XTY69 Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Acum vreo doua ore, un terchea berchea, probabil fara permis si cu o troaca de motoreta neinmatriculata a lovit un pieton pe trecere in zona unei scoli din Ramnicu Valcea si a fugit ca un las, lasand omul grav ranit pe jos. Poftiti specimene de "motociclisti". http://www.gazetavalceana.ro/2017/05/22/foto-accident-in-ramnicu-valcea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Si zici ca ala era motociclist ? Nu cred nu asa se comporta un motociclist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Astuia i-as da 200 de spite in cap inainte sa il iau la bataie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTY69 Postat Mai 22, 2017 Autor Share Postat Mai 22, 2017 Nu am zis ca era motociclist. Oricum, politia a aflat cine e, dar e inca fugit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Da' cuvantul motociclist descrie cumva vreun nivel de moralitate? Conform dexonline nici nu trebuie sa ai permis. Permisul iti da dreptuls a conduci o motocicleta (pe drumurile publice). Sunt si motociclisti dobitoci, si popi pacatosi (bine, astia-s aproape toti). MOTOCICLÍST, -Ă, motocicliști, -ste, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care conduce o motocicletă; sportiv care practică motociclismul. 2. Adj. Care aparține motocicliștilor (1) sau motociclismului, privitor la motocicliști sau la motociclism; care folosește motocicleta. sursa: dexonline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Da si cand il prind o sa inceapa ca nu stia, ca nu a vazut, ca nu era el, ca s-a speriat ... bla bla bla Nimeni nu are OO sa isi asume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 As vrea sa cred ca aceasta tagma sau cum sa i spun ,a motociclistilor ,sa fie una de o mare corectitudine si colegialitate ,sa nu mai fie printre noi pungasi mincinosi,sarlatani.avem asa specimene care nu ridica colete,vand piese cu diferite probleme pe care dai bani si nu le poti folosi,etc.hai sa gandim pozitiv si sa fim ca o familie.eu c am asa as vrea.numai bn tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 yeah...right. Nu avem nimic in comun, decat placerea de a merge pe 2 roti (antrenate de un motor) iar in anumite cazuri, acest forum. Oamenii sunt in general... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) ce c.acanar Editat Mai 23, 2017 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Si-a luat placutele de inmatriculare . . . . Pai si seriile de pe mobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Un jeg de om care crezand ca fuge si mai ia si placuta de imatriculare o sa scape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 (editat) Pariez ca "placutele" erau de la alta mobra » Post actualizat in 23 May 2017 09:07 Iar mobra asta, dupa serii, este cel mult in acea "zona gri" in care se complac multi, adica vanduta doar cu c.v.c. netrecuta la fiscal de ultimii 5 proprietari... O sa-i vina bucuria la poarta unuia dintre fostii proprietari. Editat Mai 23, 2017 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Si cartea lui de identitate era la banca,unde girase cu ea pentru un imprumut,inainte de accident. Dobitoc untermensch. pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Avea numere rosii dar si alea raman in baza de date in caz de ceva.Motocicleta era o yamaha de pana in 90 era ceva anunt cu ea de vanzare pe la 15-20 mil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTY69 Postat Mai 23, 2017 Autor Share Postat Mai 23, 2017 A fost identificat ghertoiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 A fost identificat ghertoiul. Detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Baga-ne si noo dovada. Priveste aici. Nici nu se pune problema ca victima sa obtina ceva daune din partea astuia. Sa fiu oare rasist daca simt repulsie fata de anumite categorii de "oameni"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTY69 Postat Mai 23, 2017 Autor Share Postat Mai 23, 2017 Este retinut pentru 24 de ore si maine il prezinta la instanta la arestare preventiva. Sper sa stea la zdup cat mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Astia au nevoie de bani la buget...de ce nu vedem muuulte echipaje de politie in strada? Eu vreau radare fixe, camere...m-am saturat de jeguri pe strada!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Radare fixe = nu, multumesc ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Radare fixe = nu, multumesc ))) si eu sunt impotriva lor in stilul romanesc, dar daca ar fii anuntate si niste limite de viteza normale, ar fii altceva. de exemplu nu pui radar fix si viteza de 30km/h pe drum national cu trafic intens. poti sa pui de exemplu radar fix si viteza de 60 sau 70km/h in localitate pe drum national in localitate + o trecere de pietoni cu semafor cu buton unde e cazul. dar atunci nu s-ar mai da amenzi ci doar s-ar prevenii accidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 alt speciment a.k.a. "si ambulantele exista in trafic" https://codlea-info.ro/grav-accident-rutier-ambulanta-zdrobita-in-urma-impactului-cu-o-basculanta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Conservarii-s de vina... si mai avem pretentii sa vada un far si doua roti in trafic.... cand asta nu vede o ambulanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Da' de ce sa o vada? Era în camion...ce ii pasa lui? Eu dacă raman data permis 90 de zile merg la munca și la cumpărături cu autobuzul sau o mai rog pe maica-mea sa ma ducă... Insa un sofer care isi câștiga pâinea din asta... De ce ar risca sa ramana fata permis? Eu nu inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Da' de ce sa o vada? Era în camion...ce ii pasa lui? Eu dacă raman data permis 90 de zile merg la munca și la cumpărături cu autobuzul sau o mai rog pe maica-mea sa ma ducă... Insa un sofer care isi câștiga pâinea din asta... De ce ar risca sa ramana fata permis? Eu nu inteleg... La parnaie cat au carnetul saltat .... este inadmisibil sa faci astfel de greseli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate