dagosh88 Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Acelasi lucru era sa patesc si eu in Italia, o duduie care vorbea la telefon s-a gandit brusc sa faca stanga in timp ce depaseam. Nu mergea mai incet decat trafiul, a semnalizat fix cand a tras de volan, tot ce trebuie. Norocul meu a fost ca nu eram chiar langa ea si am apucat sa incing franele la maxim si am reusit sa opresc pana sa ajung la ea. Viteza era unde pe la 50-60 km/h. Am fost foarte aproape, ma vazusem deja la spital. Acum ca stiu ce ai patit tu sunt si mai fericit ca am reusit sa evit acel accident, imi pare rau sa aflu de la tine cum statea situatia legala daca faceam accident. Recuperare rapida si un fier nou iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Un tanar se presupune ca este mai afectat de necajirea suplimentara si uneori gratuita ,decat un veteran. scuze ca nu am fost destul de rapid sa ramana si comentariul asta impreuna cu cel de mai sus. Editat Septembrie 11, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Sunt de acord si ii doresc omului sanatate si bafta in demersurile pe care le mai are de facut.Doar observam cum multi tinerei care au trecut prin scenarii similare au fost facuti praf pe aici ...pentru ca varsta si modele de motorete care nu primesc aprobarea juriului . nu cred ca am mai vazut vreodata pe forumul asta un accident in afara localitatii cu 65 la ora poate d-aia daca masina n-a fost rasturnata si el nu e intr-un pod probabil n-a mers prea tare acum ca era cu autobuzul si chestia aia nu franeaza e o alta problema Editat Septembrie 11, 2017 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) nu cred ca am mai vazut vreodata pe forumul asta un accident in afara localitatii cu 65 la ora poate d-aia daca masina n-a fost rasturnata si el nu e intr-un pod probabil n-a mers prea tare acum ca era cu autobuzul si chestia aia nu franeaza e o alta problema Pentru ca alegi sa crezi pe cuvant un veteran dar nu poti face acelasi lucru in cazul celor mai tineri.Si aici nu a aparut nimeni cu radaru-n fund . Editat Septembrie 11, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Septembrie 11, 2017 Autor Share Postat Septembrie 11, 2017 pt Pasionat sa stii ca autobuzul franeaza al dracului de bine . Vedea-t-as pe tine sa apuci sa franezi cind un dobitoc iti face stinga la 5 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Imi pare rau dar ai incurcat putin replicile.Eu nu am nimic nici cu tine personal nici cu autobuzul .Imi pare sincer rau pt ce ti s-a intamplat si la fel simt si pentru toti cei care se gasesc in situatii dureroase indiferent de circumstante .Am muscat din asfalt de cateva ori si stiu ce inseamna si am fost si in situatii critice cauzate de neatentia altora... Nu am vrut sa insinuez absolut nimic alceva decat ca imi doresc sa vad si alti colegi care apar aici cu povesti similare , sa fie tratati cu aceeasi consideratie(sau macar ceva mai multa retinere in a da cu parul) din moment ce totul este judecat bazat pe ce ni se spune despre evenimentele respective , nu ce am vazut personal. O sa ajung in situatii de genul la care te-ai referit dar nu pt ca iti doresti tu ci pt ca asa e la Bucuresti. Editat Septembrie 11, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Pe dracu. Aia s-a încadrat pe stânga și a semnalizat = La revedere! Nu ai voie sa o depășești pe stânga. Grabnica insanatosire! In Ro, italianca cu conserva ar fi fost de vina. Editat Septembrie 15, 2017 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Septembrie 16, 2017 Share Postat Septembrie 16, 2017 Langa ax , normal .Si mai ramanea si loc pt o motocicleta prin dreapta. » Post actualizat in 16 Sep 2017 13:27 Un turism nu are in latime mai mult de 1,70-1,80 m latime cu tot cu oglinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Septembrie 16, 2017 Autor Share Postat Septembrie 16, 2017 Pt. Virgil avansatu' . Daca ai umblat prin tarile de pe la apus si probabil ca da , sa stii ca e absolut interzis sa depasesti pe dreapta . Mi-am luat-o ca am crezut ca-i ca la Romanica ,dar sa vezi surpriza ;nu este. Inclusiv pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Septembrie 16, 2017 Share Postat Septembrie 16, 2017 Ce treaba are autostrada cu cazul de fata? Daca exista loc sa depasesti prin dreapta un autovehicul care a initiat manevra de viraj stanga o poti face.Nu stiu in ce legislatie rutiera te-ai uitat tu.Le-ai amestecat de le-ai facut muci.(articolele de lege) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Septembrie 16, 2017 Share Postat Septembrie 16, 2017 In primul rand pentru a fi depasire trebuie sa treci de linia care separa benzile de circulatie ( si nu imaginara) . Altfel , ar fi interzis sa "depasesti" un vehicul parcat jumate pe trotuar - jumate pe strada . Si aici in Germania , nu este interzis sa "depasesti" pe dreapta un vehicul care semnalizeaza stanga daca ai loc si nu treci peste linia care separa benzile de circulatie sau pista pentru biciclisti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Septembrie 16, 2017 Autor Share Postat Septembrie 16, 2017 Mai avansatule daca tu chiar nu intelegi ,uita-te pe primele imagini postate de mine .Au fost facute ( pe calculator ) exact in locul in care am avut accidentul pe SS14 km7 si exact cum s-a derulat. si exact in conditiile de trafic din acel moment ( adica doar doua masini si eu pe cca 800 m si daca nici acum nu intelegi fereasca-i Dumnezeu pe cei din spatele tau. Probabil ca esti ca broscareasa care a declarat la politie ca s-a asigurat doar din fata dupa care a virat la stinga .Mai bine du-te si preda-ti carnetu' inainte sa omori pe cineva. In alta ordine de idei , te rog sa , cind mai incaleci fieru' ,(daca nu cumva esti doar conservar sau motociclist de Dorobanti ), sa te bagi pe dreapta cind un dobitoc face stinga la 5-6 m in fata ta tu avind cca 70km/h . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Septembrie 16, 2017 Share Postat Septembrie 16, 2017 Ai dreptate , din accidentul tau am invatat si eu si tu ,ceva.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate