Clasicc Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Salut, credeți ca merita să repar fisurile din imagine? Cadrul este al unui cbr f4. Fisurile au apărut în urma unei căzături. Cadrul nu este strâmb. Pareri, idei... Vă mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Alt cadru SH, verificat bine înainte de cumpărare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 dezmembrare. cel mai probabil sunt crapate si pe unde nu se vede. daca mai pui ce iei pe piese pe langa ce ai daa pe reparatii iei alta neciufulita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Nu risca si nu-l da mai departe de bun , siguranta pe motor inainte de toate. Dezmembreaza sau remontaj pe alt cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasicc Postat Februarie 16, 2017 Autor Share Postat Februarie 16, 2017 Nu, nici prin gând nu-mi trece sa-l dau mai departe ca fiind bun, nu vreau sa am pe cineva pe conștiința doar pentru a scoate niște bani! Am sa caut altul Bun cu acte în regulă, iar acesta va ajunge la fier vechi. Vă mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 apropo, la cum e fisurat e de multa vreme asa. cel mai probabil de la dat pe o roata si pus jos tare de multe ori. Nu imi imaginez ce cazatura ai putea lua pentru a avea astfel de fisuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasicc Postat Februarie 16, 2017 Autor Share Postat Februarie 16, 2017 Motocicleta a intrat sub o dubă, iar eu târăș pe lângă. Nasol moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 bine ca nu a fost invers. Fisura pare plecata de jos in sus. fara furca stramba nu prea vad cum. Inspecteaza si telescoapele + jugurile sa nu ai surpriza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Fisura in cordonul de sudura,mai rar vezi așa ceva,normal cedeaza de lângă sudura,in teorie sudura e mai rezistentă decât materialul dacă e făcută bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 taci ma ca e honda. cum sa sufere de asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 ll poti suda cu toata increderea,nu ai de ce sa inlocuiesti cadrul..din fabrica vine imbinat prin sudura,in concluzie este corect sa fie sudat..mergi la un meserias sa-ti indeparteze sudura fisurata,iti face un sanfren serios,o sudura tig cu un aparat adevarat si ai rezolvat beleaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Si cand se raceste sudura daca nu are cala o sa se traga cadru si o sa fie stramb daca acum nu e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 aici e perpendicular pe cordonul de sudura. » Post actualizat in 17 Feb 2017 08:01probabil a fost prima , aia care m-a facut sa ma gandesc latopait pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Ala nu e motor care sa fie usor de ridicat pe o roata decat cu rapoarte de stunt. Are totusi 17-18 ani si un numar necunoscut de accidente si cazaturi . Daca voi cunoasteti vre-o motoreta care rezista la abuzuri infinite fara sa fie afecta deloc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 SAY WHAT??? Este vorba de un cazan CBR F4 , am doua acasa asa ca nu stiu ce te miri atata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Ridici pe o roata si un scuter, nu mai vorbim de un F4 unde ai si posibilitatea sa o ridici din ambreiaj. Nu vorbim de power-wheelie. Mda ,eu nu am vazut niciodata rostul la asa ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 (editat) Posibil... Treaba este ca unul din cazanele pe care le am eu a fost implicat in mai multe incidente destul de serioase si nu s-a ajuns la fisuri inca .A avut un accident frontal in care toata partea din fata s-a dezintegrat ,de la impact s-a retezat si axul rotii .Au mai fost cateva cazaturi cu rostogolire ... Vazand personal la cate a rezistat tint sa cred ca este unul dintre cele mai rezistente la tavaleala .Sunt cunoscute tone de cazuri la alte modele la care au aparut fisuri la primul incident . Calitatea contructiei conteaza dar mai tine si de ghinion . » Post actualizat in 17 Feb 2017 09:31 Personal nu m-as risca sa-l sudez. Editat Februarie 17, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Daca-l iei, sa-l iei cu acte si sa-l verifici temeinic inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasicc Postat Februarie 17, 2017 Autor Share Postat Februarie 17, 2017 (editat) Mulțumesc pentru răspunsuri și idei! Hotărârea a fost luată: fără sudura sau vânzare cu ascunderea defectului. Editat Februarie 17, 2017 de Clasicc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Mulțumesc pentru răspunsuri și idei! Hotărârea a fost luată: fără sudura sau vânzare cu ascunderea defectului. Hotarare inteleapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Daca stii sa o ridici, stii si sa o lasi jos, nu dai cu ea ca gheorghe. Dar da, am vazut si eu multi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 (editat) saracii aia de la mz doar tehnologie de artilerie aveau Editat Februarie 18, 2017 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Intre timp tehnologia a "evoluat" Spre mai usor, mai ieftin, mai plastic si mai prost. ) super adevarat Tin minte cand aveam CB500, m-a lovit o masina din spate dar nu m-a trantit rau (CB-ul din 1996, butucanos rau). Am sunat la compania de asigurare sa deschid dosar si prima intrebare, prima prima dupa ce i-am zis ca vehiculul meu e motocicleta, a fost: "Dauna totala?". Nush unde o sa ajungem .. motocicliete de unica folosinta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Sunt sigur ca tot tineretul actual este nostalgic dupa mizerii comuniste la care ruginea cadru in primul an ,cu supensii de caruta ,saboti de frana cu asbest si performante 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 (editat) Compari carute cu rachete .Este normal ca la motoarele performante sa apara minusuri de fiabilitate.La carute de genul care te intereseaza pe tine nu este normal dar nici nu s-a schimbat mare lucru ,sunt multe modele care sunt inca in productie ,doar cu modificari modice fata de anii de blis dupa care tot te lamentezi. » Post actualizat in 19 Feb 2017 07:20 Nu s-a schimbat mare lucru pe partea de japoneze,comunistele ... Editat Februarie 19, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate