apriliacluj Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 La 18.04.2020 la 14:51, Motologistic a spus: si nu ai ajuns pana la Laguna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 5, 2020 Autor Share Postat Mai 5, 2020 La 21.04.2020 la 12:29, apriliacluj a spus: si nu ai ajuns pana la Laguna? Lorand dragă, n-am ajuns, căci nemții nu ma lasă să suflu, nici în momentele astea delicate Am reluat activitatea, după cm se vede Work în progres @Augsburg : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jfp Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Doamne cum te astept!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Acum 6 minute, jfp a spus: Doamne cum te astept!! Ce ți-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Acum 52 minute, VyXxer a spus: Sper ca Guzzi Glumesc. E misto si blonda. Dintre cele două din poze numai Guzzi poate fi dar Marcel aduce mai multe, de aia întrebam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feuzi Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 1 hour ago, jfp said: Doamne cum te astept!! Sunt lângă tine . You are not alone my friend :))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Acum 4 ore, Motologistic a spus: Am reluat activitatea, după cum se vede drumuri bune si numa' bine! diiiiii! PS. ....poza cu Golfu' e un apropo? ...ca urmeaza sa aduci unul si pt Fi-miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 5, 2020 Autor Share Postat Mai 5, 2020 Acum 8 ore, apriliacluj a spus: drumuri bune si numa' bine! diiiiii! PS. ....poza cu Golfu' e un apropo? ...ca urmeaza sa aduci unul si pt Fi-miu Lasă Golfu'.. . Fii antenă aici: Asta e de calibrul tău Și, dacă vrei ca fiul tău sa fie #Bad ass#, uită-te la asta alb(pe asta nu l-am cumpărat, doar l-am admirat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Sper că e curată pe "fund" plasa aia de la Lidl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 5, 2020 Autor Share Postat Mai 5, 2020 Ionuț, te asigur ca e curata și motorul tău, va ajunge acasă, chiar mai curat decât l-am cumpărat.... Sa nu uitam, ca l-am încărcat pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 faine piese Marcele! drumuri bune si grija mare in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 5, 2020 Autor Share Postat Mai 5, 2020 Faine dară, dar și faci bătături la degete, pană numeri banii pt una dintr-asta Mulțumesc pentru gândurile bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jfp Postat Mai 6, 2020 Share Postat Mai 6, 2020 La 05.05.2020 la 10:15, Feuzi a spus: Sunt lângă tine . You are not alone my friend :))) . I know! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 6, 2020 Share Postat Mai 6, 2020 #staiacasa, Marcele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 9, 2020 Autor Share Postat Mai 9, 2020 (editat) Stau acasă, dar nu la mine Săptămâna asta am văzut atât Marea Nordului, cât și Marea Neagra. Mâine dimineață plec iarăși în Germania #stațiacasă Editat Mai 9, 2020 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filieforie Postat Mai 9, 2020 Share Postat Mai 9, 2020 Acum 10 minute, Motologistic a spus: Salutare! Pozele astea de la Marea Neagra sunt? De unde anume, te rog? Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 9, 2020 Share Postat Mai 9, 2020 Salutări! Honet-ul alb e al meu! Îl recomand pe Marcel, totul a decurs excelent, am vorbit la telefon detaliile, ne-am întâlnit înainte să iasă din țară, i-am dat banii și anunțurile alese de mine cu asistența lui și a doua zi m-am sunat de lângă primul motor, mi-a trimis poze și film pe whatsapp, ba chiar a negociat o sumă considerabilă din prețul motorului. Deci nota 10! Mersi Marcel și numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 9, 2020 Autor Share Postat Mai 9, 2020 Acum 6 minute, filieforie a spus: Salutare! Pozele astea de la Marea Neagra sunt? De unde anume, te rog? Drumuri bune! Da, sunt din partea de Nord a Constanței Mai exact, Plaja Trei Papuci Acum 7 minute, yoyo_man a spus: Mersi Marcel și numai bine! Mulțumesc și eu. Sa te bucuri de motor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 9, 2020 Share Postat Mai 9, 2020 @Motologistic: spune drept, ai varsat o lacrima cand ai calarit CS-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 9, 2020 Autor Share Postat Mai 9, 2020 Sincer sa fiu, cam da... A fost primul meu motor, nou Dragul de Scarver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 13, 2020 Autor Share Postat Mai 13, 2020 Cu sau fără mască, cu sau fără biocide, nemții.. și cu mine,, muncim cu spor Acum sunt pe drumul spre casă, iar săptămâna viitoare sunt plin. Mă găsiți la același număr de telefon :0744 973 166 Marcel @Feuzi: îți aduce bacea motor!!! Mai ai doua zile de așteptat @Patrick, azi am mai dai un suspin, când am călărit CS'ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Salut. La ce bani ai gasit scarverul? Are abs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Radu Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 8 hours ago, Motologistic said: Cu sau fără mască, cu sau fără biocide, nemții.. și cu mine,, muncim cu spor Acum sunt pe drumul spre casă, iar săptămâna viitoare sunt plin. Mă găsiți la același număr de telefon :0744 973 166 Marcel @Feuzi: îți aduce bacea motor!!! Mai ai doua zile de așteptat @Patrick, azi am mai dai un suspin, când am călărit CS'ul My precious.... come to papa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 14, 2020 Autor Share Postat Mai 14, 2020 1 oră în urmă, Adrian M. a spus: Salut. La ce bani ai gasit scarverul? Are abs? ABS, mânere încălzite, 29 k km, 2004, 2 spark, carte service, 2 chei, trusa originala de scule, anvelope mai vechi de 3 ani, service recent, 2000 euro achitat (2490 pe net) Acum 3 minute, Lucian Radu a spus: My precious.... come to papa.... Cu voia Domnului, mâine ii dai pe'o roată, prin Centru Vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 (editat) Acum 11 minute, Motologistic a spus: 2000 euro achitat (2490 pe net) Super, sa tot aduci asa motorete ca de cazane i plin olxul. Tentant, moto ideala pt sotie, de exemplu, sau pentru oras/naveta scurta! Editat Mai 14, 2020 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate