Bogdan Secelean Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 salut, tot incerc de o vreme sa cumpar un atas in stare mai buna -Velorex 562 sau Duna. Velorex nu gasesti nici sa dai cu tunul in Romania, doar dincolo. Am gasit Duna asta in Buftea https://www.olx.ro/oferta/atas-duna-ID84wWn.html dar nu si-a lasat nr. de telefon si la mesaje nu raspunde. Il stiti voi cumva pe proprietar ? Merita sa iau Duna , e mai bun fata de Velorex ? am intels ca are un sistem interesant de blocare a suspensiei pe bara de torsiune ca sa compenseze lipsa "incarcaturii" din atas si in plus e din aluminiu . Mai greu cu facut rost de lampi, scaun si parbriz, probabil din Ungaria dar la pret maricel. Ce ziceti ? Pare si destul de scumpa investitia, tinand cont ca va trebui sa ii mai iau si piesele enumerate. Ar mai fi unul in Dolj dar cu drumul si restaurarea probabil ca tot pe la banii aia ajungi https://www.olx.ro/oferta/atas-duna-mz-simson-awo-emw-ifa-ID7nbLU.html#bb90462661 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 poate are cum sa te ajute userul Maersk Dubai, el are un business cu scutere in Buftea ... just saying Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Poate iti este bun si asta pentru proiectul tau atasul este de IJ model BM3 , inca il am la vanzare si este un atas destul de usurel dar ai ceva de lucru la el . vezi foto . Il poti vedea in Chitila oricand , pret 200 euro negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Ia-ti Velorex. Gasesti piese usor. Zi-mi motocicleta la care vrei sa pui atas. Un Velorex bunicel e cam 400 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 26, 2017 Autor Share Postat Octombrie 26, 2017 Salut, in sfarsit mi-a raspuns azi proprietarul dupa cateva zile dar nu poate ajunge la locatie decat mai incolo, sa il mai caut, nu si-a dat telefonul, chestii slabe. Macar voiam sa vad si eu un atas de Duna daca se potriveste ca estetica cu BMW-ul meu F 800 GS si daca merita sa astept. Ca si culoare era perfect (vreau gri sau negru) dar totusi e cam vintage plus ce bani mai bag in el ma duce destul asa ca mai bine ma orientez catre Velorex 562 (nu 560 care e la fel de vintage ca Duna). Intr-adevar, prin Cehia (unde sunt cele mai multe) si Polonia un Velorex in stare buna dar evident nevopsit e pe la 400 euro, asa ca cu 500 euro ar trebui sa rezolv problema. deja am gasit cateva si incerc sa iau legatura. Ionel: ti-am vazut anuntul mai demult, mersi, dar nu ma intereseaza atas de IJ e prea greu plus ca la al tau e prea mult de munca si e un pic prea scump. atase de Ij Planeta 4 am tot vazut pe olx pe la 150 euro in stare buna. al tau e pentru oameni pasionati de modelul asta. Vreau sa fac un proiect cu motocicleta care se inclina si atasul care ramane fix, cum a aratat Petru o poza cu un proiect din Basarabia intr-un alt topic de aici (ala cu ce atas sa aleg). Asta e si motivul pentru care mi-am vandut Virago 535 cu atas, nu imi place cum se conduce atasul fix dupa 30 ani de motocicleta solo. Deocamdata el e singurul care s-a oferit sa ma ajute pentru ca in tara din cate stiu doar in Cluj a mai facut cineva asa ceva la o Africana dar pentru asta va trebui sa fac niste drumuri pana la Radauti, ceea ce e o paine de mancat pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Ține cont de greutatea ataşului ( indiferent de modul de prindere pe motocicleta ) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 26, 2017 Autor Share Postat Octombrie 26, 2017 da, am gasit atas Velorex 562 in stare f.buna la 350 euro in Cehia,care e usor si se preteaza cel mai bine. problema e de adus de acolo de langa Ostrava https://motorky.bazos.cz/inzerat/80514027/Sidecar-velorex-562.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 salut, tot incerc de o vreme sa cumpar un atas in stare mai buna -Velorex 562 sau Duna. Velorex nu gasesti nici sa dai cu tunul in Romania, doar dincolo. Am gasit Duna asta in Buftea https://www.olx.ro/oferta/atas-duna-ID84wWn.html dar nu si-a lasat nr. de telefon si la mesaje nu raspunde. Il stiti voi cumva pe proprietar ? Merita sa iau Duna , e mai bun fata de Velorex ? am intels ca are un sistem interesant de blocare a suspensiei pe bara de torsiune ca sa compenseze lipsa "incarcaturii" din atas si in plus e din aluminiu . Mai greu cu facut rost de lampi, scaun si parbriz, probabil din Ungaria dar la pret maricel. Ce ziceti ? Pare si destul de scumpa investitia, tinand cont ca va trebui sa ii mai iau si piesele enumerate. Ar mai fi unul in Dolj dar cu drumul si restaurarea probabil ca tot pe la banii aia ajungi https://www.olx.ro/oferta/atas-duna-mz-simson-awo-emw-ifa-ID7nbLU.html#bb90462661 POT GASI UNUL ASA » Post actualizat in 26 Oct 2017 12:12 salut, tot incerc de o vreme sa cumpar un atas in stare mai buna -Velorex 562 sau Duna. Velorex nu gasesti nici sa dai cu tunul in Romania, doar dincolo. Am gasit Duna asta in Buftea https://www.olx.ro/oferta/atas-duna-ID84wWn.html dar nu si-a lasat nr. de telefon si la mesaje nu raspunde. Il stiti voi cumva pe proprietar ? Merita sa iau Duna , e mai bun fata de Velorex ? am intels ca are un sistem interesant de blocare a suspensiei pe bara de torsiune ca sa compenseze lipsa "incarcaturii" din atas si in plus e din aluminiu . Mai greu cu facut rost de lampi, scaun si parbriz, probabil din Ungaria dar la pret maricel. Ce ziceti ? Pare si destul de scumpa investitia, tinand cont ca va trebui sa ii mai iau si piesele enumerate. Ar mai fi unul in Dolj dar cu drumul si restaurarea probabil ca tot pe la banii aia ajungi https://www.olx.ro/oferta/atas-duna-mz-simson-awo-emw-ifa-ID7nbLU.html#bb90462661 POT GASI UNUL ASA » Post actualizat in 26 Oct 2017 12:17 O barca si un sasiu le am si acum, dar sunt in tratative sa iau unul intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei-m Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Salutare, tocmai ce am fost pe la Paltinu in weekend cu obiectul. Mai trebuie ceva imbunatatiri, Fara pasager a trebuit sa-l umplu cu bolovani (exceptand DN1, unde merge onorabil. . Cineva imi poate sugera o sursa de repere Velorex? thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 26, 2017 Autor Share Postat Octombrie 26, 2017 POT GASI UNUL ASA » Post actualizat in 26 Oct 2017 12:12 POT GASI UNUL ASA » Post actualizat in 26 Oct 2017 12:17 O barca si un sasiu le am si acum, dar sunt in tratative sa iau unul intreg Si dai barca si sasiul ? la ce pret ? ai poze ? presupun ca Jawa cu atas vrei sa o cumperi ? » Post actualizat in 26 Oct 2017 13:12 Salutare, tocmai ce am fost pe la Paltinu in weekend cu obiectul. Mai trebuie ceva imbunatatiri, Fara pasager a trebuit sa-l umplu cu bolovani (exceptand DN1, unde merge onorabil. . Cineva imi poate sugera o sursa de repere Velorex? thx. frumos Velorexul 700. Pentru proiect din asta swing imi trebuie insa 562. am gasit un site cu ceva in Cehia dar nu prea inteleg cu piesele ca nu are optiune de translate sau de copiere , poate intelegi tu ceva mai mult http://www.sajdkar.wbs.cz/Velorexport.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 (editat) http://www.jawashop.com/Velorex-sidecar-562 Editat Octombrie 26, 2017 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei-m Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Si dai barca si sasiul ? la ce pret ? ai poze ? presupun ca Jawa cu atas vrei sa o cumperi ? » Post actualizat in 26 Oct 2017 13:12 frumos Velorexul 700. Pentru proiect din asta swing imi trebuie insa 562. am gasit un site cu ceva in Cehia dar nu prea inteleg cu piesele ca nu are optiune de translate sau de copiere , poate intelegi tu ceva mai mult http://www.sajdkar.wbs.cz/Velorexport.html Greu de gasit Velorex in stare intreaga, darmite Duna. Mi-am amintit ca este o Duna la noi la pravalie, in Bucuresti sect.1, demontata, cu tot cu un Simson aferent. Poti trece sa facem schimb de idei.Cum a mai amintit un coleg, e o problema cu greutatea mobra/atas, dar si cu sistemul bascula/ax/suspensie atas. Sunt firave si rudimentare, chiar si la Velorex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 26, 2017 Autor Share Postat Octombrie 26, 2017 Greu de gasit Velorex in stare intreaga, darmite Duna. Mi-am amintit ca este o Duna la noi la pravalie, in Bucuresti sect.1, demontata, cu tot cu un Simson aferent. Poti trece sa facem schimb de idei.Cum a mai amintit un coleg, e o problema cu greutatea mobra/atas, dar si cu sistemul bascula/ax/suspensie atas. Sunt firave si rudimentare, chiar si la Velorex. ok, as putea trece maine. care e adresa garajului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Si dai barca si sasiul ? la ce pret ? ai poze ? presupun ca Jawa cu atas vrei sa o cumperi ? » Post actualizat in 26 Oct 2017 13:12 frumos Velorexul 700. Pentru proiect din asta swing imi trebuie insa 562. am gasit un site cu ceva in Cehia dar nu prea inteleg cu piesele ca nu are optiune de translate sau de copiere , poate intelegi tu ceva mai mult http://www.sajdkar.wbs.cz/Velorexport.html JAWA cu atas este a mea. Un Velorex 562, dar care trebuie vopsit, undeva la 200E. Mi-e destul de greu sa evaluez sasiul de si barca de Velorex (scadem valoarea aripii si a suspensiei din 200 euro). Dar am si o barca de DUNA pentru sasiul de Velorex, de care insa mi-e tare greu sa ma despart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 26, 2017 Admin Share Postat Octombrie 26, 2017 Ma scuzati ca intervin, dar cum mergeti voi cu atasele alea dpdv legal pe strada, pe niste mobre care sunt omologate solo din fabrica? Si cum faceti RAR-ul? Stiam de la Bogdan Harea - care a pus atas pe SuperTenere 1200 - ca nu-ti omologheaza nici dracu asa ceva, el merge putin si pe barba lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei-m Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 ok, as putea trece maine. care e adresa garajului ? str. Tipografilor, langa Taverna Sarbului, WOLFMOTO SERVICE. » Post actualizat in 27 Oct 2017 10:00 Ma scuzati ca intervin, dar cum mergeti voi cu atasele alea dpdv legal pe strada, pe niste mobre care sunt omologate solo din fabrica? Si cum faceti RAR-ul? Stiam de la Bogdan Harea - care a pus atas pe SuperTenere 1200 - ca nu-ti omologheaza nici dracu asa ceva, el merge putin si pe barba lui. Eu l-am adus din Belgia, cu omologare L4E si l-am inmatriculat in RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 27, 2017 Admin Share Postat Octombrie 27, 2017 Cotect, stiam si eu ca asta.i singura varianta, sa cumperi mobra cu omologare de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 Se omologheaza si la noi. Unii nu o fac pentru ca sunt niste costuri maricele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 Si dai barca si sasiul ? la ce pret ? ai poze ? presupun ca Jawa cu atas vrei sa o cumperi ? » Post actualizat in 26 Oct 2017 13:12 frumos Velorexul 700. Pentru proiect din asta swing imi trebuie insa 562. am gasit un site cu ceva in Cehia dar nu prea inteleg cu piesele ca nu are optiune de translate sau de copiere , poate intelegi tu ceva mai mult http://www.sajdkar.wbs.cz/Velorexport.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 27, 2017 Autor Share Postat Octombrie 27, 2017 Si dai barca si sasiul ? la ce pret ? ai poze ? presupun ca Jawa cu atas vrei sa o cumperi ? » Post actualizat in 26 Oct 2017 13:12 frumos Velorexul 700. Pentru proiect din asta swing imi trebuie insa 562. am gasit un site cu ceva in Cehia dar nu prea inteleg cu piesele ca nu are optiune de translate sau de copiere , poate intelegi tu ceva mai mult http://www.sajdkar.wbs.cz/Velorexport.html simpatica rau Vespa ta! asteptam poze cu barca si sasiul (mai ales cu parghiile de suspensie) de Velorex » Post actualizat in 27 Oct 2017 19:35 Din ce ai facut atasul de Vespa ? daca o vede nevasta-mea, ti-o confisca pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 28, 2017 Share Postat Octombrie 28, 2017 Asta este sasiul, si barca » Post actualizat in 28 Oct 2017 12:50Pentru neveste, avem asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 28, 2017 Share Postat Octombrie 28, 2017 E de Anglia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 28, 2017 Share Postat Octombrie 28, 2017 E de Anglia? Asa era sub perete. Trag nadejde la un cos de nuiele in locul cutiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 28, 2017 Share Postat Octombrie 28, 2017 Aia galbena zic, cu atasul pe stanga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 28, 2017 Share Postat Octombrie 28, 2017 Aia galbena zic, cu atasul pe stanga! De aia zic si eu. Mi-a fost greu sa o intorc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate