rares443 Postat Decembrie 28, 2017 Share Postat Decembrie 28, 2017 Salut, Sunt in cautarea unor ghete moto de oras (gen TCX X-Square Sport). Problema insa la mine este ca piciorul meu este foarte lat si aceste ghete nu ma incap. Sunt convins ca nu sunt singurul care are aceasta problema asa ca daca aveti ceva recomandari, va rog sa le lasati aici. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 28, 2017 Share Postat Decembrie 28, 2017 am probat tot de la tcx acum cativa ani, pur si simplu calapodul lor e pt un piciorus mai fin. in general iau un numar mai mare dar nici asa nu a mers. Puma fac niste cizme care imi vin perfect, sunt chiar 45 e greu rau cu cizmele , trebuie sa probezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 28, 2017 Share Postat Decembrie 28, 2017 Salut, Sunt in cautarea unor ghete moto de oras (gen TCX X-Square Sport). Problema insa la mine este ca piciorul meu este foarte lat si aceste ghete nu ma incap. Sunt convins ca nu sunt singurul care are aceasta problema asa ca daca aveti ceva recomandari, va rog sa le lasati aici. Multumesc In primul rand completeaza-ti si tu profilul ca sa stim si noi de unde esti. Asa am putea sa-ti recomandam un magazin unde sa poti proba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares443 Postat Decembrie 28, 2017 Autor Share Postat Decembrie 28, 2017 In primul rand completeaza-ti si tu profilul ca sa stim si noi de unde esti. Asa am putea sa-ti recomandam un magazin unde sa poti proba. Salut. Am completat . Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Decembrie 28, 2017 Share Postat Decembrie 28, 2017 Aceeasi problema o am si eu... incearca RST Stunt Pro (parca asa se cheama) de la Shop4moto. Stau toata ziua cu ele la birou si nu am probleme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 29, 2017 Share Postat Decembrie 29, 2017 Salut. Am completat . Bucuresti. Pai mergi pana la Mymoto, in Cotroceni. Au cel putin doua variante, unele de la Sidi (calitate si scumpute), altele de la Oxford (mai de buget redus). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 29, 2017 Share Postat Decembrie 29, 2017 Same here. Am in general probleme cu incaltamintea. Ia la rand magazinele, Motodiscount,motorteam, Shop4moto, mymoto, vezi ce gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate