foxbat Postat Februarie 17, 2018 Autor Share Postat Februarie 17, 2018 Nu oferte.doar bani:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Pai de ce sa il vinzi ? Ce te nemultumeste sau care este motivul, abia l ai luat, nici km multi nu ai apucat sa faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 18, 2018 Autor Share Postat Februarie 18, 2018 Motivul nu e legat de motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Motivul nu e legat de motociclism. Pfff, nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 si am zis ca daca e sa-l vinzi vreodata ma bag eu sa-l cumpar, dar stau tare prost cu banii, si cred ca abia in vara imi revin ... imi pare rau ca trebuie sa-l vinzi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 20, 2018 Autor Share Postat Februarie 20, 2018 Cu sanatate sa fie si la tine. Ca banii vin si pleaca. Sper ca esti bine, vremea a fost cam rece pentru "scuterit". Doamne ajuta si numai bine. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dell_ser Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Buna, in we putem sa vedem mai de aproape trotineta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 10, 2018 Autor Share Postat Martie 10, 2018 » Post actualizat in 10 Mar 2018 14:03 Pe la revizie .adica Dupa revizie. Spalat dupa ce a stat sub husa si a adunat praful. In plus..CAUT CAUcioace - cele din poza 3. anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 18, 2018 Autor Share Postat Martie 18, 2018 Multumesc. Oferte, cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 (editat) Multumesc. Oferte, cineva ? Mergi la Scooter Centre Editat Martie 19, 2018 de AparTeGeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabu04 Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Salutare! Unde ii faci revizia ? Am si eu unul ca al tau achizitionat anul trecut. O recomandare de un mecanic ok ? Si o vulcanizare sa schimb gumele ? Am cumparat cauciucuri Michelin City Grip de pe https://anvelopemoto.eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 25, 2018 Autor Share Postat Martie 25, 2018 salut. ce probleme mecanice ai ? la revizii in functie de ce am de facut fie le fac eu fie la un mecanic prieten. La chestiile "grele"( tester, electronica ) , reprezentanta. anvelopele le-am schimbat in Otopeni, la o vulcanizare ce are si pt moto(cum vii de la Mc treci de Lids si intrii pe Polona), pe stanga ii. ce probleme ai la al tau ? si ce model este ? » Post actualizat in 13 Apr 2018 05:09 20180310_145341.jpg20180310_145314.jpg20180310_145147.png» Post actualizat in 10 Mar 2018 14:03 Pe la revizie .adica Dupa revizie. Spalat dupa ce a stat sub husa si a adunat praful. In plus..CAUT CAUcioace - cele din poza 3. anyone? cineva, caucioace? site-ul de mai sun nu merge. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 anvelope pt el, cineva ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 merci man. cica e agomeratie, sute de comenzi.etc deh,vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 Io d-aia mi le comand iarna. Cu placere,daa' macar ai dat de ce cauti? da .le am dat. dar cica au 500 de comenzi si rezolva 50 / zi.ce mai..nimic de zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanix Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 Am iesit si eu astazi cu Beverly-ul (nevoit) si se comporta execrabil cu mizeriile de cauciucuri Maxxis, parca, tocite si imbatranite la maxim, dar vreau sa ii iau Michelin City grip, parere despre ele ? De la posesori...,nu de pe net Posesor Honda Foresight cu City Grip. Guma spate s-a cam dus pe la 30-32.000 km. Guma fata arata foarte bine inca. Personal, sunt foarte multumit. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 6, 2018 Autor Share Postat Mai 6, 2018 incredibil. nici un raspuns de pe 24 pana acum frate, nimeni nu vrea sa vanda anvelope?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Am pus Pirelli Diablo Scoot , de aderenta sunt f multumit, am vreo 300km pana acum cu ele, vedem cat tin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 15, 2018 Autor Share Postat Mai 15, 2018 este fenomenal (si offtopic) . maretii de la anvelope.eu nici la tel nu mai raspund ( au deja 2 mail-uri si niscai telefoane). deh, pomul laudat. ma ajuta cineva cu 2 anvelope pt "Fortza"? nu link:) ci...om. sunat. mers. ridicat.platit. ( next next next) ? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 la gumi7.ro ai incercat? in trei zile de la comanda le aveam montate pe scuter.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 15, 2018 Autor Share Postat Mai 15, 2018 la gumi7.ro ai incercat? in trei zile de la comanda le aveam montate pe scuter.... da. merci! nr de tel oha, adresa de locatie la fel. deci..fix..pix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 este fenomenal (si offtopic) . maretii de la anvelope.eu nici la tel nu mai raspund ( au deja 2 mail-uri si niscai telefoane). deh, pomul laudat. ma ajuta cineva cu 2 anvelope pt "Fortza"? nu link:) ci...om. sunat. mers. ridicat.platit. ( next next next) ? multumesc! Îți recomand călduros http://www.chemtraders.ro/ Am comandat acum vreo două luni cauciucuri pentru Piaggio Beverly. Le-am primit a doua zi, pe bune, prin curier la Timișoara. Am verificat dimensiunile tale, se pare că le au. Sună la ei, răspunde o fată foarte amabilă și săritoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Alex, eu de la gumi7 mi-am luat pana acum 10 cauciucuri . Sunt foarte ok. Dupa ce depui comanda te suna ei ca sa o confirmi , cu toate informatiile posibile. Ca DOT au stat bine de fiecare data. Optezi pentru plata ramburs si apoi astepti cam o saptamana livrarea. Eu ii recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 da. merci! nr de tel oha, adresa de locatie la fel. deci..fix..pix faci comanda on line si esti sunat de un reprezentant al mag. on line pt confirmarea comenzii,cum zice si Marusik85, eu zic ca-i simplu sa comanzi de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 16, 2018 Autor Share Postat Mai 16, 2018 merci frumos. din pacate am niste zile in care ..cand pot eu sa sun n-am unde.cam ma suna cineva..nu ma prinde . deh..asta e viata. » Post actualizat in 18 May 2018 17:35 Done.anvelopemotoeu.ridicat azi.michelin citygrip.multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate