cristtt5 Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Salut, Am scos uleiul din amortizoare si l-am scurs complet, si am desfacut surubul din partea de jos ca sa scurg tot uleiul, dupa ce il insurubez la loc amortizoarele raman blocate in pozitia coborat, nu mai revin in pozitia normala. Nu pot sa le dau de cap. A mai patit cineve la fel? Care ar putea fi motivul? Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 ai uitat sa pui arcurile la loc ? » Post actualizat in 19 Apr 2017 15:20sau e o piesa oarecum conica , poate ai bagat-o prin tub... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristtt5 Postat Aprilie 19, 2017 Autor Share Postat Aprilie 19, 2017 Nunu. La celalat amortizor am golit doar uleiul si a fost de ajuns sa scot surubul de la baza si sa il pun la loc, si ca la primul nu culiseaza in sus. Nu am scos nici o piesa din amortizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Nunu. La celalat amortizor am golit doar uleiul si a fost de ajuns sa scot surubul de la baza si sa il pun la loc, si ca la primul nu culiseaza in sus. Nu am scos nici o piesa din amortizor. pai ai facut o mare seringa... ia vezi la seringa poti sa dai pistonul in sus daca pui dop? oricum e o tampenie ce ai facut/ai de gand sa faci , furca se demonteaza toata! se curata bine si se monteaza la loc , ulei pui DUPA ce montezi semeringurile(noi) de ulei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Salut, Am scos uleiul din amortizoare si l-am scurs complet, si am desfacut surubul din partea de jos ca sa scurg tot uleiul, dupa ce il insurubez la loc amortizoarele raman blocate in pozitia coborat, nu mai revin in pozitia normala. Nu pot sa le dau de cap. A mai patit cineve la fel? Care ar putea fi motivul? Bafta. scoate suruburile( cele de pe lateral, daca ai de golire, nu cele de jos), toarna niste motorina, agita-le sa le speli si apoi sufla cu aer comprimat. repeta operatiunea de 2, 3 ori ridica amortizoarele, pune suruburile la loc, toarna ulei conform manual si inchide-le...ulterior te apesi de cateva ori pe ele sa vezi cum lucreaza, etc ps: nici eu nu schimb simeringuri daca nu este necesar.la 2 ani schimb uleiul Editat Aprilie 19, 2017 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristtt5 Postat Aprilie 19, 2017 Autor Share Postat Aprilie 19, 2017 Am un amortizor zgariat, am depistat acum problema, si scurgerea din amortizor revenea in fiecare an fiindca imi zgaria simeringul. Il refac cu smirghel. Nu am suruburi de golire laterale. Un amortizor l-am desfacut complet si curatat piesa cu piesa. In fine am intors problema pe toate partile, si nu am reusit nimic. O sa mai incerc in cateva zile poate fac ceva gresit. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Te-ai apasat pe ea? In ideea sa se scurga tot uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristtt5 Postat Aprilie 19, 2017 Autor Share Postat Aprilie 19, 2017 Deci. Am desfacut capacul de sus am scurs uleiul. Apoi surubul de jos de la baza sa scurg restul. Apoi cand am pus surubul de jos de proba sa vad ce se intampla amortizorul nu mai culiseaza. Asa sa intamplat la amandoua. Nici cu simeringuri puse nici fara. Am pus chiar din uleiul vechi inapoi sa vedem daca merge si nimic. Deci chiar sunt nelamurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 In cazul asta, asculta sfaturile lui superbec si o sa fie bine. Cel mai probabil ai o piesa conica ce s-a "infipt", pana nu desfaci complet sa ii faci un service ca la carte nu rezolvi mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Deci. Am desfacut capacul de sus am scurs uleiul. Apoi surubul de jos de la baza sa scurg restul. Apoi cand am pus surubul de jos de proba sa vad ce se intampla amortizorul nu mai culiseaza. Asa sa intamplat la amandoua. Nici cu simeringuri puse nici fara. Am pus chiar din uleiul vechi inapoi sa vedem daca merge si nimic. Deci chiar sunt nelamurit Ai pistoane strambe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 S.a blocat putin tubul cromat in ghidajul pistonului. Trebuie sa smucesti cu putere de tubul cromat, avand amortizorul fixat in menghina. » Post actualizat in 20 Apr 2017 07:08 Faci asta fără arc si capac superior montat. Evident fără ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristtt5 Postat Aprilie 20, 2017 Autor Share Postat Aprilie 20, 2017 In momentul in care desfac surubul de la baza amortizorului tubul culiseaza. Cand il pun la loc intepeneste la amandoua telescoapele iar tubul cromat e aflat la nivelul minim, adica amortizorul nu are lungimea necesara. Aici ma nedumireste. Pana sa scot uleiul culisa si functiona normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 desfa frend tot amortizorul vietii !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristtt5 Postat Aprilie 20, 2017 Autor Share Postat Aprilie 20, 2017 Bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate