io, bogo Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 o mie de vorbe nu fac doi bani! oricat de preventiv am pilota, tot ne lovim de "locul nepotrivit, momentul nepotrivit" sanatate colegului! Cred ca tocmai reiese ca 1000 de vorbe fac mai mult decat 2 bani. Conducand (nu pilotand) preventiv poate nu scapi de toate "momentele nepotrivite" insa in mod cert minimizezi daunele. E una sa-ti zdrobesti un deget si cu totul altceva sa se intample cu unul-doua membre sau chiar mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Pe strada vehiculul in general se conduce. Pilotajul e la avioane sau pe circuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/4d/59/a7/4d59a717ef9f155dadc4413969b21ead.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Motociclistul șmecher: "băi, hai să evit coada asta, dau blană înainte, pe banda liberă, unde nu e nimeni care sa vireze dreapta, hai c-o fac!" Automobilistul șmecher: "băi, deși sunt pe banda înainte, linie continuă, stau, totuși pot să fac o scurtătură pe străduța la dreapta, nu mă vede nimeni, hai c-o fac!" BUF!!! Cine e vinovat? Amândoi! Se putea nenoroci un suflet pe acel trotuar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Motociclistul șmecher: "băi, hai să evit coada asta, dau blană înainte, pe banda liberă, unde nu e nimeni care sa vireze dreapta, hai c-o fac!" Automobilistul șmecher: "băi, deși sunt pe banda înainte, linie continuă, stau, totuși pot să fac o scurtătură pe străduța la dreapta, nu mă vede nimeni, hai c-o fac!" BUF!!! Cine e vinovat? Amândoi! Se putea nenoroci un suflet pe acel trotuar. motociclistul smecher pe forum: "bai, hai ca le explic eu unor necunoscuti pe internet cum s-a intamplat accidentul ala chiar daca nu eram acolo, nu am citit ce au scris aia care erau acolo si nu am vazut toate pozele de acolo" BUF!!! vezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Ei, ei, BUF, mai ai de învățat. Sper ca să nu fie pe pielea ta, sau dacă, doar pe pielea ta. LOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate