S George Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 bai baieti se sta peste noapte acolo? am crezut ca ne si intoarcem in acceiasi zi pai.........e super Cum sa te-ntorci in aceeasi zi?Pai burta de bere traditionala unde-i din ecuatie? Cat despre dormit in cort: trebuie neaparat sac de dormit. PS:Poate venim si noi de la CV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 anu trecut tin minte ca noaptea in cort...nu am putut dormi...de FRIG deci sper ca anul acesta sa fie mai cald. inseamna ca n-ai baut cat trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 inseamna ca n-ai baut cat trebuie. Lasa ca recupereaza anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 nu prea beau alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 nu prea beau alcool Lasa ca macar de 1 mai poti face o exceptie, macar un suc de struguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 sa cinstesc cu prietenii desigur dar mai mult...nu gasesc fun...mai ales k sunt rea la mahmureala...adik imi e rau juma din zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 (editat) Lasa ca macar de 1 mai poti face o exceptie, macar un suc de struguri Dezule... iti arde capu'.. numa la beri si plimbari iti sta mintea,.. Editat Februarie 15, 2007 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Dezule... iti arde capu'.. numa la beri si plimbari iti sta mintea,.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 I-am deturnat topicul omului, nu era vorba de bulgari aici Am de gand sa merg pe la sfarsitul lui martie pana in Bulgaria sa aranjez ceva cazare, sau mergem cu cortul? Asta cam asa e... de la Vama Veche, se discuta mai mult de Bulgaria. Pana la urma nu e asa rau... cum am zis, ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) Deja facem planuri si o gasca din Ialomita sa mergem cu mic cu mare in Vama!Dau drumul iar la autostrada pana la Cernavoda si se pare ca pe 28 aprilie!Cam nasol cu libereleca vad ca pica exact pe dos adica martea !Cat despre goana sa va puneti pofta in cui cu vitezanele ca e nebunie de garda de 1mai si radare de te enervezi. Editat Februarie 21, 2007 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 s-ar putea sa vin cu motoru asta daca rezolv mai rpd cu niste acte si cu adusul din germania apoi inmatricularea... yey...daca nu...cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 s-ar putea sa vin cu motoru asta daca rezolv mai rpd cu niste acte si cu adusul din germania apoi inmatricularea... yey...daca nu...cu masina. Super tare ... ce motor ai ales ?? Oricum, poate planuim o iesire pana la Vama inainte de 1mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Salut baieti, eu planuiesc sa vin cu un prieten cu un intruder 800 plus eu cu a mea mobra si s-ar putea sa mai fie ceva abonati de pe aici din Covasna. Voi din ce zi mergeti?Pt. ca noi ne gandeam ca de sambata 28.04.07 ar fi ok. Daca ne plictisim, de acolo, poate dam o raita si pe la vecinii bulgari, asa...de recunoastere pt la vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Salut baieti, eu planuiesc sa vin cu un prieten cu un intruder 800 plus eu cu a mea mobra si s-ar putea sa mai fie ceva abonati de pe aici din Covasna. Voi din ce zi mergeti?Pt. ca noi ne gandeam ca de sambata 28.04.07 ar fi ok. Daca ne plictisim, de acolo, poate dam o raita si pe la vecinii bulgari, asa...de recunoastere pt la vara. Ideea era: 28.04.07 Bucuresti -> Ruse -> Varna (ars gazul pe acolo, depinde de deciziile grupului) -> Vama Veche -> Bucuresti Eu cred ca dau o raita putin mai devreme sa asigur cazare in vama. Nu prea vreau cort, cel putin de 1 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Super tare ... ce motor ai ales ?? Oricum, poate planuim o iesire pana la Vama inainte de 1mai. inca nus hotarata...s-ar putea suzuki gs500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 cate mii kilometri in totaql si banii de restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 rectificare: gpz500s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Dragilor e batut in cuie ,,numai din bucale", ce-i drept de lok tot de acolo sunt dar momentan...Iasi -moldavia'', deci daca ne e permis...ne lipim si noi ,,OLEAKA'", dar hotarat...nu lalaiala...va pup ca ma mananca acceleratzia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 arad e cam departe de vama veche mi am luat cocediu in sapt cu 1 mai nu am citit topicu sa vad cati amatori sunt sper sa gasesc si din vest cativa Teoretic voi merge si eu cu un prieten poate mergem impreuna,noi vrem si delta sa o facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Inca putin pana la marele eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 pe 27 - 28 depinde de posibilitatzile fiecaruia aprilie se pleaca spre bulgaria varna, nisipurile de aur , cade intr-o vineri-sambata , stam pe acolo 1 -2 zle , pe 1 mai sa ajungem in vama Trebuie sa gasim un conducator pt acest traseu, eu am venit doar cu propunerea. Eu unul il propun pe H3llriderr, sper sa rezolve problemele cu motorul pana de 1mai este o onoare si o responsabiltate , voi alegetzi traseul atasat de dezu in primele pagini este ok , o sa fac eu sau altcineva daca are o posibiltatea mai buna o harta cu traseu , trasa la imprimanta si xeroxata in funtie de catzi suntem, asta in caz k se rataceste cineva( normal daca se respecta mersul in grup nu e cazul ) , facem cate un punct de intalnire la xx km pt regrupare , si acelas regim ar trebui sa-l aiba si eventualele conserve care o sa vina cu noi. prietena mea s-ar putea sa vina cu conserva , loc pt bagaje .cu o saptamana nainte de plecare ar trebui puse la punct toate detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 pe 27 - 28 depinde de posibilitatzile fiecaruia aprilie se pleaca spre bulgaria varna, nisipurile de aur , cade intr-o vineri-sambata , stam pe acolo 1 -2 zle , pe 1 mai sa ajungem in vama este o onoare si o responsabiltate , voi alegetzi traseul atasat de dezu in primele pagini este ok , o sa fac eu sau altcineva daca are o posibiltatea mai buna o harta cu traseu , trasa la imprimanta si xeroxata in funtie de catzi suntem, asta in caz k se rataceste cineva( normal daca se respecta mersul in grup nu e cazul ) , facem cate un punct de intalnire la xx km pt regrupare , si acelas regim ar trebui sa-l aiba si eventualele conserve care o sa vina cu noi. prietena mea s-ar putea sa vina cu conserva , loc pt bagaje .cu o saptamana nainte de plecare ar trebui puse la punct toate detaliile. we luve yu , vezi cum faci cu masina cat despre harta .. vb maine si rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 presupun ca 2 mai nu e zi libera , voi cand vreti sa va intoarceti in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 presupun ca 2 mai nu e zi libera , voi cand vreti sa va intoarceti in Bucuresti? Daca te imbeti, uiti ca se lucreaza si asa capeti inca o zi libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 prietena mea s-ar putea sa vina cu conserva , loc pt bagaje .cu o saptamana nainte de plecare ar trebui puse la punct toate detaliile. tzi-ai tras prietena? ce mai faci ma baiatule, ai cam disparut dp forum si de la plimbari.... tzi-ai reparat motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate