Microbec Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă 27 minutes ago, shashka said: Poate divorteaza Nicusor Dan. Sa dea exemplu. Ar trebui sa fie casatorit, pentru a divorta. Dar Simion poate divorta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă 1 oră în urmă, shashka a spus: Poate divorteaza Nicusor Dan. Sa dea exemplu. Era sa rad..... Cred il urasti visceral pe omul asta. Dar poti divorta si tu, un exemplu viu, de la motociclisti pentru motociclisti. Daca era topicul la sectiunea Fun poate mai intelegeam, dar asa la Social si politica... Poate il muta cineva unde trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 16 minute, Silver Arrow a spus: Era sa rad..... Cred il urasti visceral pe omul asta. Dar poti divorta si tu, un exemplu viu, de la motociclisti pentru motociclisti. Daca era topicul la sectiunea Fun poate mai intelegeam, dar asa la Social si politica... Poate il muta cineva unde trebuie. Doar il antipatizez. La cat de perspicace te pretinzi, trebuia sa te prinzi ca era un raspuns la intrebarea de mai sus, daca mai divoteaza careva pe aici. In legatura cu divortul meu, tin sa precizez, ca nici politetea nu te afara din casa. Ar trebui sa te injur, dar... 1 oră în urmă, Microbec a spus: Ar trebui sa fie casatorit, pentru a divorta. Dar Simion poate divorta. Simion nu cred ca mai e un subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 18 minutes ago, shashka said: La cat de perspicace te pretinzi, trebuia sa te prinzi ca era un raspuns la intrebarea de mai sus, daca mai divoteaza careva pe aici. A mai postat cineva inainte, Nicusor nu este casatorit. Deci nu poate divorta. Inca. Cred ca @Silver Arrow are dreptate totusi, probabil ca Nicusor te bantuie noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 53 minute, shashka a spus: Ar trebui sa te injur, dar.. Sa inteleg ca logic ar fi sa te injure si Nicusor, dar.... ? Imi pare rau ca te inflamezi atat de repede, dar sincer mi s-a parut un comentariu inutil. Ca sa nu il numesc altfel. Sa ramanem la tema topicului. Care topic, inca din titlu, ne arata ca pentru unii casatoria pare un fel de boala sau cine stie ce nelegiuire avand in vedere ca exista urmari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Logica ta... Stai pe locul de unde provine... Eu pot sa-l injur pe Nicusor cat vreau. E persoana publica. E mare diferenta intre cine injura un presedinte, si cine il pupa in c... Dupa logica ta Nicusor se teme sa nu se imbolnaveasca Dupa a mea, a gasit o moldoveanca proasta, cu 15 ani ,mai tanara, si o tine de prasila. Nu ma bantuie deloc, dar asta spune multe despre el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate