suportul de la scut era rupt, confecționat altul, tablă de 3, dar mai lat. Rugină cât cuprinde în toți rulmenții articulațiilor. În zona axului basculei era coroziune. Bascula are joc lateral infim, deci nu am mai înlocuit rulmenții, din lipsă de presă (încă nu a venit). Toți rulmenții au fost curățați cu spray de frâne și spray de lanț (abia ăla curăță cum trebuie), până a ieșit zeamă curata. Suflat bine cu aer comprimat, gresat temeinic cu vaselină specială. Am înlocuit un rulment de la tripoda, care avea joc mai mare, ceilalți sunt ok. Mâine încerc să refac hardughia. Montat bascula, desfăcut, curățat și gresat absolut toate articulațiile suspensiei, montat eșapamentul, vopsit galeria de la cilindrul 1 cu vopsea rezistentă până la 650 grade (vedem cât o ține), refăcut prinderea scutului (probat, e ok), gresat bine lanțul (nu l-am mai îngrijit de ceva vreme), curățat și montat aripa spate (nu apare în poză). Pe azi e destul. Editat Martie 20, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 28, 2020 Autor Share Postat Martie 28, 2020 (editat) Montat și anvelopa, totul e cum trebuie, mai puțin posibilitatea de a ieși la plimbare. Confecționat stand pentru anvelope, lucrează bine, mai trebuie ceva îmbunătățiri, dar pe moment am reușit să îmi fac treaba mult mai lejer ca înainte. Câteva pozici... Editat Martie 28, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 28, 2020 Autor Share Postat Martie 28, 2020 E doar pentru roți moto standul meu. Am văzut live la o vulcanizare cum a belit ăla ambele roți la un F4i. Și arătau impecabil. Arătau. BTW, nu am mai trecut pe la vulcanizare pentru moto de doi ani. Și nici nu mai trec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 31, 2020 Autor Share Postat Martie 31, 2020 Da. E făcut pentru acest lucru, dar nu este 100% ce mi-ar fi plăcut. E timp de îmbunătățiri, cum ar fi un sistem care să-l țină fix, material plastic pe accesoriul de dejantare etc. In pozele de pe net arată bine, în realitate descoperi că mai trebuie una-alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 20, 2020 Autor Share Postat Iunie 20, 2020 A ieșit cam de 8 montajul, dar măcar e funcțional. Între timp s-a mai lucrat la mobra și s-au făcut câteva plimbări, să testez guma și frânele. Altă viață. A venit jucăria de la Cosmo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 25, 2020 Autor Share Postat Iunie 25, 2020 Mulțumit de fork-brace, părerea mea e că merită banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 12, 2020 Autor Share Postat August 12, 2020 Subțirel anul ăsta cu plimbările (probleme de la accident), însă mi-am făcut un pic de timp să pun mobra la punct, poate facem o plimbare după ce recuperez plasticul. Astăzi baie, furcă și verificare generală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 4, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2020 Se comportă bine cu arcurile stock și un mix din 3 uleiuri, absoarbe mai bine denivelările, pe viraje e ok, dar poate și forkbrace-ul are contribuția lui. A văzut Bulgaria, cu drumuri... știți cum sunt, totul bine. Pe anul viitor se cere un cauciuc nou pe față. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 4, 2020 Autor Share Postat Decembrie 4, 2020 În sfârșit, a primit și mobra mea pregătirea pentru iarnă. Mai bine mai târziu decât ca anul trecut... Concret: - dus baterie in casă, aclimatizat, încărcat, pus la colț (cu celelalte). - gresat cu silicon elementele de cauciuc (furtunele în special). - gresat tot ce era metalic cu spray anti-rugina (inclusiv galeriile). - spălat și uns lanț. - umflat gumele (2,8 spate și 2,5 fața), pus polistiren sub ele. - o pătură deasupra (nu folosesc husa, deși am și așa ceva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Decembrie 4, 2020 Share Postat Decembrie 4, 2020 Rezervorul plin sau gol? Cu stabilizator de benzina sau fara? Apropos, pe la noi stiti sa existe benzina fara etanol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 4, 2020 Autor Share Postat Decembrie 4, 2020 (editat) Rezervorul sigur nu-i plin și nici nu mă complic, are făcut tratament cu POR15. Stabilizator nu pun. Urmează să primească bypass la pompă și filtru extern de carburant. Editat Decembrie 4, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 24, 2021 Autor Share Postat Aprilie 24, 2021 93.202 km Am văzut la un prieten că și-a luat ulei, așa că am dat fuga in atelier (de fapt, am mers încet) și am pus mâna pe 3 bidoane și un filtru. Văzând că scutul e ruginit, zic să-l vopsesc, dar observ că a pleznit sudura pe ici, pe colo. Dă-i cu sudură. Îl vopsesc, observ o altă fisură. Dă-i cu sudură, vopsește înapoi, montează agregatul. Dacă tot am găsit și celelalt proiector, zic să-l montez și pe ăla. Azi am primit ledurile Osram pentru poziție, zic să le pun, tot e carena desfăcută. Multă sănătate cui a proiectat prinderea pozițiilor, are frigiderul plin, pe stânga e foarte greu de schimbat. Pe la 9 intru și eu în casă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 24, 2021 Share Postat Aprilie 24, 2021 lighean d-ala de ulei am si eu, fix la fel, numai ca al meu e portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 24, 2021 Autor Share Postat Aprilie 24, 2021 (editat) Trăiască Dedeman, se găsesc multe chestii utile. Al tău poate e curat, al meu a stat lângă garaj și a plouat pe el, mi-a fost lene să-l curăț, că oricum fac colectă in bidon mare. Editat Aprilie 24, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 30, 2021 Autor Share Postat Aprilie 30, 2021 Am zis că i-a ajuns câți km a înghițit, i-am pus oleacă de gumă nouă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13, 2021 Autor Share Postat Mai 13, 2021 Nu mă dau în vânt după offroad, însă când n-am încotro, cățeaua boierului mănâncă și mere pădurețe. O oră jumătate de șmotru ca să arate cât de cât agreabil, iar scutul trebuie iarăși vopsit, că s-a polizat de la pietre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 23, 2021 Autor Share Postat Mai 23, 2021 După aproape 67.000 km, simeringurile mele au dat primele semne de slăbiciune. Urmează set AllBalls: simeringuri + cuzineți. Anul acesta e anul furcilor, e clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 ai fork brace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 23, 2021 Autor Share Postat Mai 23, 2021 Da. E rău? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate