Mihai66RUN Postat Octombrie 3, 2023 Share Postat Octombrie 3, 2023 Un mare domn, încântarea de pe fața Alexandrei de la Iași când povestește despre motocicleta ei impecabilă cu vopsea perlata adusă de Marcel spune multe despre calitatea serviciului pe care îl prestezi! Mulțumesc ca ai ajutat-o! Marcelino top quality services!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Octombrie 5, 2023 Share Postat Octombrie 5, 2023 salut, ma intereseaza sa aduc un VFR1200X cu DCT dupa 2016. am gasit aici la 7900, adus din Italia, vine dupa 15 oct, dar e din 2014 si manual, arata foarte bine, full, cutii, tot. Am vrei sansa sa ma incadrez la vreo 8000 max, pretul motoretei? gasisem ceva aici: https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/honda-vfr-1200-x-crosstourer-dct/2560979482-305-1798 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 7, 2023 Autor Share Postat Octombrie 7, 2023 Salut Pai, dacă sunt pe internet în bugetul tău, desigur ca pot sa o aduc Tocmai sosit de prin Germania, mai am doar de livrat prin țară, iar luni înapoi în Germania. Masina, a venit pe roti, cu nr de Zoll. Cost, pentru tot ceea ce tine mine( achiziție, testat, verificat) este 500 de euro. Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 16, 2023 Autor Share Postat Octombrie 16, 2023 Știți bătrânica din Germania, ce mergea doar duminica la Biserică, cu motorul? Ei bine, la 74 de ani, alesese sa meargă cu Turbo, 200 de cai ,pana îmi vânduse mie motorul...ca sa încerce un V4 de la Ducati #multoranedăclasă #kawasakiZH2 #Sylvia74ani 2 săptămâni concediu Reiau activitatea pe 31 octombrie. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 18 minute, Motologistic a spus: #Sylvia74ani dansa?? PS. atat am tot intors, rasucit monitorul de mi s-a incalcit cablul... pfffff, un pic nu ai fost atent, atatea poze intoarse ai pus.... PPS. sa nu se mai intample!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 4, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2023 La 16.10.2023 la 16:45, apriliacluj a spus: PPS. sa nu se mai intample!! Am înțeles, sa trăiți! Cat despre Sylvia, am fost săptămâna asta iarasi la ea( a trebuit sa I.i ridic brieful mic de la ea, ca era înmatriculat cand l-am cumpărat si a ramas la ea) si mi- a spus ca oscileaza intre V4 Ducati sau M'ul de la BMW, S1000R. Am ajuns acasa, iar săptămâna viitoare o iau iar din loc. Repet, tot ce tine de mine, costa 500 de euro De oriunde din Germania, oriunde în România. P.S. inca e deschisa cererea de mi se demonstra ca "ceilalți " care aduc motoare,le si probează inainte de a plati mii de euro... Stau si ma intreb, cum ii spui unui client ca ii funcționează ABS' ul, daca nu te urci pe motor ? Sau TC sau Tempo... Recunosc ca mai ma uit câteodată pe celelalte topicuri si inca ma minunez. O poza, o amarată de poza, de unde sa se deduca ca s-a iesit cu motorul in probă, nu există. Daca ma insel, imi cer scuze in avans Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 20, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2023 Va salut, Săptămâna asta am încheiat inca o cursa in care am avut parte de "tot tacâmul "....controale peste controale, mii de km, soare, ploaie, zapada, motoare, mașini,etc. Începând de azi, CONCEDIU! Deocamdată, planul e America de Sud/ si (sau)Spania. Dacă e alt continent, clar pana in ianuarie 2024. Oricum, am sa va țin la curent Pana una alta, sa va bucurați de motoare și mașină! Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 Concediu fain , Marcel !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 Yzule, cat a fost mizeria portocalie? Din 2005? Stiu ca Tutoveanu cauta una . Te pup pe dinti si poate bem un cafei pana in ianuarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 21, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 5 ore, piticusmecher a spus: Concediu fain , Marcel !!! Mulțumesc frumos. P.s om spontan...de dimineață, mă și imbarcam Acum 4 ore, Patrick_M a spus: Yzule, cat a fost mizeria portocalie? Din 2005? Stiu ca Tutoveanu cauta una . Te pup pe dinti si poate bem un cafei pana in ianuarie Bem cafea, nu e stres! 4250. Euro 36 k km Topcase, camera de filmat, 2 proprietatri, carte service. A mers la Craiova 950'ul...Tutoveanu s-a încălțat cu un Husqy 701 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 10 minute, Motologistic a spus: Yepp, ceata mare a fost azi dimineata.... concediu placut, si distractie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 ...si cam pe unde te sarbatoresti? La 21.11.2023 la 13:28, De 3 Lei CuiE a spus: si cam pe unde te sarbatoresti? LA MULTI ANI! Multi ani frumosi si fericiti! La 21.11.2023 la 13:28, De 3 Lei CuiE a spus: LA MULTI ANI! Multi ani frumosi si fericiti! PS: au fost unite postarile, cea de azi (23.11) cu cea de marti (21.11). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 24, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2023 Mulțumesc frumos pentru urări P.s insulele spaniole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 25, 2023 Autor Share Postat Decembrie 25, 2023 Crăciun fericit tuturor, cu multă sănătate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Decembrie 25, 2023 Share Postat Decembrie 25, 2023 Crăciun fericit! PS: tot in insule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Decembrie 25, 2023 Share Postat Decembrie 25, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 25, 2023 Autor Share Postat Decembrie 25, 2023 Acum 3 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Crăciun fericit! PS: tot in insule? Mulțumesc. Nu, acasă de Crăciun. In 27 plec în Germania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Decembrie 25, 2023 Share Postat Decembrie 25, 2023 Acum 5 ore, Motologistic a spus: Mulțumesc. Nu, acasă de Crăciun. In 27 plec în Germania... Drumuri bune. Si in 2024! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 25, 2023 Autor Share Postat Decembrie 25, 2023 Acum 1 oră, pierrotlefou a spus: Drumuri bune. Si in 2024! Sa dea Domnul sa fie,pentru toată lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 1 Autor Share Postat Ianuarie 1 La mulți ani și Un An Nou plin de realizări, împliniri, sănătate si multă dragoste si liniște sufleteasca. Pe jumătatea lunii ianuarie, va fi următoarea plecare. Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 1 Share Postat Ianuarie 1 Mulți Ani cu sănătate și încununați de succesuri, Marcel! Asta că m-ai enervat de la începutul anului cu puzderia de 🏍🏍... 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Ianuarie 27 Autor Share Postat Ianuarie 27 Va salut! Dupa toate condițiile meteorologice intalnite, si cutreierand cantinentul de la o mare la alta, am livrat inca un set de motoare. O zi de pauza, dupa care ,iarasi spre Germania. Pret transport, de oriunde din Germania, livrare oriunde in România verificare, consiliere, baut de cafea si povesti la telefon(sa-mi treacă miile de km mai repede), este nici mai mult si nici mai puțin, decat 500 de euro Ca fapt divers, doar săptămâna asta, am luat motoare din sudul Austriei, din Dortmund, granița cu Danemarca, din centrul Germaniei, apoi nord-estul Germaniei, cu livrare în MM, BV, CJ, B, CT și GL....va las pe voi sa calculați km Repet, nu exista motor sa cumpar, chiar si nou, fara sa ma dau cu el. Pt ca, daca există o problemă ,eu voi sta sa o rezolv acolo. Iar acum, "câteva "poze. P.s un motor deosebit, interesant, plăcut la condus, a fost Pan America. Chiar prezinta potential,modelul asta. Recunosc, nu sunt fan HD, dar acest model,merita luat în calcul( inclusiv de către riderii scunzi....motorul coboară din suspensii, la viteza mica,pt a facilita o mai sigura și bună ajungere a picioarelor,jos) Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 4 Autor Share Postat Februarie 4 "Oamenii rareori reușesc în ceea ce-și propun dacă nu le place ceea ce fac." Tocmai ajuns acasă, ma pregătesc ca luni, 5 feb. sa o iau din loc iarasi spre Germania. Sa va bucurați de ele ! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 La 04.02.2024 la 10:13, Motologistic a spus: mintenas tre s-o schimbi si pe asta sau vrei sa faci milionu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Februarie 11 Autor Share Postat Februarie 11 La 05.02.2024 la 16:23, apriliacluj a spus: mintenas tre s-o schimbi si pe asta sau vrei sa faci milionu'? La cum se arata, clar fac milionu'. 777xxx, cu un alternator, doua electromotoare, un filtru de particule ( la 700 k), o pompa de motorina, un set de perne de aer pe spate, o macara geam dreapta, un acumulator și evident, consumabile. De ce as schimba-o ? Încă o săptămână încheiată, motoarele fiind deja livrate. Următoarea plecare,pe 18 luna asta. Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate