Sari la conținut

rares443

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rares443

  1. La ITP nu platesti doar o taxa pentru a putea circula, platesti un serviciu de verificare a motocicletei care presupune niste munca. - Asta am zis si eu tu doar ai reformulat, interesant Ti se pare normal sa platesti mai mult la moto, doar pentru ca "intretinerea unei motociclete este destul de scumpa"? - Daca asta ai inteles tu din ce am zis, asta e, mergem mai departe. Totul tine de cerere si oferta. Spune-mi cate statii de ITP exista pt moto si cate pt Auto in Bucuresti si atunci mai discutam. ITP auto gasesti la orice colt (la fel ca si Cola - o cumperi de unde vrei si dai cati bani esti dispus sa dai pe ea). In Romania toate serviciile trebuie sa fie ieftine. Cand mergem in concediu in afara Romaniei - "e scump domne' da' fac treaba". Treaba e relativa, Einstein. Toti vrem servicii ca in afara la pret de Cola de supermarket.
  2. Pe mine ma surprinde cum intretinerea unei motociclete este destul de scumpa, dar cand vine vorba sa dai 100 lei pentru o inspectie tehnica (care iti si dezvaluie eventuale greseli) este scump. E si normal sa fie mai ieftin la masini pentru ca sunt mult mai multe statii auto vs statii moto...
  3. Merge merge, la Xiaomi M365, ii pui display de Pro, ii faci soft si ai Xiaomi M365 Pro.
  4. rares443

    Achizitionare casca

    MyMoto e la Cotroceni, au o gama destul de mare casti. In Militari este MotorTeam
  5. Preturile din Centrul vechi din BUcuresti sunt nimic pe langa preturile astea.
  6. Distractie placuta! Frumoase zone si poze.
  7. In momentul in care raspunzi la un post creat de mine, mi te adresezi. Asta cu "te-ai simtit jignit" e o scuza pentru cei ca tine. Adevarat. Am judecat eu ca a sters acel videoclip? Nu sunt politist, deci nu stiu sa fac politie, Pur si simplu YouTube iti recomanda videoclipuri. Nici macar nu sunt abonat la acel baiat si mi-a aparut videoclipul. Daca faceam politie cautam pe toate canalele celor cu care s-au plimbat. Esti cumva doctor, sa imi spui ca nu ma duce capul? Unde vezi tu ca am scris ca NU a facut wheelie? Tu ai scris ca "Fix de aia a cazut ca facea asta wheelie." eu am scris "Nu am spus ca din cauza ca facea ala wheelie a facut accident baiatul.". Era pur si simplu o remarca la cum mergeau prin oras si la cum se scuza dupa ca mergeau "incet" si "regulamentar". Wheelie sau nu, nu mergeau regulamentar. Daca tu ai vazut videoclipul inseamna ca stii despre ce vorbesc. Nu am fost, nici nu as fi vrut sa fiu. Daca tu vezi ca eu am tras o concluzie, arata-mi si mie. PS: nu mai vreau sa continui acest meci cu tine. Daca vrei, tragi tu concluziile si atat.
  8. Frumoasa concluzie, imi place. Eu aveam un feeling ca el va sterge videoclipul acela. Nu fac nicio politie/ancheta etc. Nu am spus ca din cauza ca facea ala wheelie a facut accident baiatul. El incearca sa se scuze ca mergea frumos, incet si regulamentar, dar vazand acel videoclip nu sunt de aceeasi parere. Daca tu ai impresia ca eu stau sa fac politie pe YouTube te inseli. De asta nici nu am vrut sa postez initial nimic legat de acest topic, ca stiam ca o sa apara baieti ca tine. Daca te-am incurcat cu ceva sa imi spui. Iar faptul ca tu jignesti o persoana pe care nu o cunosti spune multe despre tine.
  9. La 2 zile dupa ce MotorBike a postat acel video, baiatul acesta a postat un videoclip cu el, MotorBike, baiatul de 17 ani si alti 3 baietii in care alergau ca nebunii prin oras, MotorBike incerca niste wheelie-uri si aproape de iesirea din oras, baiatul cu GSX-R1000 alerga cu 200km/h . La mai putin de 12 ore de la publicare, acel videoclip a fost sters. Il puteati gasi la adresa asta. Chiar am vrut sa salvez videoclipul insa nu am facut-o (nu stiu de ce). Baiatul cu R125 nici nu se mai vedea in oglinzile baietilor care alergau prin oras. Poate nu e atat de relevant, poate ca pe drumul pe care erau, mergeau incet, dar e bine de stiut ca acel videoclip exista.
  10. Baiatul era constient, coopera, julituri la genunchiul drept si la glezna, durere la umarul drept. Nu mi-am putut da seama de dinamica accidentului, din cate am inteles atat el cat si conducatorul autoturismului mergeau in aceeasi directie, auto lovit pe stanga fata (atat am reusit sa vad din ea, era deja departe de locul unde era baiatul.
  11. Scrie in comentarii: Popesti Leordeni sens spre Oltenita, aproape de Centura Bucuresti.
  12. Pot confirma. De 6 ani fac ITP-ul la masina, dar nu sunt eu proprietar in acte (e tatal meu). @slg-motorcycles: Incepand de vreo 2 ani (parca), atunci cand faci asigurarea la moto/auto ai o rubrica "Conducatori auto". Te poti trece si tu acolo si nu cred ca vor fi probleme. Eu asta fac de vreo 2 ani si nu m-a intrebat niciodata nimeni nimic.
  13. @Bigfoot: Recomand sa nu iti iei prea multe chestii in spate (gen 4L de apa), la km 23, 41 si 43 sunt puncte de alimentare cu apa (si alte chestii d-ale gurii). Daca ai 2 suporti pt bidoane de apa (1L amandoua + 0.5 in spate) e suficient, zic eu). Legat de scule elementare, recomand sa ai si un kit de pana la tine in orice eventualitate + o mini pompa. Bafta pe traseu . PS: recunoasterea nu se compara cu concursul propriu zis, dar te las pe tine sa descoperi
  14. Anul trecut primul loc a scos 1h 39 min. Primele 30 de locuri sunt intre 1h 39 si 1h 50. Sunt ciclisti profesionisti care au si avantajul de a pleca primii. Se poate. Pt initiatorul topicului, exisa competitii organizare de Riders Club (mai usoare) la care iti recomand sa participi . http://www.ridersclub.ro/ro/. Aproape toate cursele (mai putin MTB Epic) pot fi tratate cu usurinta spre medie unele (cum ar fi Topoloveni si Livada cu Ciresi).
  15. Done. O mica parere, puteai sa ne lasi sa alegem 5 variante in loc de 3 . E destul de dificil sa alegi 3 din toate cele expuse de tine .
  16. Oamenii nu vin acolo doar ca sa plateasca intrarea...
  17. Salut, De curand am intrat si eu in randul celor care au permis cat. A. Mi-am dorit mult aceasta categorie, insa doar acum am reusit (la 25 de ani) sa imi indeplinesc aceasta pasiune (uitandu-ma in spate, nu imi pare rau ca nu am dat la 18 - 19 ani cand inca nu era legea legata de varsta, ba chiar ma bucur ). Acum, dupa lungi cautari, am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa imi achizitonez o motocicleta naked si am ajuns la 2 modele: Yamaha FZ6N sau Suzuki GSR600. Bugetul meu este undeva la 2300 euro + maxim 10% buffer. In acest pret nu intra echipamentul (pe care il am aproape complet - imi mai lipsesc doar ghete). La bugetul meu stiu ca nu voi lua cu ABS. Cei care au aceste doua modele, ma puteti ajuta cu cateva pareri?
  18. Salut. Am completat . Bucuresti.
  19. Salut, Sunt in cautarea unor ghete moto de oras (gen TCX X-Square Sport). Problema insa la mine este ca piciorul meu este foarte lat si aceste ghete nu ma incap. Sunt convins ca nu sunt singurul care are aceasta problema asa ca daca aveti ceva recomandari, va rog sa le lasati aici. Multumesc
  20. Recent mi-am cumparat o pereche de H7 Osram Night Breaker. Pe spate era lipita o informare cum ca becurile LED nu sunt omologate pt circulatia pe drumurile publice. Cele cumparate de mine erau pe halogen, dar cu toate astea aveam acea informare pe spatele cutiei.
×
×
  • Creează nouă...