AnDreas01 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Baietii cu Sr-uri o Aprilia Sr50 pe injectie merge 95 fara nci o modificare(stock)..Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 eu cu speedfightu meu care are bord digital in mile nu shtiu cat arata ele de bine da pe drum drept ma duc cu 52 de mile si putina vale 59 cel mai mult --- Mesaj completat în 28 Jul 2007 00:21 -------------eu cu speedfightu meu care are bord digital in mile nu shtiu cat arata ele de bine da pe drum drept ma duc cu 52 de mile si putina vale 59 cel mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Sa ma laud si eu , Aprilia sr racing , am mers 108km/h , pe drum intins , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 95.... ...da tre sa schimb cureaua si rolele....atunci om vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 depinde cum ati luat voi vitezele astea....eu am luat 85 drum drept fara vant din fata,75 drum drept cu vant din fata,cca 100 in vale (unghi de cca 5 grade)...doar delimitat,fara alte tunning-uri de putere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 incercati pe langa o masina sa vedeti ca o sa scada scorurile drastic al meu ia 100 dupa cum arata la scuter pe bord da stiu ca reali sunt 80-85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 eu cu Runneru meu nou am prins 48 max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 incercati pe langa o masina sa vedeti ca o sa scada scorurile drastic al meu ia 100 dupa cum arata la scuter pe bord da stiu ca reali sunt 80-85 de unde sti ca masina arata corect? si la masina vitezometrele sunt apreciometre.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 da dar nu ca la scutere....Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 La masina dupa 140 incepe sa aiba marja d eroare,poate nici atunci Exista un kktzel dala mic kre indica viteza reala prin GPS,e in jur d 80-100 d epuroi!vazusem in targ la autovit da acu nush daca mai e ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Da ! , dar daca tie iti merge scuteru 100km/h nereali , si mie imi merge 105km/h nereali ! te fac (sau invers) . Eu fac comparatie intre scutere , nu cu ce stiu io ce masina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bungeee Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Salut, este primul post al meu pe acest forum si as vrea sa va intreb ceva. Cum prindeti cu un aprilia SR 100 km/h ca nu inteleg , eu am un Aprilia SR Ditech in acte scrie Sport, este pe injectie si merg cu 80 km/h. Cu 2 oameni pe el tot 80km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Salut, este primul post al meu pe acest forum si as vrea sa va intreb ceva. Cum prindeti cu un aprilia SR 100 km/h ca nu inteleg , eu am un Aprilia SR Ditech in acte scrie Sport, este pe injectie si merg cu 80 km/h. Cu 2 oameni pe el tot 80km/h multi sa sti ca scriu de viteza maxima atinsa dar fara sa zica ca a fost in vale si cu vantul din spate....ca in conditii dastea si eu am luat cca 90-100 naiba stie ca era acul oprit in limitator (deci peste 90)....dar mie mi s-ar parea normal ca o viteza maxima atinsa sa fie data in anumite conditii: 1-drumul sa fie drept 2-sa nu fie vant din fata sau din spate 3-drumul sa fie bun si asa mai discutam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 tu ai aprilia sr trecut de 2002 , Toate scuterele aprilia sr din 97 pana in 2002 merg cam 90km/h ( ingrijite ) dezkreator : mie imi merge scuteru pe drum intins fara vant din spate , 107-108km/h , in ''vale'' nu merg mai tare de 85-90 , pt ca mi-e frica ca se supra tureaza . (se face praf ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bungeee Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Da, dar stiti ce nu inteleg eu ... de ce imi merge cu 80km/h cand sunt singur pe scuter si tot cu 80km/h cand sunt 2 pe scuter, adica nu mi se pare normal pentru un motor de 50cc la care dupa parerea mea conteaza umpic si greutatea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Da, dar stiti ce nu inteleg eu ... de ce imi merge cu 80km/h cand sunt singur pe scuter si tot cu 80km/h cand sunt 2 pe scuter, adica nu mi se pare normal pentru un motor de 50cc la care dupa parerea mea conteaza umpic si greutatea .. da,iti ia tot 80 cu si fara pasager....dar....cu pasager iti urca vizibil mai greu la 80 km\h,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bungeee Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Dupa 40km\h urca ca si cum as fii singur, bine iti dai seama ca demeraju e mult mai lent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 gopop runner delimitat am prins 70 in linie dreapta si 75 in spatele unei basculante acum stau cu el pe dreapta cu motoru facut praf. astept sa zica cei de la service ce are. ei bagau in motor ulei Repsol si eu am mers numai cu OMV 100. mi-a zis ca cica ar fi ambielajul. asa o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Da, dar stiti ce nu inteleg eu ... de ce imi merge cu 80km/h cand sunt singur pe scuter si tot cu 80km/h cand sunt 2 pe scuter, adica nu mi se pare normal pentru un motor de 50cc la care dupa parerea mea conteaza umpic si greutatea .. e mare scuteru si de-asta... nu se simte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Da ! , dar daca tie iti merge scuteru 100km/h nereali , si mie imi merge 105km/h nereali ! te fac (sau invers) . Eu fac comparatie intre scutere , nu cu ce stiu io ce masina . Da da poate al tau are o eroare mai mare. In fine nu ma intereseaza pe mine ca ma faci sau ca te fac...atata timp cat mie imi place cum imi merge scuteru e ok. O sa testez cu un gps sa vad cat "poate". PS:ma plimbam intro zi cu un prieten cu un aprilia sr modelu ala mai vechi si mie imi arata 75 si lu ala ii arata 80 si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Da da poate al tau are o eroare mai mare. In fine nu ma intereseaza pe mine ca ma faci sau ca te fac...atata timp cat mie imi place cum imi merge scuteru e ok. O sa testez cu un gps sa vad cat "poate". PS:ma plimbam intro zi cu un prieten cu un aprilia sr modelu ala mai vechi si mie imi arata 75 si lu ala ii arata 80 si ceva Nu stiu ? eu m-am plimbat pe langa multe scutere , si toate aratau la fel km/h , Nu cred ca sunt erori intre km/trajele scuterelor . Si m-ai ales la viteza de 80km/h , Am mers langa scuter de 125 care mergea cu 100/km/h si eu cu 100km/h , si nu era nici o eroare . ( intr-e scutere ) Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Toate SR'urile indica cu 7-8km\h mai mult decat realitatea, lucru de care m'am lamurit mergand cu multe motociclete in paralel. De fapt daca stam sa ne gandim cam toate scuterele cu kilometraj pe cablu au o marja de eroare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 zilele astea imi pun kilometraj electronic si atunci o sa fac comparatie intre cele 2...pt ca ala electronic nu are cum sa greseasca...si va o sa va spun diferentele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Yamaha Neos 50 - v-max 70 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 suzuki sepia zz 50 0 - 50 5 sec v maxima 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate