MASBA Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 O tura Brasov - Lepşa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salut, Telefonul este J5 2016 ? Daca da, de unde ai luat suportul de prindere pe ghidon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Iunie 19, 2017 Autor Share Postat Iunie 19, 2017 Telefonul este un Note 4. Suportul initial a fost achizitionat de pe Ebay. S-a rupt, asa ca i-am atasat o carcasa de 10 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Imi permit niste sugestii: - pozitioneaza camera astfel incat linia orizontului sa vina undeva la jumatea imaginii, nu in partea de sus, nimic nu se vede, imaginea este jumate din motoreta, jumate asfalt, si un pic de drum; - genuncherele purtate peste blugi iti vor zgaria mobra destul de tare si rapid; - sa nu faci tutoriale despre condus motoreta ; Ia-o ca pe o critica constructiva, sau injura-ma, vezi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Frumoasa tura. Sunt de acord cu Paulynos vis-a-vis de pozitionatul camerei. off-topic: @fratzyk: incearca asta: http://www.decathlon.ro/p/8386354_suport-smartphone-z-console-universal-m.html?search_query=smartphone&results=77# eu am si sunt foarte multumit. Ce-i drept, am varianta L pentru ca am o namila de telefon - Microsoft Lumia 640 XL Lite, dar intra in el si un iPhone 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahone Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Ti-a murit vitezometru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahamann Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 la lepsa merg de 2-3 ori pe an in weekend. confirm ca e un asfalt.....si un drum de vis...dar sssstttt ...nu mai spuneti la nimeni...imi place cat de liber este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Poate lăsați gunoaie pe moșia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Misto, frumos, corect, regulamentar . La mai multe (din astea) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Faina tura! La mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Frumos drumul si prezentarea. Camera ar merge sa bata cu 10-15grade mai sus, dar probabil ca abia asteptai un motiv sa tragi o dubla. Spor la pedalat... adica la motociclit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 IMG_20160817_102433.jpg la lepsa merg de 2-3 ori pe an in weekend. confirm ca e un asfalt.....si un drum de vis...dar sssstttt ...nu mai spuneti la nimeni...imi place cat de liber este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate