Admin l.u.v Postat Iunie 23, 2017 Admin Share Postat Iunie 23, 2017 Salutare, Am un amic cu un Srad, curge ulei pe la furtunul din fotografie (reperul 6), se pare ca este spart. Aveti Idee daca se poate face (sertiza) pe undeva prin Bucuresti, sau mai bine il cauta la dezmembrari? Unde sa-l caute SH? Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 (editat) se poate face, Luigi. fara a se considera reclama EMCOM INVEST SERV SRL, Ferentari, Bucurestiti-l fac pe loc, daca este nevoie , taie si sudeaza cu argint industrial "bradutii" pe care intra furtunul;de unde stiu? acum 2 ani am deschis un topic aici dar pt masina. am facut la ei lucrarea( vreo 50-60 lei) cu furtun Semperit, am vreo 30000 km si rezista Editat Iunie 23, 2017 de kappy666 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 (editat) Salut, Daca nu reusesti sa-l faci, poti sa incerci la baiatul asta: 0799 959 990 Sandrino Am cumparat de la el tot felul de chestii si baiatul e de nota 10. Succes! Editat Iunie 23, 2017 de mihai_virusd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 luigi, am uitat sa specific, la masina, furtunul era 500 lei si nu se gasea decat pe original; daca la Srad pretul de nou se apropie de pretul confectionarii altuia, nu cred ca se merita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 23, 2017 Autor Admin Share Postat Iunie 23, 2017 Mersi frumos baieti! Si asta costa pe original in jur de 70 usd! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Salut, eu te pot ajuta cu unii care fac treburi cu furtune hidraulice industriale: PROFLEX SRL pe la intrarea pe A2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.D Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Salut, am fost astazi la Emcom Invest din Ferentari si am sertizat furtunul; au schimbat bucata de furtun precum si bucsile alea metalice si a costat totul 30 ron. Urmeaza sa il duc tot azi la mecanic astazi pentru a-l monta pe motocicleta. Multumesc mult Luigi pentru ajutor precum si colegilor care au scris aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 11, 2017 Autor Admin Share Postat Iulie 11, 2017 Multumesc si eu colegilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Salut, am fost astazi la Emcom Invest din Ferentari si am sertizat furtunul; au schimbat bucata de furtun precum si bucsile alea metalice si a costat totul 30 ron. Urmeaza sa il duc tot azi la mecanic astazi pentru a-l monta pe motocicleta. Multumesc mult Luigi pentru ajutor precum si colegilor care au scris aici. Cat de tare curgea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.D Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Nu curgea mult, se putea merge cu motocicleta cu el asa doar ca furtunul era tot timpul ud de ulei si moto era manjita pe toata partea stanga pe sub carene. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate