RedRat Postat Luni la 07:07 Share Postat Luni la 07:07 2 hours ago, pinnochio said: ...nu vrei să te certi cu copacu ăla?... pe asta ti-o fur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Luni la 10:20 Share Postat Luni la 10:20 Acum 6 ore, pinnochio a spus: Femeia are talentul de a declanșa mici războaie,din nimic.De ce face asta? Nu știu.Io-i mai zic la a mea...nu vrei să te certi cu copacu ăla? E acelasi lucru,precum copacu,nici io nu-ti raspund:)) Ai avut tu ghinion. Exista si destui barbati care fac la fel. Este un mod de gandire al unora, cum ca daca nu esti suparat/certat nu stii cum este cand esti fericit. Sau si mai grav au impresia ca astfel vei fi mai fericit cand esti fericit. Am intalnit astfel de oameni, de ambele sexe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Luni la 15:29 Share Postat Luni la 15:29 La 26.03.2025 la 9:27, Nguyen a spus: Sa luam femeile de astazi, se fwt ca dracii, fumeaza, beau, se imbraca ca parasutele, se machiaza excesiv, nu stiu sa gateasca, sa spele... vai de capul lor si pe urma se mira ca stau nemaritate cand ajung la 35-40 de ani. Ce-ți poți dori mai mult ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Voi confundati femeile cu nevestele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate