ThunderByte Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 sunt, dar nu includ etrierii moderni sau relativi moderni. In general se intalneau pe la modelele din alte epoci. Dar cu siguranta nu etrieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 sunt, dar nu includ etrierii moderni sau relativi moderni. In general se intalneau pe la modelele din alte epoci. ia zi una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 am verificat sunt din lemn sunt din aliaj de uraniu imbogatit , sa traga mai bine de planeta , centru de greutate jos , nici nu se ridica pe o roata fara sa tii neaparat ... tehnologie onda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Si Pamantul e plat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 am gazit azi o perechi de etrieri de gsxr d'astia din uraniu imbogatit ilicit (psdist) dracia dracului ca n-a intrat nici urma de wd40 intre garnitura de praf si aia de presiune .. ca sa vezi ...MINUNEEEE cica se si desfac ca nu pune suzukaka etrieri monobloc asa fara comanda speciala. » Post actualizat in 03 Mar 2017 20:17gata, stiu , nu e aluminiu , e fonta rovegana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 ia zi una poti incepe cu acest minunat exemplu de tehnologie chinezeasca aplicata pt frane moto http://www.chinaseniorsupplier.com/Automobiles_Motorcycles/Brake_System/459263539/motorcycle_brake_caliper.html si sa le cauti cat te tine curiozitatea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 poti incepe cu acest minunat exemplu de tehnologie chinezeasca aplicata pt frane moto http://www.chinaseniorsupplier.com/Automobiles_Motorcycles/Brake_System/459263539/motorcycle_brake_caliper.html si sa le cauti cat te tine curiozitatea..... deci nu ai gasit dar to vrei sa ai dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 nu am cautat prea mult. Am avut ceva treaba azi. Ai un exemplu pe link - restul = bafta mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 nu am cautat prea mult. Am avut ceva treaba azi. Ai un exemplu pe link - restul = bafta mare Hai bre nenea ZIDU' credeam ca vii cu ceva concret, matale o dai in chinezisme. Pai asa? ne batem joc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate