phyton Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) Duminica trecuta 07-06 2009! O plimbarica frumoasa prin judet! Editat Iunie 13, 2009 de phyton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 ooo buun , se mai misca lumea vad.... Mosicule phyton, ai mai inviat si tu pe forumul asta!!? Drum bun tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Da taicule ....Am iesit din frigider! Uite si ceva dinamic aici! Participanti: Mihai instructorul, subsemnatul impreuna cu Dorin, Dragos Georgescu, Monica si Jon Domsa si Liviu Bordei! http://www.220.ro/ubEVIdnYh7/Pe-2-Roti-Prin-Jud-Prahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 (editat) Si de la mine cateva poze cu Arimanu', Kokeru',Adi, Leo si tatal lui si nelipsitul de mine, pe la cota 1400... Editat Iunie 27, 2009 de Cernobal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 5 poze nasoale... intr-o parcare nasoala... cu cativa oameni de treaba! lipseste brokenwind din poze dar motivat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 ca sa nu incarc forumul,o sa postez aici: ia uitati ce scrie prin ziare: http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/Plo..._187781635.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 un batran care merita tot respectul. l-am cunoscut. cred ca ar trebui sa fie un model pt toti.''la 72 de ani sa colinzi tara cu nevasta'',pe motocicleta.. e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius78byu Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 ....nou venit prin ploiesti......navetist Ploiesti-Snagov(cu motorul....bineanteles) ...Handa cbr f3.... id mess.....marius25byu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 (editat) Daca tot e pista de motocross in Baicoi ar fi pacat sa stea degeaba... Varsta, vremea, greutatea sau puterea motorului nu prea au importanta, conteaza doar adrenalina si pasiunea comuna... Editat Aprilie 4, 2010 de dragosman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentnatalie Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Campina p-aci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razcs Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 vreau si io motor:((=((((( :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) Ruta Siriu - Brasov - Rasnov(via poiana)/Padurea Bogatii - Brasov - Cheia , pe care am facut-o de cel putin 10 ori anu asta. Mesaj completat Imagini de la parada 2010! Editat Octombrie 4, 2010 de sisqoxtc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 (editat) Chiar nu mai iese nimeni cu motorul sau nu se mai postează aici? Editat Octombrie 13, 2010 de PH19KiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Aici e varianta cu muzica normala...necantata de cocalari in negru. Deja ma las de sportu asta ... nu mai pun muzica rock pe nici un videoclip de-al meu. Mai bine pun GUTA si Salam decat sa imi blocheze videoclipu. M*** ROCK! Mesaj completat PS: Eu nu sunt roacker roacker ... desi ascult foarte mult rock ... sunt un dj de rock destul de bun zic eu ... dar daca a fi roacker inseamna ca tre sa ii pupi in poponeata pe nijte fomisti(metalica) atunci ma dezic total de muzica asta.Imi pare rau daca am jicnit in randurile mele de mai sus ... dar dupa ce lucrezi 5 ore la un filmulet dasta ... mai astepti inca o ora si ceva sa il pui pe youtube si ajungi sa vezi ca nu merge ... te ia toti dracii ! Am multi prieteni roackeri, imi place mult muzica rock ... sa platesti un milion pe un bilet la amorphis ... acuma cred ca ma calific macar ca nemanelist si lumea care ma cunoaste in real life stie ce fel de om sunt. BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 cristinele anul asta ne bazam pe tine ?sau esti cu golfinho in <3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 4, 2012 Admin Share Postat Ianuarie 4, 2012 Pentru baietii din Prahova, cu care ne-am intalnit ieri 03.01.2012 in Petrom, sos.de centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myte Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Pentru baietii din Prahova, cu care ne-am intalnit ieri 03.01.2012 in Petrom, sos.de centura. Multumim ,a fost prima plimbare pe anul acesta pentru noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Bravo,se pare ca lumea nu tine cont de vremea calendaristica.Azi am iesit si eu la o tura de vreo 50 km prin imprejurimi,cam nasol cu aderenta,trebuie sa fii putin atent si sa nu iti fortezi norocul.Asfalt uscat si hai mai repede cu primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Ei bravos temerarilor! Daca tot a reinviat topicul, hai sa mai punem niste poze de la plimbarile din an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 poze,noutati ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 ne-am mai plimbat, da poze n-am facut...ia sa facem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Iesire sambata 18august Dichiu-Platou Bucegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Niste fotografii cu o super campare la intrunirea baietilor de la RoadWolves Pitesti si o plimbare pe Transfagarasan si Valea Oltului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) ce a putut sa surprinda si fotograful Platou Bucegi o tura linistita tare de tot @peisaj ceva noutati ? Editat August 28, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate