TimeStreamer Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 stie cineva unde gasesc asa ceva si cat costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 stie cineva unde gasesc asa ceva si cat costa ? cred ca e la fel cu xtz 660.am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 stie cineva unde gasesc asa ceva si cat costa ? eu am dat-o cu 90 lei si arata mult mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salutare! Caut sa fac o conversie supermoto pe o yamaha xtz 660, deci sunt in cautare de solutii. Am nevoie de cerc janta 17 x 2,75 sau 3 ", cu 36 spite sau toata roata spate (butucul poate sa fie defect pt ca nu il folosesc) sau un set de jante compatibile cu yamaha XT / TT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Campar un rezervor pt XT 350,TT 350.Al meu e foarte ruginit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Campar un rezervor pt XT 350,TT 350.Al meu e foarte ruginit am de xt 600 daca te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Poti face pe interior o poza sa vad prinderile.Da sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Poti face pe interior o poza sa vad prinderile.Da sunt interesat lasa deate de contact in PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Campar un rezervor pt XT 350,TT 350.Al meu e foarte ruginit Am si eu de TT600S, din plastic! Poze gasesti aici: /index.php?/topic/709161-piese-yamaha-tt600s/#entry3687964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 am de xt 600 daca te ajuta la ce pret cu tot cu carene ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot977 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 e vreo problema majora daca tampoanele alea de cauciuc de la foaia spate ( de la transmisia lant) au unele picioruse uzate inegal, iar legaturile dintre ele ( o banda subtire de cauciuc) sunt rupte? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 e vreo problema majora daca tampoanele alea de cauciuc de la foaia spate ( de la transmisia lant) au unele picioruse uzate inegal, iar legaturile dintre ele ( o banda subtire de cauciuc) sunt rupte? multumesc! Nu are nimic, doar zmuceste putin mai tare la plecarile de pe loc. Poti sa iei o camera de bicicleta si tai bucati din ea cat sa pui in zonele uzate cat sa stea fix suportul pinionului. O mai lungesti asa o perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 la ce pret cu tot cu carene ? carenele nu mai sunt.Rezervorul 100 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 e vreo problema majora daca tampoanele alea de cauciuc de la foaia spate ( de la transmisia lant) au unele picioruse uzate inegal, iar legaturile dintre ele ( o banda subtire de cauciuc) sunt rupte? multumesc! se uzeaza distantierii dinspre exterior si pinionul incepe sa pivoteze in rulment din ce in ce mai mult, ceea ce nu cred ca este tocmai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot977 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Nu are nimic, doar zmuceste putin mai tare la plecarile de pe loc. Poti sa iei o camera de bicicleta si tai bucati din ea cat sa pui in zonele uzate cat sa stea fix suportul pinionului. O mai lungesti asa o perioada. salut, alex ! nu zmuceste nimic deocamdata si nici n-am cum sa tai bucati de cauciuc sa fixez pe acolo, pt ca n-ar avea loc, uzura nu e atat de mare. doua dintre tampoane au rupta legatura dintre ele, iar piciorusele alea sunt uzate inegal (aprx 1-2mm). pinionul n-are joc in suportul ala, cel putin cat pot sa trag eu cu mana de el sa verific. multumesc si sper sa revii curand in lumea bicicletelor motorizate ! yuk: hai, te rog, nu ma baga la cheltuiala, deocamdata mai merge. Editat Aprilie 25, 2014 de dot977 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Daca foaia nu are joc este ok, prin strangere calupurile de cauciuc compenseaza uzura distantierilor de pe exterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 un curatat /sincronizat carburator ieftin la tt unde fac si eu? stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Demontezi tu carburatorul de pe mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 nu e de mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Faci curat in garaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 daca esti in bucuresti fac:D cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 eu , dar Andrei da ! )))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SG1 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Salutare! Stie cineva de unde pot cumpara o pereche de capete ghidon antivibrante originale pentru XTZ 660 3YF? Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) cele care se insurubeaza?? Salutare! Stie cineva de unde pot cumpara o pereche de capete ghidon antivibrante originale pentru XTZ 660 3YF? Multam fain! cele care se insurubeaza?? Editat Aprilie 29, 2014 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SG1 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 cele care se insurubeaza?? Da, se dau jos cu o cheie de 27, interiorul ghidonului e de 17 si diametrul filetului interior de aprox. 12-13 mmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate