apriliacluj Postat Aprilie 26, 2021 Share Postat Aprilie 26, 2021 Vad ca mai aduci mobre de la Mototreff Balog, te-ai imprietenit cu ei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 26, 2021 Autor Share Postat Aprilie 26, 2021 Da, am ajuns sa fim prieteni foarte buni. Dacă-ți amintești, chiar pt tine am reușit să iau motor, fără să-l platesc(l-ai plătit tu, după ce ți l-am adus)... No, cam la nivelul asta de prietenie am ajuns cu ei. Ktm 'ul meu, 1290'ul, de la ei l-am avut. Tot de la Mototreff o să-mi iau și 690'ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 26, 2021 Share Postat Aprilie 26, 2021 (editat) apoi fix de aia te-am intrebat, ca parca Duke-ul meu a fost primul pe care l-ai adus de la ei Editat Aprilie 26, 2021 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 29, 2021 Autor Share Postat Aprilie 29, 2021 Sa nu zică lumea că doar am stat și am făcut curățenie în Săptămâna Mare, am tras o cursa rapida, pe bază de "Iepurașul de Paște". Următoarea plecare, pe 17 Mai Același cost, 400 de euro. Sărbători fericite tuturor! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2021 Share Postat Aprilie 29, 2021 Mă uit pe pozele puse și parcă nu-mi vine să cred. Aprilia Moto 6.5, Ducati Scrambler 1100, Moto Guzzi V11, Triumph Street Triple... Toate astea sunt cumpărate de către români?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 29, 2021 Share Postat Aprilie 29, 2021 nu cred...., astea-s poze cu mobre din showroom, de unde cumpara Marcel, nu aduce toate mobrele la care face poze, ma gandesc ...dar poate ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 29, 2021 Share Postat Aprilie 29, 2021 Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Mă uit pe pozele puse și parcă nu-mi vine să cred. Aprilia Moto 6.5, Ducati Scrambler 1100, Moto Guzzi V11, Triumph Street Triple... Toate astea sunt cumpărate de către români?! "Da' ce-are, banii nostri nu ie buni?" Avand in vedere ce masini apar prin orase mici, nu doar in Bucuresti, lumea incepe sa fie interesata si de alta forma de a-si arata reusita (sociala). Ramane de vazut daca isi taie tevile cu lampa de sudura ca sa fie auziti cand trec pe ulita dupa miezul noptii. Am niste banuieli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 29, 2021 Autor Share Postat Aprilie 29, 2021 Acum 6 ore, PzKpfW a spus: Mă uit pe pozele puse și parcă nu-mi vine să cred. Aprilia Moto 6.5, Ducati Scrambler 1100, Moto Guzzi V11, Triumph Street Triple... Toate astea sunt cumpărate de către români?! Da, toate sunt la noi în țară. Ducati și Triumph la Cluj, V11 la București, 6.5 langa Târgu Mureș (Sânta Ana... Sau ceva de genu '). Ca idee, cele care au doar câte o poza și eventual o poza la lista de preturi, alea sunt"pt clătirea ochilor ", iar cele cu mai multe poze, mai ales afara din showroom, alea sunt încărcate în dubă. Asa, sa știți pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 17, 2021 Autor Share Postat Mai 17, 2021 Încă o săptămână încheiată cu bine. O parte din motoare au ajuns deja acasă, la noii proprietari, restul, ma așteaptă în Germania Ca particularitate a săptămânii tocmai încheiate... Dl. Doru... 70 de ani, plus,proaspăt posesor de Honda Cbr 600 RR. Sa ai noroc de el și sa ne revedem cu bine, nea' Doru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 Acum 20 minute, Motologistic a spus: Dl. Doru... 70 de ani, plus,proaspăt posesor de Honda Cbr 600 RR. bravos, jos cu palaria!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 29, 2021 Autor Share Postat Mai 29, 2021 Cu permisiunea dumneavoastră, de azi sunt iarăși "orange" Ktm 690 Enduro R,2021, zero km, Euro 5 Și, evident, și restul "figurantilor" de pe scena acestei săptămâni. Sa va bucurați de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Mai 30, 2021 Share Postat Mai 30, 2021 Salutare! Ma interesează tare mult cat a fost Kawasaki Versys SE. Am in plan o achiziție a acestui model si as vrea sa știu pe unde stau cu banii (prețul orientativ, il stiu, dar ma interesează cat a fost pe "varianta Motologistic-Marcel). Multumesc! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Mai 30, 2021 Share Postat Mai 30, 2021 (editat) Saptamana aceasta Marcel a transportat o viitoare clasica. Comunicare, negociere la fata locului, transportare si descarcare motocicleta la destinatie in conformitate cu ceea ce au declarat ceilalti useri multumiti. Daca aveti putin noroc va livreaza motomobra fix intre curesele de Moto2 si MotoGP. Drumuri bune, Marcel! Editat Mai 30, 2021 de therocketscientist1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 31, 2021 Autor Share Postat Mai 31, 2021 Acum 23 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Salutare! Ma interesează tare mult cat a fost Kawasaki Versys SE. Am in plan o achiziție a acestui model si as vrea sa știu pe unde stau cu banii (prețul orientativ, il stiu, dar ma interesează cat a fost pe "varianta Motologistic-Marcel). Multumesc! Toate bune! Pai, costul meu, e de 400 de euro. Deci, e simplu, nu?, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Mai 31, 2021 Share Postat Mai 31, 2021 Acum 4 minute, Motologistic a spus: Pai, costul meu, e de 400 de euro. Deci, e simplu, nu?, Da, aspect cunoscut. Dar, halatu', cat a fost halatu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 31, 2021 Autor Share Postat Mai 31, 2021 Ți-am răspuns pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 13, 2021 Autor Share Postat Iunie 13, 2021 Just another week în paradise Sa aveți noroc de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 Acum 14 ore, Motologistic a spus: ii scoti tot suflu' la duba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 14, 2021 Autor Share Postat Iunie 14, 2021 Acum 3 ore, apriliacluj a spus: ii scoti tot suflu' la duba Sa faci 6000 km pe săptămâna, trebuie apăsată accelerația, nu zic nu.. ........ Dacă e cineva interesat de un GS, la bani buni și în stare Top... 3500 euro O altă ofertă, zic eu, mai ales dacă tot mă întreabă lumea de ultimul RT livrat... 2006, 36 k km, carte service 4000 Euro, acasă (adică, are și acei 400 de euro pt transport incluși) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Iunie 15, 2021 Share Postat Iunie 15, 2021 Salutare, Imi puteti spune, va rog, cat ma costa transportul pana in Bucuresti pentru o motocicleta de la acest dealer? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 15, 2021 Autor Share Postat Iunie 15, 2021 Salut Fix 400 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 15, 2021 Share Postat Iunie 15, 2021 La 14.06.2021 la 9:42, apriliacluj a spus: ii scoti tot suflu' la duba Recunosc ca nu am mai vazut atatia km la bord. Si aprins doar martorul de nivel pentru lichidul de spalat geamuri... Vorba aia: chapeau bas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 15, 2021 Autor Share Postat Iunie 15, 2021 Permiteți-mi sa vi-l prezint pe Voicu... De ce Voicu? Simplu, pentru că așa îl chema pe cel mai docil, blând, răbdător și iubit al bunicului meu Ktm 690 Enduro R 2021 #ReadyToRace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iunie 21, 2021 Autor Share Postat Iunie 21, 2021 L-am păstrat destul în "țiplă", e momentul de tavaleală Iar mâine, plec în Germania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dfx Postat Iunie 21, 2021 Share Postat Iunie 21, 2021 in sfarsit un motor fain .... in rest .... dezolant . numa monstrii de 200 kg ++ vad ca cerere de crossane , enduro 250 cc 300 cc 2t nu ai deloc . ciudat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate