m72story Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Salutare, In cautare de Nipre am ajuns pe OLX Ucraina. https://www.olx.ua/transport/moto/mototsikly/dnepr/q-%D0%BC%D1%82-16/?search%5Bdescription%5D=1¤cy=EUR https://www.olx.ua/transport/moto/mototsikly/dnepr/q-%D0%BC%D1%82-11/?search%5Bdescription%5D=1¤cy=EUR Sfatul meu este sa ne cautam un preten cunoscator de limba si obiceiuri ... Sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Chiar e 300 $ una ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Ma intreb cum o fi cu adusul de acolo deoarece ei nu sunt in UE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Ca la orice import auto non-UE probabil: vama, taxe, numere rosii, RAR, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Ca la orice import auto non-UE probabil: vama, taxe, numere rosii, RAR, etc Exact. ...și vama te omoară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 (editat) La ucrainieni functioneaza sau functiona "traditia" ) cei mai in varsta stiu ) Editat Martie 13, 2017 de Bobossus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Daca o aduci dezmembrata ca piese nu platesti nici o vama..cine iti mai cere vama la "fier vechi" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 (editat) ......și cu seriile de motor și ( mai ales ) de șasiu ce faci, la vamă ???? Editat Martie 14, 2017 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Chiar e 300 $ una ? Incredibil! Si atat de performante! ...incat trebuie cumparate cam 3 bucati pentru a face una functionala , plus niste piesulici pe ici colo care sunt traditional fătate in toate... si, imprietenirea cu un restaurator/vopsitor/ciocanitor care sa ajusteze partile in vederea imbinarii... Afacerile cu ukrainenii au un gust de neuitat.....ca si afacerile cu românii care pastreaza cu evlavie ciorsuri din astea valoroase si vintigi , pentru nu stiu ce italian sau spaniol care trebuie sa le duca la un muzeu ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Incredibil! Si atat de performante! ...incat trebuie cumparate cam 3 bucati pentru a face una functionala , plus niste piesulici pe ici colo care sunt traditional fătate in toate... si, imprietenirea cu un restaurator/vopsitor/ciocanitor care sa ajusteze partile in vederea imbinarii... Afacerile cu ukrainenii au un gust de neuitat.....ca si afacerile cu românii care pastreaza cu evlavie ciorsuri din astea valoroase si vintigi , pentru nu stiu ce italian sau spaniol care trebuie sa le duca la un muzeu ..... Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Problema cu Italia nu este așa cum credem noi,că tot ce este ruginit costă și are valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Pai nu este asa,dar povestile-s mirifice..."vintigi" si ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 na .. https://moto.drom.ru/sale/+/%D3%F0%E0%EB+%CC-72/ Asta-i cu dedicatie pentru mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 am deschis si eu un topic mai demult vizavi de mobre ieftine cu atas din ucraina,se pare ca este un baiat prin suceava care stie cum fuctioneaza treaba,mai este si motosale.com.ua » Post actualizat in 14 Mar 2017 17:12dansul se pare ca se ocupa http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kmz-k750-din-1968-629733.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Oricum sunt scumpe si la ei mai ieftin din polonia si cu acte ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 Cineva mai sus are dreptate, daca o aduci dezmembrata platesti vama separat ,pe motor si cadru, apoi o asamblezi si faci omologarea. Asa am procedat eu cu un R6 in 2003 si in loc de 1400 euro am platit vama 260. Am adus cadrul intr-o masina si motorul in alta. Contractele de vanzare cumparare au fost facute pe persoane diferite, cadrul pe mine, motorul pe un prieten, apoi l-am cumparat de la el. Am platit separat pentru fiecare si apoi a durat aprox 30 zile pana RAR-ul a facut actele pt inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate