SONYC Postat Ianuarie 1, 2018 Share Postat Ianuarie 1, 2018 E intaia zi a saptamanii, a lunii si a noului an, pana si lautarii se odihnesc astazi. As vrea sa fac acelasi lucru, dar soarele ma necajeste cu ale sale raze. Ptiu' drace, cat o fi ceasul? Sa nu imi spui ca iar am dormit ca un porc pana spre dupa-masa. Ma linistesc de indata ce reusesc sa deschid larg ochii, e ora 09.18. Ho', ca n-am sarit inca parleazul, ora ca ora, dar data? 1 Ianuarie.. hai ca e bine, la cat Pepsi am bagat aseara, aveam dubii. Deschid fereastra, nici tipenie de om pe strada, hihi, perfect! Izmene, taxi, mobra. Apai no', amu' incotro? Moara Vlasiei? Incep sa pedalez si ajung la balta. Alta destinatie! Manastirea Caldarusani? Cu al ei drum de acces Si a ei balta Alta destinatie! Sigur, dar facem pisu' inainte. Ploiesti? Pe cai atunci! Alta destinatie! Salina Slanic Prahova? Cu ai ei colindatori frumosi Si ai ei brazi inalti Zi faina de Ianuarie.. senina, calda si de colindatori plina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Ianuarie 1, 2018 Share Postat Ianuarie 1, 2018 Când mai faci de-astea, anunță si tu. M-as fi băgat si eu la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Ianuarie 1, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2018 Când mai faci de-astea, anunță si tu. M-as fi băgat si eu la o tura Ies la plimbare si maine, la fel ca si astazi, fara o destinatie anume. Dai un semn daca ai chef: 0747.048.787 - Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Ianuarie 1, 2018 Share Postat Ianuarie 1, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 1, 2018 Share Postat Ianuarie 1, 2018 (editat) Ne-am intalnit pe drum...la multi ani si multi kilometri frumosi! Editat Ianuarie 1, 2018 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 1, 2018 Share Postat Ianuarie 1, 2018 Nu este el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Ianuarie 2, 2018 Share Postat Ianuarie 2, 2018 Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Ne-am intalnit pe drum...la multi ani si multi kilometri frumosi! Voi erati prin urmare cei cu care m-am intalnit in apropierea manastirii Caldarusani. Asemenea si voua! Editat Ianuarie 2, 2018 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 2, 2018 Share Postat Ianuarie 2, 2018 Mi se pare mie sau trebuie să schimbi guma spate? La mulți ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Multumesc mult baieti! » Post actualizat in 02 Jan 2018 09:04 Mi se pare mie sau trebuie să schimbi guma spate? La mulți ani! Ambele cauciucuri necesita inlocuire. Am luat intre timp si decizia cu ce anume, am ales Pirelli Diablo Rosso 3. La multi ani! Editat Ianuarie 2, 2018 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Ianuarie 2, 2018 Share Postat Ianuarie 2, 2018 Voi erati prin urmare cei cu care m-am intalnit in apropierea manastirii Caldarusani. Asemenea si voua! Probabil, dar in poza e alta mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2018 Probabil, dar in poza e alta mobra Erau doua variante. Fie a postat fotografia respectiva crezand ca sunt eu, fie a postat-o in ideea in care sa imi arate ca mai era cu cineva. Lucru oarecum de inteles, pentru ca m-am intalnit cu doi baieti la scurt timp dupa ce am plecat de la manastire. Eu am mers pe a doua varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate