crazvy Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 (editat) multumita user-ului lebada a venit noua jucarie am ajuns la concluzia ca nu are rost sa iau un motor mare si greu de intretinut venita din Germania tot de la un romanas emigrat mai demult cu 3.800 km la bord, ca noua Inazuma GW250 Editat Iulie 24, 2017 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 He he...raritate as putea sa zic . Dar mananca tot pneuri, ulei, placute de frana, la fel ca orice alta motocicleta (asta vis-a-vis de treaba cu "motor mare si greu de intretinut") Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 Simpatică. Ce m enervează pe mine la suzuki e ca pune propulsoare de conceptie veche pe motociclete noi. By the way, motorul asta de pe ce motocicleta provine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 24, 2017 Autor Share Postat Iulie 24, 2017 He he...raritate as putea sa zic . Dar mananca tot pneuri, ulei, placute de frana, la fel ca orice alta motocicleta (asta vis-a-vis de treaba cu "motor mare si greu de intretinut") Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente! dar se schimba mai rar, sint mai accesibile pe motor, sint mai ieftine si se gasesc aftermarket mai multe variante mersi Simpatică. Ce m enervează pe mine la suzuki e ca pune propulsoare de conceptie veche pe motociclete noi. By the way, motorul asta de pe ce motocicleta provine? hmm, nu prea stiu a existat Inazuma de 750 mai demult dar era in 4 cilindri probabil de la GSX-R250 care e un motor nou din gama GSX-R era un articol si aici pe forum preluat de pe motoflash /index.php?/topic/717704-suzuki-a-dezvaluit-modelul-gsr250f/?hl=gw250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 Simpaticoasa Suzi a ta...Sa o stapanesti sanatos! Arata bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 (editat) Frumusica motocicleta! Sa o stapanesti sanatos! O alegere foarte practica, mai ales pentru oras si commuting. » Post actualizat in 25 Jul 2017 07:09 Dar mananca tot pneuri, ulei, placute de frana, la fel ca orice alta motocicleta (asta vis-a-vis de treaba cu "motor mare si greu de intretinut") Cand tragi linie, dupa un an de exploatare, ai sa vezi ca una de asta mica, iti reduce cheltuielile la jumate, fata de un miar. Cum spuneam si fericitului posesor, este o alegere practica, pe care ar trebui sa o urmam cati mai multi, insa.. nah.. stii cum este... la noi inca marimea conteaza... Desigur, conteaza si ce vrei sa faci cu motocicleta. Editat Iulie 25, 2017 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 25, 2017 Autor Share Postat Iulie 25, 2017 (editat) Simpaticoasa Suzi a ta...Sa o stapanesti sanatos! Arata bine... mersi Oricum is rare la noi,caci din cate stiu nu sunt facute pentru Europa.Cautam la un moment dat,una pentru nevasta-mea,dar nu am gasit. Sa-i pui kilometri cat de multi pe bord fara probleme. pe mobile.de sint vreo 20 de vinzare si s-au vindut deja inca vreo 10 de la inceputul anului pe wiki scrie ca in UE din anul curent e obligatoriu ABS-ul peste 125 cmc si de aceea nu se mai aduc mersi Frumusica motocicleta! Sa o stapanesti sanatos! O alegere foarte practica, mai ales pentru oras si commuting. » Post actualizat in 25 Jul 2017 07:09 Cand tragi linie, dupa un an de exploatare, ai sa vezi ca una de asta mica, iti reduce cheltuielile la jumate, fata de un miar. Cum spuneam si fericitului posesor, este o alegere practica, pe care ar trebui sa o urmam cati mai multi, insa.. nah.. stii cum este... la noi inca marimea conteaza... Desigur, conteaza si ce vrei sa faci cu motocicleta. total de acord mersi la toata lumea Editat Iulie 25, 2017 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 (editat) multumita user-ului lebada a venit noua jucarie am ajuns la concluzia ca nu are rost sa iau un motor mare si greu de intretinut venita din Germania tot de la un romanas emigrat mai demult cu 3.800 km la bord, ca noua Inazuma 002.jpg Inazuma GW250 De belea,s-o stapanesti sanatos! .....cat a facut halatu'? Editat Iulie 25, 2017 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 25, 2017 Autor Share Postat Iulie 25, 2017 De belea,s-o stapanesti sanatos! .....cat a facut halatu'? 2.300E transportul in tara 200E nr rosu+RCA 3 luni 50E si inmatricularea o fi inca vreo 100E progamare pe 22 septembrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 a venit noua jucarie ca noua sa ai noroc de ea, sa parcurgeti multi km impreuna fara evenimente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 2.300E transportul in tara 200E nr rosu+RCA 3 luni 50E si inmatricularea o fi inca vreo 100E progamare pe 22 septembrie... S-o stapanesti sanatos si drumuri bune!! Frate, ce termene au astia la RAR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 29, 2017 Autor Share Postat Iulie 29, 2017 S-o stapanesti sanatos si drumuri bune!! Frate, ce termene au astia la RAR... mersi la e programare RAR a doua zi dar tot am stat vreo 4 ore pina s-a bagat careva in seama! nu mai era nici o moto, stand separat, programare, au inchis butikul o juma de ora pt pauza de masa am insistat de vreo 3 ori, stai acolo, adu-o aici, da hirtiile, ia factura, etc la politie e pe 22 septembrie dar si acolo baga pe cine vor in fata n-ai cum sa verific lista care o striga smecherasii umbalu ca acasa in spate prin birouri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 29, 2017 Autor Share Postat Iulie 29, 2017 Umbalu,umbalu,c-asa-i inclusiv si la varianta online... grammar police on duty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 S-o stapanesti sanatos! Un model cu adevarat practic! Pt. oras e destul de evident ca e o alegere mai buna decat un miar. Nu stiu daca ai mai condus inainte si ce, dar e posibil sa nu fie foarte fasneata la viteze mai mari de 70-80. Dupa specificatii as compara-o cu GS500. La gabarit si tipul motorului sunt foarte asemanatoare, ambele aprox. 170 kg si 2 cilindri paraleli si frana pe un disk in fata. Probabil o sa fii foarte multumit de consum care presupun ca e undeva pana-n 5 in oras. » Post actualizat in 01 Aug 2017 22:35Apropo de discutia comparativa cu gsxr de 250. Vazum acum f. mult ani un model de gsx 250 in 4 cilindri. Nu cred ca inazuma 250 are ceva in comun cu gsx vechi pt. aia ca avea pe bord vreo 20000 rpm, mai ceva ca un polizor. Cred ca si banditu de 250 a facut parte din aceeasi categorie. Am tot auzit/citit ca astea de 4 cilindri si 250 sau 400 dau dureri de cap la reglaje... Presupun ca asta are injectie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 2, 2017 Autor Share Postat August 2, 2017 mersi e cam lenta la demaraj, in treptele superioare se simte mai bine am scos 2,7 extraurban, manualul scrie 4 are 2 moduri de conducere: normal si eco de fapt numai iti arata cind sa schimbi viteza, la 4.000 sau la 8.000 da, e injectie si cu dotari touring daca tot s-a scos V-Strom de 250 (probabil aceeasi motorizare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 si cu dotari touring are niste cutii cat pt un V-strom de o mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 4, 2017 Autor Share Postat August 4, 2017 (editat) da, cam greu, nu m-am uitat la asta, GS-ul avea 193 kg side-case-urile sint de 36 ulterior am vazut ca in specificatia suportului scrie maxim 22 apasa un pic pe semnmalizari Editat August 4, 2017 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate