Sari la conținut

M-as Duce La Louis. (viena)

foxbat
 Share

Postări Recomandate

Ce interesant . Bai , ma duc la Wien sa cumpar ceva . Care visa inainte asa ceva ? Uite un avantaj ca suntem si noi in rindu lumii . Nu-mi convine pretul aici ma duc in alta tara . Si astfel incet incet or sa se potoleasca cu preturile exagerate si ai nostri .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buna dimineata:)

mulutmesc tuturor celor care mi ai scris dar .plecasam:)

fainuta tura insa destul de obositoare ( plecat joi seara ora 19 si revenit in bucuresti duminica ora 6:30 ) :cheers:)

despre louis, auner, hein...etc ..numai de bine ... De data asta nu aveu nimic din ce ma interesa intr o promotie mare asa ca am fost un pic ca lamuzeu.

m am plimbat intre cele 2 loius uri si celeleat 2 - 3 fierme cateva ore si TRAIASCA GPS Ul . - habar nu am pe unde a luat o ca i am dat adresele si in 20 ( da, 20 de minute ) eram unde vroiam

Am trecut pe la Pandorf ( sa va spun ca PLIN DE ROMANI ? ) adica cam 30 - 40 % erau masin de romania /

?

apoi de ungaria si i fine ..de austria.

dormint i viena la un hostel (presturi de 12 euro pana la 22 / persoana ) foarte fainut.

in afara de gaz pt masina a mai costat 16 e sa iau vignetele ( pt austria si pe ungaria impreuna ) .

La TOATE granitele am trecut DOAR CU BULETINUL in FIX 10 secunde . Nici o intrebare , nimic.:lol:

in rest ..sa ne auzim de bine si ..poze o sa pun pe ftp ca s mari si nu are rost sa incarc aci- dar cred ca maine ca azi sunt cam rupt.

oricum decat sa faci 600 km in Ro mai bine fac Viena - paris :) ( stiam dar ..speram ca s a ma schimbat) ori am imbatrinit eu :D

Propun la vara ( pentru..curajosi ) un tur pana acolo :D ca de bulgari ne saturam pana atunci.

Link spre comentariu

te verifica la vama daca ai permisu de conducere de mai mult de un an?

in afara de BULETINE ( ma rog , CI ) nu am SCOS NICI UN ALT ACT , hartie..etc

NIMIC

si nu eram cu masina personala .deci aveam de la imputernicire pana la asigurari de sanatate :cheers:

Link spre comentariu

buna dimineata:)

mulutmesc tuturor celor care mi ai scris dar .plecasam:)

fainuta tura insa destul de obositoare ( plecat joi seara ora 19 si revenit in bucuresti duminica ora 6:30 ) :lol:)

despre louis, auner, hein...etc ..numai de bine ... De data asta nu aveu nimic din ce ma interesa intr o promotie mare asa ca am fost un pic ca lamuzeu.

m am plimbat intre cele 2 loius uri si celeleat 2 - 3 fierme cateva ore si TRAIASCA GPS Ul . - habar nu am pe unde a luat o ca i am dat adresele si in 20 ( da, 20 de minute ) eram unde vroiam

Am trecut pe la Pandorf ( sa va spun ca PLIN DE ROMANI ? ) adica cam 30 - 40 % erau masin de romania /

?

apoi de ungaria si i fine ..de austria.

dormint i viena la un hostel (presturi de 12 euro pana la 22 / persoana ) foarte fainut.

in afara de gaz pt masina a mai costat 16 e sa iau vignetele ( pt austria si pe ungaria impreuna ) .

La TOATE granitele am trecut DOAR CU BULETINUL in FIX 10 secunde . Nici o intrebare , nimic.:)

in rest ..sa ne auzim de bine si ..poze o sa pun pe ftp ca s mari si nu are rost sa incarc aci- dar cred ca maine ca azi sunt cam rupt.

oricum decat sa faci 600 km in Ro mai bine fac Viena - paris :D ( stiam dar ..speram ca s a ma schimbat) ori am imbatrinit eu :D

Propun la vara ( pentru..curajosi ) un tur pana acolo :crack: ca de bulgari ne saturam pana atunci.

Felicitari pt.initiativa ! :cheers:

Asteptam pozele ... ! :eek:

Link spre comentariu

...ce "pereti" are autostrada??? :cheers: :lol: :)

Ala din "Berlin" la darimat "DDR-istiii", deci a mai ramas "zidul chinezesc". :eek: :eek: :crack:

Drum bun. :D :D :crack:

Cum nu stii ,peretii aia de pe autostrada,la tunel iar apoi imediat o iei in directia Ausfahrt unde-i cel mai mare magazin Louis,Polo si Gericke cu Superreduceri angeboate si premii.Tot in Ausfahrt e si cel mai mare targ de piese si accesorii .

Link spre comentariu

Cum nu stii ,peretii aia de pe autostrada,la tunel iar apoi imediat o iei in directia Ausfahrt unde-i cel mai mare magazin Louis,Polo si Gericke cu Superreduceri angeboate si premii.Tot in Ausfahrt e si cel mai mare targ de piese si accesorii .

stai un pic, despre ce vorbest?:0

adresa

?

Link spre comentariu

este vorba de peretii de izolare fonica.

oricine a facut drumuri in afara tarii si a stat destul pe autobanda stie la ce ma refer.

in afara da asta : daca trec cu pasaportul imi mai pune stampila ?

asigurare de sanatate nu mai cere ?

Link spre comentariu

este vorba de peretii de izolare fonica.

oricine a facut drumuri in afara tarii si a stat destul pe autobanda stie la ce ma refer.

:cheers: intrebam de adresa de la magazin(ele) respective

eu am fost la cele 2 louis uri si cam pe acolo erau si celelaltate

de asta intrebam de adresa, sa vad daca e acelasi..

in afara da asta : daca trec cu pasaportul imi mai pune stampila ?

asigurare de sanatate nu mai cere ?

stai un pic, eu am spus cum am trecut eu

ca nu se cere ( adica nu se verifica) nu inseamna ca nu trebuie s o ai

ca si vigneta, eu am cunmparat dar nimeni nu mi a cerut o ( nu am fost oprit :lol:) )

nu cred ca mai este cu stampila.cel putin pe CI nu se pune..si pare fara sens

Link spre comentariu

stai un pic, eu am spus cum am trecut eu

ca nu se cere ( adica nu se verifica) nu inseamna ca nu trebuie s o ai

ca si vigneta, eu am cunmparat dar nimeni nu mi a cerut o ( nu am fost oprit :lol:) )

nu cred ca mai este cu stampila.cel putin pe CI nu se pune..si pare fara sens

Asig. iti cere ,de la politie o iei,vezi ca stau toti pensionarii la coada. :cheers: am glumit inainte,fara suparare.Succes la tura.

Link spre comentariu

Asig. iti cere ,de la politie o iei,vezi ca stau toti pensionarii la coada. :cheers: am glumit inainte,fara suparare.Succes la tura.

se pare ca nu ne intelegem :lol:

parca am fi mircuisti

eu ceream adreslee de la magazinele enuntate mai sus

si apoi am raspuns la intrebarile cu actele

desi aveeam TOATE actele necesare ( imputernicire, Cv, asig sanatate. vignete, pasapoarte ) NU MI S A CERUT NIMIC in afara de CI :)))

asta inseamna ca a fost foarte operativa "vama", nu ca nu este nevoie de ele :D)

Link spre comentariu

Ausfahrt inseamna iesire (de pe autostrada ) daca nu ma insel , sa nu iesiti pe prima din ele cu gandul ca dati de Louis ,Polo ,etc !

??!!!!!!

la cate iesi sunt..:cheers:

adresa, adresa, cat e adresa?:lol:

Link spre comentariu