Catalin Mihai Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Azi pe la ora 18 accident zona IntercontinentalȘi anume una bucata Honda Hornet circula regulamentar pe prima banda ,una bucata Logan pe banda doi a vrut sa vireze dreapta pe Batistei acrosand motociclistul,acesta a "zburat " direct pe trotuar trecând pe trecerea de pietoni oprinduse chiar la colțul unei patiserii.Riderul cu un deget zdrobit și contuzii ușoare la sold etc» Post actualizat in 08 Mar 2017 21:45Poze de la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cocosun Cosmin Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 E o nebunie ce se întâmplă în ultimul timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Ce anume? Accidente? Au fost dintotdeauna. Vor mai fi. Motociclismul înseamnă risc asumat. Nu doar poze pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Sanatate si recuperare usoara colegului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 (editat) Si uite asa pe rca Loganului o sa te chinui sa ti repari motorul si probabil pierzi sezonul . De asemenea pt fracturi si daune morale rcaul o sa plătească nimic . De la medicina legală riderul ia cateva zile si șoferul nu pătește nimic . La vara mai ia un motociclist pe capota . Mulțumim legislației românești ! Editat Martie 9, 2017 de cosmin tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Sanatate colegului, sper sa fie OK cu degetul ala care nu arata foarte bine :-S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fnp Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Azi pe la ora 18 accident zona Intercontinental Și anume una bucata Honda Hornet circula regulamentar pe prima banda ,una bucata Logan pe banda doi a vrut sa vireze dreapta pe Batistei acrosand motociclistul,acesta a "zburat " direct pe trotuar trecând pe trecerea de pietoni oprinduse chiar la colțul unei periferii Riderul cu un deget zdrobit și contuzii ușoare la sold etc » Post actualizat in 08 Mar 2017 21:45 Poze de la fata locului Prima banda nu are obligatoriu la dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 daca motoristul voia sa mearga inainte de pe prima banda si loganu sa faca dreapta de pe a 2a e cam culpa comuna...prima banda (conform marcajului) e numai pentru dreapta si a2a e numai pentru inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9limits Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 baaai am trecut aseara pe la 6 jumate p-acolo, am vazut loganu turtit in mijlocul intersectiei si politia langa el, dar n-am observat motoru. Chiar ma intrebam cum rahat a reusit.Sanatate riderului.Si da, @fnp, prima banda e parcare de taxi, a doua e obligatoriu dreapta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Si da, @fnp, prima banda e parcare de taxi, a doua e obligatoriu dreapta.. parcarea de taxiuri face parte din prima banda...nu e prima banda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 daca motoristul voia sa mearga inainte de pe prima banda si loganu sa faca dreapta de pe a 2a e cam culpa comuna...prima banda (conform marcajului) e numai pentru dreapta si a2a e numai pentru inainte... Ai dreptate dar nu stim in ce directie vroia sa mearga, poate facea tot la dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 nici eu, tocmai de aceea am spus "daca"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai DouĂ�Ć� RoĂ�â�şi Dragomir Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Am fost ieri seara acolo. Motociclistul era pe prima banda de mers înainte (cea pe care e mașină alba din poza de mai sus), după urma de ulei lansata în urma. Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 deci era pe banda 2 si loganul a facut dreapta de pe banda 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Nasol! Sanatate rider-ului. Zilnic ma lovesc de soferi auto carora nu le pasa de 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 (editat) baaai am trecut aseara pe la 6 jumate p-acolo, am vazut loganu turtit in mijlocul intersectiei si politia langa el, dar n-am observat motoru. Chiar ma intrebam cum rahat a reusit. Sanatate riderului. Si da, @fnp, prima banda e parcare de taxi, a doua e obligatoriu dreapta.. Si eu am trecut pe acolo pe la 6 15 asa, m-am uitat la logan dar nu am observat motocicleta, abia cand am vazut topicul m-am uitat pe filmarea de pe casca si am vazut si motorul. Asa sunt benzile acolo Editat Martie 9, 2017 de 9470m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 cred ca o camera video pe casca face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 (editat) Imi pare rau ca se intampla prostiile astea. Jungla in trafic, nimeni nu mai respecta nimic Editat Martie 9, 2017 de Animads Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Martie 9, 2017 Autor Share Postat Martie 9, 2017 (editat) Prima banda nu are obligatoriu la dreapta? si daca motociclistul vira la dreapta? eu nu stiu benzi care te obliga ...atentie care te obliga fara discutii sa virezi la dreapta ,ca este marcaj de incadrare pt la dreapta asta este altceva Editat Martie 9, 2017 de Catalin Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Imi pare rau ca se intampla prostiile astea. Jungla in trafic, nimeni nu mai respecta nimic Da, uite asa https://www.facebook.com/umorurban/videos/345439849124266/?hc_ref=SEARCH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 si daca motociclistul vira la dreapta? eu nu stiu benzi care te obliga ...atentie care te obliga fara discutii sa virezi la dreapta ,ca este marcaj de incadrare pt la dreapta asta este altceva "Marcajul sub forma unei sau unor săgeţi, aplicat pe banda ori pe benzile delimitate prin linii continue, obligă la urmarea direcţiei sau direcţiilor astfel indicate. Săgeata de repliere care este oblică faţă de axul drumului, aplicată pe o bandă sau intercalată într-un marcaj longitudinal format din linii discontinue, semnalizează obligaţia ca vehiculul care nu se află pe banda indicată de săgeată să fie condus pe acea bandă. Marcajul format dintr-o linie în zig-zag semnifica interzicerea stationarii vehiculelor pe partea drumului pe care este aplicat. O astfel de linie completata cu inscrisul „BUS" sau „TAXI" poate fi folosita pentru semnalizarea statiilor de autobuze şi troleibuze, respectiv de taximetre." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 De asta e bine sa se mai faca marşuri moto, dar dacă Firea nu ne mai dă voie, iar noi ca nişte copii cuminţi ce suntem ascultăm de "mama" Firea... Cateodată e bine să le mai aducem aminte şi celorlalţi participanţi la trafic că a început sezonul moto, cu sau fară aprobarea "mamei" Firea. Sănătate motociclistului! Aşteptam o postare şi din partea lui, să ne lămurească ce s-a întâmplat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Martie 9, 2017 Autor Share Postat Martie 9, 2017 Ma rog...nu asta era ideea ,oricum loganistul este vinovat iar legat de camera video ,exact in ziua aia nu o avea la el,dar pe stalpul din intersectie era montata o camera de supraveghere Dar urata reactia soferului ...Ce plm ma trebuie sa te feresc eu ca vii cu 200km/h ceva de genul a replicat soferul loganului,iar martorii de la fata locului sustin ca motociclistul nu avea viteza mare aprox 50-60km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Ma rog...nu asta era ideea ,oricum loganistul este vinovat iar legat de camera video ,exact in ziua aia nu o avea la el,dar pe stalpul din intersectie era montata o camera de supraveghere Dar urata reactia soferului ...Ce plm ma trebuie sa te feresc eu ca vii cu 200km/h ceva de genul a replicat soferul loganului,iar martorii de la fata locului sustin ca motociclistul nu avea viteza mare aprox 50-60km/h Sunt camere in zona aia full, nu neaparat cea de supraveghere a traficului de la stalp. Loganistul ce sa zica... cum naiba sa aiba viteaza in zona aia unde in 99% dintre situatii la ora aia e aglomerat, abia pleci de la loc la scoar .. nu ai unde sa ii dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Martie 9, 2017 Autor Share Postat Martie 9, 2017 Riderul asa mi a zis cand sa dat soferul jos din masina abea dupa 5 minute de la accident Riderul la intrebat ...nu te uiti domle in oglinzi ,iar asta ...da ce plm ma vrei sa te feresc eu cand tu vii cu 200 la ora,cica exact astea au fost cuvintele soferului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate