Carpe diem Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Salut baieti, Am un prieten care si-a achizitionat un SV650S din 2002 si e un pic cam inalta pt el. Stiti unde se poate gasi o sa scobita sau daca se merita sa cumpere o sa de schimb si sa o scobeasca el? Multam de raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Poate modifica saua sa fie mai joasa la Tapiteria lui Sandu din Vitan. Cand mi-a retapitat mie cele doua bucati de pe 954, le-a lasat si putin mai jos, nu mult, dar s-a simtit. https://www.facebook.com/tapiterielasandu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Vezi ca si userul darian, de langa Cismigiu, modifica si retapiteaza sei si face treaba foarte buna. Eu am facut la el pentru doua motociclete si am fost foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phelipe Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 ce inaltime are prietenul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Aprilie 26, 2017 Autor Share Postat Aprilie 26, 2017 are 1.64 si vreo 53 kg, suspensia inca nu a fost adaptata la el. In momentul de fata sta pe varfuri dar fiind incepator ar vrea sa aibe ceva mai mult loc de manevra in caz ca e o denivelare pe drum sau opreste langa o groapa, pietris etc. Also e dificil de dat cu spatele motoreta cand sta pe varfuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Se mai poate scobi saua si cred ca se rezolva. Ia legatura cu darian si mergeti cu saua pana la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Aprilie 26, 2017 Autor Share Postat Aprilie 26, 2017 am dat de cineva "darian"(bucuresti-cu cateva mii de postari) pe forum dar pare inactiv din 2015, also cred ca are inbox-ul full fiindca nu poate primi mesaje noi. Alte date de contact aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 ai modificat inaltimea motocicletei din reglajul amortizorului spate ? pt ca si eu am un sv si mi se pare cea mai joasa motocicleta pe care am mers vreodata desi reglajul este la jumatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Sau cauti kit de coborare decat sa iti bati joc de saua aia, automat de confort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Aprilie 26, 2017 Autor Share Postat Aprilie 26, 2017 @ema-man Inca nu e reglata, momentan e la setarea 6 din 8 (8 fiind cea mai inalta si 1 fiind cea mai joasa) SV650 non-S vine cu setarea din fabrica de 2 din 8, probabil ca sv650S are suspensia mai rigida pt un ride mai sportiv. @ThunderByte multam de info, o sa ma interesez si pt lowering kit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Suspensia lui SV cred ca e similara cu a lui V-strom, asa ca se gasesc oase pentru coborare, la preturi oarecum decente. Cu ocazia montarii lor se pot verifica si gresa rulmentii suspensiei, asa impusti doi iepuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 am dat de cineva "darian"(bucuresti-cu cateva mii de postari) pe forum dar pare inactiv din 2015, also cred ca are inbox-ul full fiindca nu poate primi mesaje noi. Alte date de contact aveti? si eu il recomand pe darian, la el mi-am dus seile de la SV si au iesit fix cum mi-am dorit. il gasesti la nr de tel 0722 564 409 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Aprilie 28, 2017 Autor Share Postat Aprilie 28, 2017 Gata baieti s-a rezolvat, am luat legatura cu Darian si maine cel tarziu imi ridic saua. Multam si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Si bine inteles ca, tipic, ai ales cea mai simpla si proasta optiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Aprilie 29, 2017 Autor Share Postat Aprilie 29, 2017 Simpla da, si ieftina si rapida in acelasi timp dar nu inteleg de ce cea mai proasta. Oricum problema s-a rezolvat si rezultatul este multumitor, mai ramane de ajustat suspensia la greutatea omului si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate